Zjistila jsem pravdu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.8.18 23:03
@jestericka34 píše:
Dobrá pohádka na dobrou noc :lol: :lol: :lol:

Co je na tom pohádka?!To že venku vrazi pobíhají dojde každému,doživotně jich je v base pár.No nic, již nebudu na tyto výkřiky reagovat,třeba někdo přispěje i něčím užitečným či vlastní zkušeností.

@witwe píše:
Není u článku jen ilusrační foto z fotobanky? Potom jste v bezpečí. Pokud skutečně známý je vrah, není moc chytré psát to sem. Může se mu to donést, že se tu o něm píše a vzpomene si na Vás.

Není bohuzel ilustrační :,( a je to dost let, je psáno, že tehdy to hýbalo médii ale dnes už jde dohledat pouze minimum informací,prý odsouzení mají svá práva na nový život.To tedy pěkně dekuji,nikdy bych se dobrovolně s takový člověkem nezapletla vědět to.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.18 23:09
@Ištvar píše:
Ptáte se , co máte dělat?Omezit s tím člověkem kontakt, a když už je to nezbytně nutné, tak dělat jakoby nic, ale co je hlavní, pokud to myslíte vážné, tak smažte tuto diskuzi, protože ani anonymita Vám nezaručí, že se to k němu nedostane, protože zde píšete o Vašem společném koníčku, a až to dojde i jemu, že to víte, pak můžete mít veliký problém

Ano to máte pravdu,později o to admina radeji požádám.Jsem toho plná a nenapadlo mne kde jinde se optat i toto může člověka v životě potkat a zde lze využít anonymity.Myslim že z okolí to neví nikdo,ale bude to jistější.

• Citovat
  • Upravit
53518
2.8.18 23:09
@Anonymní píše:
Ahoj, na úvod…kdysi, ještě bez dětí jsem poznala chlapíka, bylo nějaké techtle mechtle. Nakonec z toho vztah nebyl, ale stali se z nás kamarádi a pár let se bavíme. Spojuje nás koníček. Obrovskou náhodou jsem četla jeden článek a zůstala úplně v šoku! Obličej jsem okamžitě poznala právě v tom mém kamarádovi, i věk souhlasí. Neni pochyb, že ten můj kamarád, člověk co zná mé děti, ví kde a s kým bydlím a mnoho další je odsouzený vrah svých rodičů, tedy přesněji najal si na to své spolužáky. Jsem ve velkém šoku, nebýt té fotky, nikdy se to nedozvím, jméno má změněno a žije úplně normální život. Trest jak jsem se dozvěděla byl velmi krátký. Mam teď velký strach, možná iracionální, ale snad mne pochopíte, vím to jen pár dní a nemám se komu svěřit. Paranoidne se bojím, že by se mohl dovědět, že to vím, kdybych se kdekoliv zmínila(i jen pro ujištění) a z člověka, co koukal na své rodiče a plánoval jim smrt mám opravdu strach, i když se zdá úplně normální. Aspon je to že mě venku, třeba jste se s tím také někdo setkal :,( Nevím co mám dělat a brzo se máme zas potkat krz ten koníček.

Tak ten koníček už bych pustila. A tuto zmínku bych nechala smazat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5710
2.8.18 23:17
@Ištvar píše:
Ptáte se , co máte dělat?Omezit s tím člověkem kontakt, a když už je to nezbytně nutné, tak dělat jakoby nic, ale co je hlavní, pokud to myslíte vážné, tak smažte tuto diskuzi, protože ani anonymita Vám nezaručí, že se to k němu nedostane, protože zde píšete o Vašem společném koníčku, a až to dojde i jemu, že to víte, pak můžete mít veliký problém

Jaký problém? To že ji jako taky bude chtít zabít, aby ho nenaprášila za vraždu, za kterou už seděl??? 8o
Je určitě vnitřně bezcitný, ale očividně to není blázen, co náhodně vraždí a zakladatelka mu žádný důvod k vraždě určitě neposkytla, tak není důvod se hned děsit.
Husinu bych z toho teda měla taky a s takovým člověkem bych se neměla chuť vídat mezi 4 očima. Asi bych s ním omezila kontakt stylem nemám čas, moc práce a setkávala bych se s ním jen v nevyhnutelných případech a vždy ve společnosti a byla k němu milá, ale o kontakt se nesnažila a váš vztah by mohl postupně vyšumět, jak to tak bývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
2.8.18 23:22
@Martina D. píše:
Jaký problém? To že ji jako taky bude chtít zabít, aby ho nenaprášila za vraždu, za kterou už seděl??? 8o
Je určitě vnitřně bezcitný, ale očividně to není blázen, co náhodně vraždí a zakladatelka mu žádný důvod k vraždě určitě neposkytla, tak není důvod se hned děsit.
Husinu bych z toho teda měla taky a s takovým člověkem bych se neměla chuť vídat mezi 4 očima. Asi bych s ním omezila kontakt stylem nemám čas, moc práce a setkávala bych se s ním jen v nevyhnutelných případech a vždy ve společnosti a byla k němu milá, ale o kontakt se nesnažila a váš vztah by mohl postupně vyšumět, jak to tak bývá.

tak bezcitný bude určitě, osobně si myslím, že i nějak narušený - bestiální vraždu rodičů běžný puberták neplánuje. A i když se v určitých kruzích ví, co provedl, běžní lidé to zřejmě neví. A asi by nechtěl, aby to nějak prosáklo ven…Čímž neříkám, že by zakl. rovnou zabíjel, ale měla bych strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
2.8.18 23:24

Zakladatelka slíbila smazat diskuzi,neudělala tak a tak mazu svůj příspěvek který jsem omylem vložila bez anonymity.

Příspěvek upraven 03.08.18 v 09:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.8.18 23:28

@wewa nejsi anonym, kdyžtak to edituj na něco jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
2.8.18 23:29

Co jsem cetl, tak temer kazdy vrah hodla zabijet jen jednou a nikdy vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
2.8.18 23:29

@wewa pokud chceš, můžeš si vlastní příspěvek editovat a zak. napsat třeba SZ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
2.8.18 23:31

@pe-terka když to smaže nechám to (maximálně smažu zítra v)mámitaci ještě cca 10 let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
2.8.18 23:33

Neříkám, že by jí zabíjel, ale pokud by zjistil, že ona to ví a mohla by to někomu říct, tak by vlastně ohrozila jeho nyní už nový život, kdy se snaží začlenit do společnosti a lidé by se od něj odvrátili, u takového člověka nikdy nevíte, co udělá, když se cítí ohrožený tím, že by se to dozvědělo okolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
2.8.18 23:43

Souhlasím, tuhle diskuzi nech smazat. Kdyby si to přečetl on nebo někdo známý, stoprocentně v tom podle popisu pozná jeho i tebe. Myslím, že takové téma nemusí být navěky veřejně na netu.
A s tím člověkem bych se přestala vídat i si s ním psát. Asi ne ze dne na den, ale nechala bych to postupně vyšumět. Nemyslím si, že by vám mohl být přímo nebezpečný, ale každý si může vybrat, s kým se bude kamarádit, a nějak nevidím důvod ke kontaktu s člověkem, který vzal někomu vědomě a dokonce plánovaně život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.18 23:43

Známá z práce si vzala kluka, který jako patnáctiletý zabil babičku, kvůli asi tisícovce. On to asi nechtěl udělat, ale stalo se. Nějaký trest dostal, tak či tak nic velkýho. Kolegyně to věděla, přesto si ho vzala. Nikdo to moc nechápal a mně osobně je z toho dodnes hodně nevolno.
Takže chápu, jak se cítíš, nicméně poradit neumím, tak či tak bych ho nezvala domů, vídala se jen na veřejných místech a nesedla k němu ani do auta. Děti bych upozornila, že smí někam chodit jen s tebou, tatínkem a babičkama atd prostě nejbližší rodinou, s nikým jiným. No, těžká situace. Anonym, jinak smazat.

• Citovat
  • Upravit
222
2.8.18 23:44

Když jsem byla náctiletá (tuším rok 1996 ),tak ve vedlejší vesnici ( na Moravě)zabil kluk (17 let) svou matku a sestru,když už spali. Šel ještě na své malé sourozence (dvojčata),ale vyrušil jej otec,když se vracel z hospody. Tehdy dostal kolem 9-ti let. Dnes kluk prý žije v Praze,má změněné jméno a příjmení,je ženatý a má děti. Taky by mě zajímalo,jestli to o něm jeho žena a blízké okolí ví!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
2.8.18 23:48
@Anonymní píše:
Ahoj, na úvod…kdysi, ještě bez dětí jsem poznala chlapíka, bylo nějaké techtle mechtle. Nakonec z toho vztah nebyl, ale stali se z nás kamarádi a pár let se bavíme. Spojuje nás koníček. Obrovskou náhodou jsem četla jeden článek a zůstala úplně v šoku! Obličej jsem okamžitě poznala právě v tom mém kamarádovi, i věk souhlasí. Neni pochyb, že ten můj kamarád, člověk co zná mé děti, ví kde a s kým bydlím a mnoho další je odsouzený vrah svých rodičů, tedy přesněji najal si na to své spolužáky. Jsem ve velkém šoku, nebýt té fotky, nikdy se to nedozvím, jméno má změněno a žije úplně normální život. Trest jak jsem se dozvěděla byl velmi krátký. Mam teď velký strach, možná iracionální, ale snad mne pochopíte, vím to jen pár dní a nemám se komu svěřit. Paranoidne se bojím, že by se mohl dovědět, že to vím, kdybych se kdekoliv zmínila(i jen pro ujištění) a z člověka, co koukal na své rodiče a plánoval jim smrt mám opravdu strach, i když se zdá úplně normální. Aspon je to že mě venku, třeba jste se s tím také někdo setkal :,( Nevím co mám dělat a brzo se máme zas potkat krz ten koníček.

Me to pride neuveritelne ale jestli se to stalo tak se s nim nesetkavej. Proc by Ti ublizoval kdyz ste jen znami? Jsi paranoidna. Ty ho nezajimas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová