Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Holky, budete se asi smát, ale měřila jsem od ukončení růstu 177 cm. Teď jsem asi měsíc držela drsnější dietu a ať měřím jak měřím, vždy naměřím 175 cm
chápe to někdo?? ![]()
@GabinkaCh píše:
Ahoj. Holky, budete se asi smát, ale měřila jsem od ukončení růstu 177 cm. Teď jsem asi měsíc držela drsnější dietu a ať měřím jak měřím, vždy naměřím 175 cm![]()
chápe to někdo??
A kdy jsi se naposled měříla předtím? Během života se člověk „zmenšuje“, sesednou si obratle apod., ale určitě ne za měsíc. Jestli je to nějaká míra z puberty a teď je ti o 10 víc, tak je to možné. Ale tím pádem bych zašla na nějaké srovnání třeba dornovkou a pak pracovala se správným držením těla, posilováním zad atd.
Měřit ráno, kdy je páteř odpočatá a nesesedly si po celém dni obratle.
A to správné držení těla jak píše @anupati
@bublinek píše:
Měřit ráno, kdy je páteř odpočatá a nesesedly si po celém dni obratle.
A to správné držení těla jak píše @anupati
Ráno jsem měřila a byla jsem celkem našponovaná
![]()
@GabinkaCh píše:
Ahoj. Holky, budete se asi smát, ale měřila jsem od ukončení růstu 177 cm. Teď jsem asi měsíc držela drsnější dietu a ať měřím jak měřím, vždy naměřím 175 cm![]()
chápe to někdo??
Měla jsi dostatek vápníku?
@GabinkaCh Co to bylo za dietu? Taky bych potřebovala pár cm sundat, ať všude nevyčnívám ![]()
@osvc píše:Žádné maso,sladkosti,pečivo málo,smažené a tučné ne.Ale bez sportu.Na to já nejsem
@GabinkaCh Co to bylo za dietu? Taky bych potřebovala pár cm sundat, ať všude nevyčnívám
@GabinkaCh píše: Žádné maso,sladkosti,pečivo málo,smažené a tučné ne.Ale bez sportu.Na to já nejsem
Tak to není nic pro mě ![]()
@GabinkaCh píše: Žádné maso,sladkosti,pečivo málo,smažené a tučné ne.Ale bez sportu.Na to já nejsem
Pokud jsi neměla bílkoviny ( jedla jsi aspoň jogurty?) tak ti značně ubyla svalová hmota..ne tuková..
@Malike píše:
Pokud jsi neměla bílkoviny ( jedla jsi aspoň jogurty?) tak ti značně ubyla svalová hmota..ne tuková..
Jogurty jo,ty mám ráda
@GabinkaCh píše:
Jogurty jo,ty mám ráda
V jogurtech neni ale dostatek bilkovin aby se ti neztraceli svaly..vzhledem k tomu,že ani necvičiš..hubla jsi svaly.
@Malike píše:
V jogurtech neni ale dostatek bilkovin aby se ti neztraceli svaly..vzhledem k tomu,že ani necvičiš..hubla jsi svaly.
Ale nějaký tuk snad taky ne?nestraš mě! ![]()
@GabinkaCh píše:
Ale nějaký tuk snad taky ne?nestraš mě!
Ano tuk taky..ale svaly jsou težsi než tuk..takze kdyz jsi schodila priklad 5 kilo..tak 1,5 kila tuku a zbytek svaloviny..
Na internetu mas i rozdil 60 kg kdyz má svaly a kdxž ne..dvě ženy se stejnou váhou a ta co cvičí..tedy nabira svalovou hmotu ma hezčí tělo.
Vzala jsi to za špatny konec a jen si ubližujes.
Přirodni tuk a maso …po tom nenabíráš..to je nesmysl.Sacharidy jsou problem.