Zmenšovací podložka do kočáru

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
364
11.3.12 14:35

Zmenšovací podložka do kočáru

Ahoj,
několik týdnů jsem se zabývala výběrem jiného kočáru (mám Spirit). Nový kočár nebude, tak se snažím aspoň nějak vychytat nedostatky pro druhou dceru. Brzy mi vyroste z korby, jsou jí skoro 4 měsíce, takže bude muset do sportovní sedačky. A nastává problém. Prvorozená je živel, věčně ji někde chytám, takže s kočárem pobíhám, sprintuju, prudce brzdím apod. A potřebuju něco, čím „vycpu“ prostor kolem malé, aby se mi pořád nehroutila ke straně.
A napadlo mě něco takového, máte s tím zkušenosti? Je to k něčemu, nebo je to blbina? Máte jiný tip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
598
11.3.12 14:42

Zmenšovací vložka je super věc,já mám Q.Speedi a ten je tak obrovsky široký,že výrobce dodává originál zmenšovací vložku-no a bez ní bychom vůbec nemohli existovat,hlavně první půlrok po „přesazení“ z hlubokého do sporťáku.Malej se tam krásně ukotvil a taky je to pohodlné a měkké.Třeba na Mimibazaru jsou dámy,které profesionálně šijí vložky do jakýchkoliv kočárů v jakýchkoliv barvách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
11.3.12 15:00

Zoretko, na mmb jsem koukala, ale ty šité mi přišly spíš tak na okrasu, než aby to mělo nějaký zmenšovací efekt. Teda aspoň ty, které jsem tam viděla. Na Speedy jsem tu zmenšovací viděla. Škoda, že nedělají něco podobného pro Teutonii. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
11.3.12 15:51

Je pravda,že ta na fotce vypadá dokonale…
Já bych řekla,že i ty šité mají nějaký smysl,minimálně alespoň změkčí sezení a dítě se v létě nepotí.A určitě tak neklouže.A nešla by tam z toho Quinny?Je to smůla,já jsem Teutonii prodala asi před třemi týdny,vůbec mě nenapadlo ji tam zkusit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7241
11.3.12 16:55

A nestačila by prostě jenom deka? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
11.3.12 18:06

Rejžičko, jestli máš nějaký způsob, jak kolem mimča obmotat deku, tak poraď. Bylo by to nejlevnější řešení. ;)
Zoretko, já nevím, jestli by tam šla nebo ne. :nevim: Kdyby jo, bylo by to super, ale koupit to a pak zjistit, že nesedí, se mi moc nezamlouvá, abych řekla pravdu. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
13.3.12 20:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
13.3.12 21:55

Díky, už jsem oslovila jinou paní na mmb. Poslala jsem jí obrázek, co by se mi líbilo a vypadá to, že to pro ni nebude problém. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
14.3.12 00:33

Asi již není aktuální, mám taky Teutonii Spirit a jako zmenšovací vložka se dá použít spodní díl fusaku mininest vyrábí taky Teutonie. V podstatě je to fusak pro male miminko a až odroste tak se odpojí část na nohy a podložka se dá dát do sporťáku. Já to využila hlavně kvůli tomu, že Spirit má ve sporťáku pásy hrozně nahoře a vypadalo to, že se každou chvíli uškrtí…tu vložku jsem si dala, tam kam jsem potřebovala a paráda, ačkoliv to bylo jen nasazený, tak jak na tom seděla, tak to ani dolů neklouzalo. Ale pokud už fusak nevyužiješ, tak je to celkem drahý, kupovat to jen jako podložku…my ho používali do kočáru, autosedačky a na jaře a v létě do cyklokočáru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
14.3.12 06:20

Keren, díky za tip, ale fusak bych už stejně nevyužila, malé jsou 4 měsíce a je docela velká. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí