Bolest v podpaží - bulka

Sandra752
14.8.12 20:50

Bolest v podpazi-BULKA

Ahojda holky.. :-)
Dnes jsem se probudila s bolesti v podpazi…po prohmatani jsem nasla bulku..jsem z toho na nervy, jdu kvuli tomu ve CT na gyndu. Je tu nekdo, kdi si nekdy bulku nasel a co to bylo? Myslim si ze to bude nejaky zanet, ale napadaji me katastroficke scenare..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1315
14.8.12 20:54

Ahoj, nic to být nemusí, já si asi před deseti lety našla taky ze dne na den bolestivou bouličku pod paží, šla jsem s tím k dr., poslala mě na utz a nic to nebylo, jen zduřelá uzlinka, samo to zmizelo.. ale.. našla mi při té příležitosti bouličku v prsu, o které jsem neměla ani páru!! Ta nakonec musela jít ven..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
14.8.12 20:56

Nemohla by to být boulička, která se udělá, když zarůstá chloupek? :think: mně jednou za čas taky vyraší, bolí to jak čert tak dva dny a potom je pokoj, nějak se vstřebá nebo co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
14.8.12 20:57

Tohle nemi na povrchu, tak chloupek asi ne :-)

• Citovat
  • Upravit
4306
14.8.12 20:59

Taky jsem si našla bolestivou bouličku v podpaží a nic to nebylo. Zjistila jsem, že to mám z antiperspirantů (zabraňují pocení). Když jsem je přestala denodenně používat a přešla na přírodní antiperspirantů a deodoranty, tak bulka za pár dní zmizela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
14.8.12 21:01

Taky me to napadlo, obcas me podpazi boli, ale ta bulka me vydesila…ja pouzivam ted on Nivei…

• Citovat
  • Upravit
34541
14.8.12 21:02

@Sandra752 rakovinova bulka prej neboli to mi rek doktor- ja mam leta bulku v prsu velikosti pecky z broskve a jw to naka zmrsena svalovina bo co.ale dobre ze des k doktorovi budes mit klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
14.8.12 21:05

Já jsem si jednou podpaží oholila strojkem manžela a hned druhý den se mi udělala dost bolestivá boulička. :roll: Byla to ucpaná ta žlázka… Ale taky jsem to hned viděla černě, že to bude rakovina. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752

Aluse..tak snad to nic nebude..,radeji si zajdu…

• Citovat
  • Upravit
zrzana2

Udela se mi tak 1× za dva roky, duvod nikdy nezjistili, ale jsem vzdy podelana az za usima

• Citovat
  • Upravit
TehotnaTerezka
14.8.12 21:13

Muze to byt tzv. pridatna mlecna zlaza - vetsinou se na ni prijde prave v tehotenstvi, kdy se prsa zvetsuji, tak se muze i tato aktivovat, je teda trosku zvlastni, ze to boli, me to nebolelo, udelala se mi vzdycky boulicka v tehu a kdyz jsem prestala kojit, tak to zmizelo
zkus si to zadat tady do vyhledavace, kdysi jsem tu o tom diskusi zakladala

• Citovat
  • Upravit
29577
14.8.12 21:17

Ano, taky jsem měla před x lety v podpaždí bolestivou bulku, pak další a další…Nakonec to byl zánět mízních žláz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
14.8.12 21:27

Může to být jen zvětšená uzlina, ty občas můžou bolet, pokud jsi byla nedávno nemocná nebo nachlazená tak se to může stát, v drtivé většině to nic vážného neznamená, jestli je útvar pohyblivý tak rak to jistě není. Pokud je to čistě podkožní útvar tak se může jednat pouze o absces, tj podkožní zánětlivé ložisko, nejčastěji ucpaná mazová žlázka. Nedělala bych zbytečně paniku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
14.8.12 21:43

@Sandra752 fakt neboj to bude proste naka zlazka a nebo i ten zanet jak psala @berry4 timhle radsi zajit uz jen pro svuj klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
14.8.12 21:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy