Zmenšení prsou Praha

17
14.8.12 21:54

Zmenšení prsou Praha

Uvažuji docela vážně o zmenšení prsou - po 2 dětech, velikost 75 H/I - nemáte některá čerstvější osobní zkušenost? Zdravotnické zařízení nejlépe v Praze (uvažovala jsem o dr. Doležalovi)
předem díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8935
14.8.12 22:32

Zkušenost nemám, o zmenšení uvažuji-nebo spíše plánuji a jednoznačně to u mě vyhrál MUDr. Kment, je zástupce na klinice Esthé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
14.8.12 22:46

…a nevíš jak to je s cenou, čekací dobou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
14.8.12 22:49

Cena za zmenšení komplet včerně hospitalizace a podprsenky cca 42 tisíc. Čekací doba asi nebude nijak dlouhá, odhaduji měsíc? To nevím přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
14.8.12 22:51

Počítala jsem tak 30 tis., původně jsem to chtěla řešit přes pojištovnu, ale nemám na to běhat po doktorech a vysvětlovat jaké mám problémy s obřími prsy://

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
14.8.12 22:52

Pokud máš prsa opravdu obří, potíže s páteří, tak se dá nechat udělat zmenšení na pojišťovnu. Jen nečekej výstavní prsa, tam jde hlavně o zmenšení, estetika je sice také důležitá, ale ne hlavní. Modelace je stejně za příplatek. A nemůžeš si vybrat operatéra. Takže když bude lékař s minimem zkušenostma, před atestací, tak si bude operovat na pacientkách co jim jde o zmenšení, ne v první řadě o vzhled.Ano,bude mít u sebe odborníka, který bude dohlížet, ale nemusí to být úplně vončo. A já pokud podstoupím tu bolest, řezání prsou, tak chci i pěkný výsledek, takže jdu jednoznačně k MUDr. Kmentovi. Sázím na jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
14.8.12 22:53

Známá nechávala zmenšit prsa dospělé dceři a platila 60 tisíc. A co jsem se poptávala jinde, tak tato cena není nijak vysoká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
14.8.12 22:55

Byla jsem na jedné konzultaci „na pojištovnu“ a měla jsem z toho fakt blbý pocit, totálně mne to odradilo - doktor na mě vypálil, že na pojištovnu dělají jen 2, kdybych chtěla nechat větší, tak by to byla normálně hrazená operace…to už jsem věděla, že mě tam nikdo neuvidí, takže pátrám v soukromém sektoru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35351
14.8.12 23:18

30tisic bude asi malo, za slusny vysledek budes muset dat asi vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
14.8.12 23:26

Vidím že jsem byla s tím svým rozpočtem poněkud naivní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
15.8.12 08:47

Taky o tom dost uvažuju :? Mám 95D :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
15.8.17 12:33

Obnovuji, poradte kam jit.. a porad plati, ze je lepsi jit jako samoplatce? Rozhodla jsem se a zacinam sbirat podrobnejsi informace.

• Citovat
  • Upravit
1451
15.8.17 12:37

Já byla v Praze na Vinohradech, měla jsem to přes pojišťovnu a jsem spokojená. Měla jsem 85H a teď B-C :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
15.8.17 12:50

@TerezkaaKubik Díky, ja mam 70K (dle ceskych mir, pouzivam spis anglicke 32H, nezni to tak strasne :lol: ), takze opravdu masakr :( Dobrym pradlem to dost vyresim, takze nejde o esteticke hledisko, ale o zdravotni, mam posledni dobou zada opravdu v pytli, casto mne boli hlava od krcni patere. Hrozne se bojim o ten vysledek, aby to nebyla nejaka hruza.

Ja ted koukam na Bulovku… pojistovna by mi to asi proplatila, je otazka, jestli bude ten vysledek dobry.

• Citovat
  • Upravit
1451
15.8.17 12:56

@Any11 na Bulovku bych já osobně nešla, nemají moc dobré reference.. :think:
Tak si dojdu k obvodakovi a on tě pošle k ortopedovi, neurologovi a ještě jednomu a se všemi papíry si zajeď do Vinohradské, a chtěj vyšetření od primáře Bayera, výborný doktor i člověk :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí