Zjistila jsem pravdu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.8.18 07:33

Stepan Novak je starsi bratr herecky Sandry Novakove a detskeho herce Adama Novaka (Petr Bajza z Bylo nas pet). Uz to bylo vicekrat propirano medii. Stepan dokonce chodil nejaky cas na konzervator.

• Citovat
  • Upravit
425
3.8.18 07:52

Ahoj, to je sakra neprijemna situace. Taky bych rekla, ze se neni ceho bat, ale ten vnitrni pocit, ten by me asi uzral. No nevim no, uvidis sama, jak se budes citit, az ho opet uvidis, ja bych byla nervozni jak pes a ani se neumim pretvarovat, takze by kontakt asi postupne upadal. Drzim vsechny pesti.

A jinak, jaky byl motiv?? Nevite? Hlava mi to nebere. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5710
3.8.18 07:58
@Ištvar píše:
Neříkám, že by jí zabíjel, ale pokud by zjistil, že ona to ví a mohla by to někomu říct, tak by vlastně ohrozila jeho nyní už nový život, kdy se snaží začlenit do společnosti a lidé by se od něj odvrátili, u takového člověka nikdy nevíte, co udělá, když se cítí ohrožený tím, že by se to dozvědělo okolí

Očekávala bych i od bezcitného vraha, že by v tomhle případě řekl kámošce, že zjistil, že ona ví a ať se neopovažuje o tom někde ceknout. A pokud bude zakladatelka normální, řekne mu, že si to nechá pro sebe, a s tím se rozejdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
3.8.18 08:14
@Andymo píše:
Ahoj, to je sakra neprijemna situace. Taky bych rekla, ze se neni ceho bat, ale ten vnitrni pocit, ten by me asi uzral. No nevim no, uvidis sama, jak se budes citit, az ho opet uvidis, ja bych byla nervozni jak pes a ani se neumim pretvarovat, takze by kontakt asi postupne upadal. Drzim vsechny pesti.A jinak, jaky byl motiv?? Nevite? Hlava mi to nebere. Diky

Prachy, byli zazobany a synacek chtěl dědictví. Vraždu naplánoval před Vánoci, aby prej „nestihli utratit moc peněz za dárky“ 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
3.8.18 08:20

@Lainaire8 jo to jsem cetla, ale jako fakt jen kvuli penezum? No to snad ne :( to musela byt blba souhra geny/vychova, jinak si to neumim vysvetlit…

Jo a jeste pro zaklad.: kdyby doslo k tomu, ze by se ptal treba, proc jsem najednou odtazita, jinaci, naznacila bych pravdu a rekla, ze je to pro me sok a potrebuji cas to zpracovat, ze se sama pak ozves. Clovek s takovou minulosti musi pocitat s tim, ze to nekdy nekde prosakne a zas neverim tomu, ze by ti vyhrozoval nebo neco, to mi prijde pritazeny za vlasy. Ale ja ho neznam, tak kdo vi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontar
3.8.18 08:23
@Martina D. píše:
Očekávala bych i od bezcitného vraha, že by v tomhle případě řekl kámošce, že zjistil, že ona ví a ať se neopovažuje o tom někde ceknout. A pokud bude zakladatelka normální, řekne mu, že si to nechá pro sebe, a s tím se rozejdou.

Od úkladného vraha můžeš očekávat jediné: že bude vraždit !!! Polepšený vrah, tak na to může přijít maximálně nějaký pomatený humanista, který svými experimenty ohrožuje slušný lidi…vrah by měl skončit na popravišti a v nejlepším případě na doživotí v base…normální člověk nezavraždí s rozmyslem někoho jiného a už vůbec né rodiče..a pokud není normální, tak se nikdy neví, co vlastně, kdy vyvede..

• Citovat
  • Upravit
53518
3.8.18 08:35
@Katche píše:
Ja budu tezce protiproudni… ano, udelal neco desnyho. Desne desive desnyho. Ale je to petadvacet let, clovek se meni, zvlast proti puberte… co ty vis, jestli denne nelituje? Nemyslim si, ze by clovek mel bejt stigmatizovanej do konce zivota, zjevne nic dalsiho neprovadi, kdyz nesedi, asi se i chova jako normalni clovek… nemusi s nim nikdo kamaradit, to je jasny, ale celou dobu je ti s nim dobre, tak to asi takovej desnej smejd nebude. Jako vetsi problem bych videla, kdyby ted nejakej muj kamarad tejral psy nebo nemocnou babicku.
A ne, opravdu jsem nic hroznyho neudelala. Jen si proste myslim, ze bychom se nemeli soudit jen podle dvacet let starejch udalosti.

edit nejhorší překlepy

Příspěvek upraven 03.08.18 v 07:48

Je chyba a chyba. Kdybych se setkala s někým, kdo nechal zavraždit rodiče, kamarádit se s ním nebudu. Ani kdyby to bylo 30 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.18 08:56

Znám případ zase z druhé strany. U prarodičů na prázdninách jsem se skamarádila s jednou holkou, byla premiantka, rodiče ji upřednostňovali před jejím o 5 let mladším bratrem, on byl fakt chudák, věčně byl bit, takový odstrkovaný, bylo mi ho vždy líto. Propadl na 2.stupni, pak se vyučil v takovém tom praktickém učilišti a pořád bydlel doma, musel odevzdávat výplatu, neuměl se osamostatnit, doma ho ponižovali, týrali a on jednoho dne nevydržel a matku v 19 letech ubil sekerou. Najednou jsem se dočetla v médiích, jaký on byl problémový a spoustu překroucených informací. Dostal 15 let a mně to bylo tenkrát moc líto, byla jsem asi jako jediná svědčit v jeho prospěch, ten kluk byl podle mě hlavně oběť a potřeboval jenom aby ho měl někdo rád.
Anonym ABC, prosím ponechat, je to velmi osobní.

• Citovat
  • Upravit
53518
3.8.18 09:04
@Anonymní píše:
Znám případ zase z druhé strany. U prarodičů na prázdninách jsem se skamarádila s jednou holkou, byla premiantka, rodiče ji upřednostňovali před jejím o 5 let mladším bratrem, on byl fakt chudák, věčně byl bit, takový odstrkovaný, bylo mi ho vždy líto. Propadl na 2.stupni, pak se vyučil v takovém tom praktickém učilišti a pořád bydlel doma, musel odevzdávat výplatu, neuměl se osamostatnit, doma ho ponižovali, týrali a on jednoho dne nevydržel a matku v 19 letech ubil sekerou. Najednou jsem se dočetla v médiích, jaký on byl problémový a spoustu překroucených informací. Dostal 15 let a mně to bylo tenkrát moc líto, byla jsem asi jako jediná svědčit v jeho prospěch, ten kluk byl podle mě hlavně oběť a potřeboval jenom aby ho měl někdo rád.
Anonym ABC, prosím ponechat, je to velmi osobní.

Promiň, ale v devatenácti mohl klidně odejít z domu a ne to řešit sekerou. Je smutné, jak se rodiče dokážou k dětem zachovat, ale zabití bych omluvila leda v sebeobraně. A i tak z toho člověk musí mít noční můry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
3.8.18 09:05

@Russet asi tak, je výrazný rozdíl, když někdo někoho zabije v sebeobraně, nebo třeba při nějaké vyhrocené bitce se třema promilema v krvi, prostě omyl. Stejně tak bych asi dokázala pochopit, že manželka týraná dvacet let se prostě po jednom výprasku zvencne a blba umlátí pánví…
ALe plánovat, chladnokrevně vymyslet a pak i vykonat vraždu vlastních rodičů (kteří mu zřejmě nic nedělali), to musí bejt člověk dobře hnutej, puberta nepuberta…

Zakladatelko, je to koníček, který nejde dělat jinde, jinak? Nevím nevím, jestli bych se dokázala s takovou informací srovnat. Jako neberu mu to, odseděl si to, teď seká latinu. Ale ani to neznamená, že s ním budu kamarádit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
3.8.18 09:16

však píšu, že kamarádit se nemusej… Jen píšu, že nikdo neví, jestli třeba denně nelituje. Člověk dělá chyby, některý hrozný, o tom žádná, nesrovnávám to s ukradenou fidorkou v krámě… Jen prostě si myslím, že se člověk může změnit a že by neměl mít do konce života na čele znamení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.18 09:16
@Russet píše:
Promiň, ale v devatenácti mohl klidně odejít z domu a ne to řešit sekerou. Je smutné, jak se rodiče dokážou k dětem zachovat, ale zabití bych omluvila leda v sebeobraně. A i tak z toho člověk musí mít noční můry.

Ale on ji ubil v sebeobraně, v kotelně ho fyzicky napadla kvůli nějaké prkotině a pro upřesnění, on měřil tak 160 cm a 50 kilo, ona přes 180 cm a tak 90 kilo, byla proti němu vazba. Nesouhlasím, že klidně mohl odejít, je to jako s týranou ženou, která od chlapa taky neodejde, byl do něho vymlácen pocit, jak je k ničemu, že bez nich je nula.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.18 09:18
@Anonymní píše:
Ale on ji ubil v sebeobraně, v kotelně ho fyzicky napadla kvůli nějaké prkotině a pro upřesnění, on měřil tak 160 cm a 50 kilo, ona přes 180 cm a tak 90 kilo, byla proti němu vazba. Nesouhlasím, že klidně mohl odejít, je to jako s týranou ženou, která od chlapa taky neodejde, byl do něho vymlácen pocit, jak je k ničemu, že bez nich je nula.

Anonym ABC

• Citovat
  • Upravit
25179
3.8.18 09:19
@vokishka píše:
Spartakiadni vrah ted zije taky nekde se zmenenym jmenem. Stejne tak ten kluk, co v Kmetinevsi zabil tu holcinu,snad 15 let. Ten ma i cisty rejstrik,protoze to udelal jako mladistvy. Takze je muzeme bezne potkavat na ulici, muzou to byt nasi sousedi i kamaradi.

je to fakt - vrahů, mordýřů a různých kriminálníků, co si odpykali trest, mezi námi běhá dost. A naštěstí o tom obvykle nevíme, jinak bychom se museli zbláznit.
Ale je vražda a vražda. Je obrovský rozdí, jesti zabiju v sebeobraně, jak psala třeba @Džejjjna , nebo zabíjím z čistě zištných nebo třeba sexuálních motivů. Změnou jména vrah nemění svou identitu a musí se naučit žít s tím, co v životě provedl. Tak jako každý z nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
3.8.18 09:21
@Anonymní píše:
Ale on ji ubil v sebeobraně, v kotelně ho fyzicky napadla kvůli nějaké prkotině a pro upřesnění, on měřil tak 160 cm a 50 kilo, ona přes 180 cm a tak 90 kilo, byla proti němu vazba. Nesouhlasím, že klidně mohl odejít, je to jako s týranou ženou, která od chlapa taky neodejde, byl do něho vymlácen pocit, jak je k ničemu, že bez nich je nula.

Proč toto nebylo v tvé první reakci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová