Změnili byste práci?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše: Více
Asi bych zkoušela zkoušet a odešla až ve chvíli, kdy bys měla opravdu lepší nabídku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Práci bych asi kvůli jedný kolegyni a hodině cesty neměnila, obzvlášť když je to jen párkrát do měsíce. V každý práci se najde někdo, s kým si člověk nesedne. Řekla bych si o zvýšení platu a až kdyby mi nepřidali, tak bych o změně uvažovala.
Sama měním práci, když mě přestane bavit náplň, když začnu mít pocit, že mi ta práce nedá nic novýho, žádný výzvy, nebo když mám pocit, že nemám co nabídnout já a celý to tak nějak stagnuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych si zhodnotila i to, jak jsi na pozici dlouho. Pokud 3-6 let je to optimální na změnu. Já jsem u jedné společnosti 21 let byť na různorodých pozicích i projektech a jsem prakticky jinde nezaměstnatelná. Už bych si ani jinde nezvykla. Blbě to vypadá, pokud měníš pozice třeba po roce až dvou a na druhou stranu pokud jsi někde 10+ let už to je taky trochu problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to dojíždění te taky něco stojí. A zmena je zivot… dneska uz je normalni, to jednou za par let změnit. Jinak nemáš šanci na lepší penize.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem na pozici 2,5 roku. U nás jsou bohužel ty home office nejisté, je možné že mi to zkrouhnou do budoucna.
- Citovat
- Upravit
Kvuli jedny kolegyni bych jinou praci nehledala, vsude bude nekdo problematickej.
co se tyce platu i vzdalenosti, tezko rict, nevim jaky mas moznosti (nabidka v okolí vašeho města, tvoje vzdělání, praxe apod…), osobně bych na maloměstě očekávala plat podstatně menší než 38 000 (čekala bych, že na maloměstě je malo příležitostí a nedají to ani schopnýmu vysokoškolákovi). pokud dojíždíš občas, tak bych to kousla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Práci bych neměnila. V té přīští bys mohla narazit také na protivnou kolegyni a co pak? Zase utečeš? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mám vcelku pohodovou, i když někdy stresující práci. Převážně pracuji z domova a mám to dost flexibilní, jen párkrát za měsíc musím do kanclu, ale mám to přes hodinu cesty autem. Jediná nevýhoda řekla bych, že mám plat 34 tis. hrubého a štve mě jedna kolegyně, která je dost náladová a někdy se ke mně chová jak k blbečkovi co se týče pracovních věcí. Minulý rok na jaře jsem byla na pohovor v našem městě, práce by byla docela podobná, ale bylo by tam méně home office a ne až taková volnost, co mám teď, ale zase plat o 8 tis. vyšší. Bohužel jsem to vloni nemohla vzít z různých důvodů. A jiná příležitost se nenaskytla u nás na maloměstě. Hledali byste na mém místě práci blíž k bydlišti, i za cenu přísnějšího režimu, případně horšího šéfa? Můj současný je teď úplně v pohodě.