Spiknutí v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
- Upravit
@vokishka jen jsem chtěla situaci trochu vysvětlit. Nechci se zakladatelky dotknout, jen mi její příspěvek přijde trochu hystericky, včetně prohlaseni okamžite výpovědi na hodinu z její vůle která není úplně jednoduchá a o snižování stavů z libovule školy. Asi jsem trochu zaujata, ale tohle ocernovani školství za každé situace mi nepřijde správné. Čímž nechci říct, ze se vším souhlasím a není někdy oprávněně. Jen za to mnohdy nemůžou samotné skoly.
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Podívej, kdyby šlo o to, že dítě mít nově napsanou asistentku nebude, tak by ji to řekli a nehledali x důvodů, proč ji neprodloužit smlouvu. O tento případ se zde jistě nejedná.
Na druhou stranu, když má člověk na škole smlouvu na 1 školní rok, sám se má zajímat o to, zavčasu, jak do budoucna.
Tady se to vyřešilo samo, beztak paní nebyla spokojená.
@MamaZBrd já nikde neříkala, že je to situace zakladatelky. Já vysvětlovala její prohlášení o snižování stavu z hlediska školy.
- Upravit
Myslím si o tom, že na mě působíš velmi labilně a nepříjemně a „toxické“ kolegyně mají pravdu. ![]()
@free333 píše: Více
Prosím tě, z pár příspěvků určitě nepoznáš, jaká paní je či není.
Krom toho, jsme tu komunita hlavně ženy a měly bychom se podporovat a ne shazovat, což tvůj nevyžádaný komentář o labilitě paní, je…
No podle tvého vyjadřování ani ty nejsi vrchol profesionality (komentování protekčního spratka me fakt dost zaskočilo). Prijde mi take, ze schválně dramatizuješ.
Jako klidná a vyrovnaná nepůsobíš. Spis to ve mw vyvolává pocit, ze bych tě u dítěte mít nechtěla.
Já s tebou soucítím. Rok a půl pracuji pro jednu společnost, z toho čtyři měsíce na jiné pobočce a nakonec jsme se před dvěma týdny domluvili, že pracovní smlouvu ukončíme z důvodu, že jsem nesedla týmu (třem lidem z dvaceti pěti). Já jsem nikdy nezažila tak toxické prostředí. Pomluvy, osočování ze lží, osočování z krádeže. Každou pomluvu a lži jsem musela obhajovat. Nařčení z krádeže jsem naštěstí řešit nemusela, protože management věděl od koho to přišlo a že je to další lež. Ta osoba dostala vytýkací dopis. Ale ten tlak a negace je něco hrozného. Musím odchodit poslední tři dny a pak nazdar. Jediný co mi je líto, je, že jsem neodešla dřív.
- Upravit
To sice ano, ale de fakto je učitelka její nadřízená a s tímto nastavením by měla ke své práci přistupovat.
@TaLucie a já podle tvého vyjádření usuzuji, že jsi asi nikdy nic podobného nezažila, že? A víš co? Přála bych Ti to, možná bys neměla potom takové kecy
ty budeš určitě jedna z těch matek která když si učitelka stěžuje na dítě, protože dělá co nemá, tak ty si stěžuješ na učitelku, gratuluji. Fakt bleju z některých výroků v těchto diskuzích.
Každopádně se zakladatelkou soucítím. Znám to moc dobře.
- Upravit
@Metloška98 píše: Více
Zakladatelko, víš, že porušuješ pravidla, když diskutuješ sama se sebou?
Tebe bych u svých dětí fakt nechtěla, ředitelku a ostatní kolegyně naprosto chápu…
@admin
@MamaZBrd píše: Více
Ale ano, poznám ![]()
Dnes zakl. svým novým labilním výlevem moje včerejší pocity potvrdila.
Toxická není ředitelka, ani všechny kolegyně, ale zakladatelka a i to dítě, o kterém zakl. psala jako o protekčním spratkovi, velmi dobře vědělo, proč na ni dělá vztyčený prostředníček. ![]()
@admin Nemohli byste, prosím, obnovit úvodní příspěvek? Zakladatelka ho redukovala na tečku, nachápu proč, zvlášť když píše anonymně. Bez něj nemá diskuse vůbec smysl. A nebyla to žádná „blbost“.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@hanka.br. souhlasím, ale je to o komunikaci, dialogu, vymezení rolí. Snaha a respekt musí být na obou stranách.