Zjistila jsem pravdu

Anonymní
2.8.18 22:25

Zjistila jsem pravdu

Ahoj, na úvod…kdysi, ještě bez dětí jsem poznala chlapíka, bylo nějaké techtle mechtle. Nakonec z toho vztah nebyl, ale stali se z nás kamarádi a pár let se bavíme. Spojuje nás koníček. Obrovskou náhodou jsem četla jeden článek a zůstala úplně v šoku! Obličej jsem okamžitě poznala právě v tom mém kamarádovi, i věk souhlasí. Neni pochyb, že ten můj kamarád, člověk co zná mé děti, ví kde a s kým bydlím a mnoho další je odsouzený vrah svých rodičů, tedy přesněji najal si na to své spolužáky. Jsem ve velkém šoku, nebýt té fotky, nikdy se to nedozvím, jméno má změněno a žije úplně normální život. Trest jak jsem se dozvěděla byl velmi krátký. Mam teď velký strach, možná iracionální, ale snad mne pochopíte, vím to jen pár dní a nemám se komu svěřit. Paranoidne se bojím, že by se mohl dovědět, že to vím, kdybych se kdekoliv zmínila(i jen pro ujištění) a z člověka, co koukal na své rodiče a plánoval jim smrt mám opravdu strach, i když se zdá úplně normální. Aspon je to že mě venku, třeba jste se s tím také někdo setkal :,( Nevím co mám dělat a brzo se máme zas potkat krz ten koníček.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6439
2.8.18 22:29

Bože tady si adminky už vymýšlejí hrozný kokotiny. A bude se klikat na reklamy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
2.8.18 22:31
@samá práce píše:

Jaky adminky proboha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
2.8.18 22:34
@samá práce píše:

jaké reklamy?žádné tu nemám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
2.8.18 22:36

Co to je za trolla?

• Citovat
  • Upravit
3662
2.8.18 22:37

Jinak odkaz sem hodit muzes.Podivame se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.8.18 22:37
@samá práce píše:

taky tě nechápu :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
2.8.18 22:42

Nejak mi to nesedi. Kdyby to byl odsouzeny dvounasobny vrah, nebyl by potom ve vezeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
2.8.18 22:44

@samá práce původně jsem chtěla napsat zakladatelce, že to teplo je fakt úmorný, ale koukám, máme tu epidemii :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.18 22:45
@Emimin7 píše:
Nejak mi to nesedi. Kdyby to byl odsouzeny dvounasobny vrah, nebyl by potom ve vezeni?

Nebyl,byl souzen jako mladistvý.Ta druhá vražda jen náhodou nebyla dokonána.

Ty komentáře o trollech jsou zbytečný,aby jste se jednou sami nedivili.

• Citovat
  • Upravit
94
2.8.18 22:52

Není u článku jen ilusrační foto z fotobanky? Potom jste v bezpečí. Pokud skutečně známý je vrah, není moc chytré psát to sem. Může se mu to donést, že se tu o něm píše a vzpomene si na Vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.8.18 22:57

Tak jsem si pogooglila par veci a zakladatelce to verim. Pokud by vse sedelo, jedna se o trojlistek, ve kterem mmch figuroval i bratr jedne zname herecky. Pripad celkem otresny. Fotky z databanky u clanku jsou, ale jsou tam vyfoceni skutecne ti tri kluci.

Nicmene zakladatelko, situaci vubec nevim jak resit. Asi bych delala ze nic netusim. Tezko odhadovat jak a na co muze zareagovat, pokud by vedel ze vis 8o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
2.8.18 22:59

Proč tu holky melete o trollení? Ne každý vrah sedí doživotně a pak se prostě začlenuje mezi běžné „smrtelníky“. A já chápu, že někoho takové odhalení šokuje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
2.8.18 23:01

Ptáte se , co máte dělat?Omezit s tím člověkem kontakt, a když už je to nezbytně nutné, tak dělat jakoby nic, ale co je hlavní, pokud to myslíte vážné, tak smažte tuto diskuzi, protože ani anonymita Vám nezaručí, že se to k němu nedostane, protože zde píšete o Vašem společném koníčku, a až to dojde i jemu, že to víte, pak můžete mít veliký problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
2.8.18 23:01

Ptáte se , co máte dělat?Omezit s tím člověkem kontakt, a když už je to nezbytně nutné, tak dělat jakoby nic, ale co je hlavní, pokud to myslíte vážné, tak smažte tuto diskuzi, protože ani anonymita Vám nezaručí, že se to k němu nedostane, protože zde píšete o Vašem společném koníčku, a až to dojde i jemu, že to víte, pak můžete mít veliký problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová