Zmenšení fotek

5345
22.6.10 18:06

Zmenšení fotek

ahojky, mám dotaz, a nevím kam ho zadařit..tak házím sem…:-)

stáhla jsem si mraky fotek do pc, ale potřebovala bych je zmenšit, nejlépe všechny najednou, ať to nemusím dělat hodiny postupně…:-) neexistuje nějaký program, vkterém to jde zmenšit najednou, ??? díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5907
22.6.10 18:14

ahoj,já mám program Irfanview,ale bohužel ti neřeknu,zda to zmenšuje více fotek najednou,Já ho používám jen kvůli pár fotkám,ale jinak je to docela dobrej program.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
22.6.10 19:00

Ahojky, já používám Zoner media explorer 5. Označím libovolný počet fotek které chci zmenšit.
Ke stažení je zde: http://www.albumfotek.cz/index.php?…

Pokud ale fotky jednou zmenšíš, tak už nikdy nedosáhneš zpátky té kvality, kterou měli. Takže se to dá využít, spíš jen když je chceš někam vložit, určitě ne pro archivaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
22.6.10 22:16

holky děkuju moooc vyzkouším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxEdward
24.6.10 21:58

nejjednodušší je dát pravý klik na fotku / otevřív v porgramu / malování / změna velikosti / nastavit např. 50% a dát uložit. Není třeba nic instalovat, program Malování je v každém PC. Kdybys ale měnila víc fotek, je to pravda trochu zdlouhavé.

• Citovat
  • Upravit
10713
12.7.10 18:23

Já mám oblíbený program JPEGresampler (dá se v poho stáhnout) právě proto, že je na větší množství fotek naráz. Můžeš si vybrat kriterium jak chceš zmenšit - procenta, pixely, velikost obrázku v kb…
Jde akorát o to, aby všechny měněné fotky byly v jednom adresáři a nebyly tam žádné jiné, které měnit nechceš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný