Cucky na vypraném prádle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
247
20.6.10 21:46

Cucky na vypraném prádle

Ahoj holky,
mám takovej malej dotázek a problémek - vždy, když vyperu tmavý prádlo, tak na něm mám bílý cucky - nevím, kde se tam berou, jestli nějak zdegeneruje případnej prach nebo tak něco..
Stává se to některé z vás taky? A jak to řešíte? Mě napadlo to, že bych mohla každou várku před praním vyklepat, ale přijde mi to „ujetý“ - vždyť se v tom prádle nikde neválím, neválím ho nikde v žádným prachu atd..
Děkuju za odpovědi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
20.6.10 21:47

Mě někdy zůstavají po světlém vlákna na tmavém.A jěště mě napdlo jestli nepereš v prášku?Ten by to mohl také dělat.Já tmavé peru v gelu a nic se mi tam nedělá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
20.6.10 22:01

peru v Persilu, přidávám tam Vanish a aviváž Lenor.. no, možná to může být i ten rpášek.. protože když to dávám do pračky, tak to „chlupatý“ není, ale pak jo.. nebo to je třeba tím, že ho tam dávám hodně (opičím se po mamce, ale jí to cucky nedělá :nevim: A jakej gel použiváš? Taky ho tedy zkusím, třeba to bude ono :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
20.6.10 22:04

Používám Pesil nebo Ariel color gel :wink: Může to být taky že tam dáváš hodně toho prášku?!Kolik ho tam dáváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
20.6.10 22:12

Cucky na prádle mám jen tehdy, když je omylem vyperu s papírovým kapesníkem kdesi zapomenutým. To se potom můžu zbláznit, hlavně když je to pračka s tmavým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
20.6.10 22:14
Len-til-kah píše:
Cucky na prádle mám jen tehdy, když je omylem vyperu s papírovým kapesníkem kdesi zapomenutým. To se potom můžu zbláznit, hlavně když je to pračka s tmavým.

Mě to dělá manžel :-x :-x Bych se taky zbláznila.Co dokáže jeden kapesníček za paseku co :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
20.6.10 22:20

kapesníčkem to nebude - to já vždy všechny kapsy prošacuju, kdyby náhodou:)
Prášku tam dávám 120 - 150 ml (bráno dle odměrky v balení).. Myslíš, že to je hodně? Nemám třeba zkusit dvakrát máchat? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
20.6.10 22:24

Tak jsem se zašla podívat na mojí odměrku a já dávám cca těch 150 a nedělá mi to.Na kolik pereš?Já peru na 40 a to ty asi taky co?Nemůže být rozbitý topení na pračce,že se ti prášek nerozpustí?Jinak fakt nevím.Mě třeba zlobil Lanza prášek :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
20.6.10 22:50

Nemůře, protože ta pračka je týden stará :-D ale dělalo mi to i v té původní v jiném bytě. Peru jak kdy a na program, kterej se mi zrovna hodí, převážně však na těch čtyřicet, padestá, max. šedesát. Asi bych zkusila fkat ten gel. Jinak budu dál chodit jak chlpatec:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
21.6.10 07:30

me to dela taky, ale jen na nekteryck kouscich (asi maji jiny material, i kdyz vse je bavlna :nevim: ), pomaha trochu pradlo pred pranim namocit a prat v gelu, kdyz peru v prasku, dela se to hodne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21978
21.6.10 08:12

:mrgreen: Holky, já tuhle taky pořád nemohla najít žádný zapomenutý kapesníček a víte, co to bylo? Muž si nechal v přední kapse košile vizitku (kapsička pěkně zapnutá a vizitka obrácená bílou stranou nahoru, takže nebyla vidět ani omylem…) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
26.6.10 23:17

Holky, mě to taky dělá. A to peru v gelu, ale nejsou to vyloženě takový tu cucíčky jako z papírového kapesníčku a nebo vizitky :-P , ale jsou to jen takový jako vlákýnka, skoro jako chloupky. Takže nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný