Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Zmenil někdo jméno miminka co měl napsane v porodopisu tesne pred porodem nebo po porodu? A z jakého důvodu?
Po porodu. Protoze na to puvodne vybrane jmeno byl moc tlusty ![]()
Proc zas anonym?
Já, ale už před více než 20 lety. Měla jsem svoje vytoužené jméno, ale manžel nechtěl, protože jeho chlapeckou podobu má jeho syn z prvního manželství. Tak jsme se dohodli na jiném, ale já nebyla moc spokojená. Pak jsem měla nějaké problémy, byla jsem dřív v nemocnici a manžel jak byl na měkko, tak mi to jméno odkýval
. takže jsem to změnila po porodu, na sále se mě ptali, jestli to teda bude Nikolka a já řekla ne, a řekla jsem to jiné. Nebyl s tím žádný problém. A myslím, že i manžel je spokojený. Teď už má dlouho dcera přítele právě s tou mužskou podobou jejího jména ![]()
Ano, moje sestra
manzel ji na posledni chvili povolil vytouzene jmeno
@Baba píše:
Po porodu. Protoze na to puvodne vybrane jmeno byl moc tlustyProc zas anonym?
Jaký to bylo
? To můžeš říct ne, když se teď jmenuje jinak ![]()
@Eemii píše:
Jaký to bylo? To můžeš říct ne, když se teď jmenuje jinak
Mikoláš. Ale on měl přes 4 kila a 4 brady, tak je to Vendelín. Podle toho tlustého chlapečka, co se furt cpal čokoládama z knížky Mikulášovy patálie.
Nevím, jestli mu někdy řeknu, proč se tak jmenuje
Asi radši ne
ALe teď je to hubeňour.
@Baba píše:
Mikoláš. Ale on měl přes 4 kila a 4 brady, tak je to Vendelín. Podle toho tlustého chlapečka, co se furt cpal čokoládama z knížky Mikulášovy patálie.
Nevím, jestli mu někdy řeknu, proč se tak jmenujeAsi radši ne
ALe teď je to hubeňour.
Jako fakt? To je bozi ![]()
Zmenil někdo jméno miminka co měl napsane v porodopisu tesne pred porodem nebo po porodu? A z jakého důvodu?