Kočárky Tako 2012 - prosím, poraďte

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1052
11.3.12 11:15

Kočárky Tako 2012 - prosím, poraďte

Ahojte těhulky a maminy :mavam: Máte některá zkušenosti s novými modely kočárků Tako pro rok 2012. Líbí se mi Laret, a teď jsem viděla na živo i Ballilu a taky mně zaujala… Který z nich vybrat? Nebo jít raději do jiné značky? Jsem z vesnice a budu jezdit i v terénu. Děs. O těch kočárech už se mi i zdá… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3513
11.3.12 11:38

záleží kolik peněz chceš do kočárku vrazit a co od něj očekáváš. Já než poláka bych si koupila něco kvalitního a ojetýho. Po zkušenostech už bych velký prachy do kočáru nevrážela a koupila si značkovou ojetinu. Na MMB jsou značkové kočárky ojeté a dokonce ještě v záruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
11.3.12 11:42

no já mám taky vybranej Tako laret fialový :) je perfektní…maj trojkombinaci za 9000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
11.3.12 11:57

Právě švagrová měla Tako Jumper X a super, za celou dobu bez závady a dobře se s ním jezdilo, jen blbej přístup do koše pod kočárem. Tak si říkám, že ty nový modely by mohly být OK :nevim: Ale pomohlo by, kdyby někdo napsal osobní zkušenosti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
11.3.12 12:15
dasjo píše:
Právě švagrová měla Tako Jumper X a super, za celou dobu bez závady a dobře se s ním jezdilo, jen blbej přístup do koše pod kočárem. Tak si říkám, že ty nový modely by mohly být OK :nevim: Ale pomohlo by, kdyby někdo napsal osobní zkušenosti :palec:

U toho Laretu je opravdu snadný přístup do koše pod kočárkem. My jsme s ním zatím spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
11.3.12 12:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
11.3.12 12:18

Já mám ten na fotce, tako warior piratz, dala jsem za něj ( bez autosedačky ) 8 000,– a jsem naprosto spokojená :nevim: Vůbec mi nevadí, že je to ‚polák‘. Kdybych měla zbytečných 15 000,– tak si jistě vyberu jiný kočár, ale dala jsem si limit těch 8000,– a zatím jsem v téhle cenové dostupnosti nenašla hezčí kočár. Jezdíme s ním lesníma cestama i po silnici a v naprosté pohodě…

• bez závad
  • snadné skládání podvozku
  • lehké odcvaknutí boudy
  • nafukovací gumové kolečka
  • pěkně se k tomu přidělává taštička na madlo
  • projede opravdu i dooost hrbolatý terén - jezdíme občas i lesníma cestama
  • za dobré peníze
  • a vůbec neřešíím, že výrobce je Polsko - to bych si nemohla koupit skoro nic :jazyk:

Za mě ANO, kupte si ho :mrgreen: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
11.3.12 12:22

Navíc ten Laret je lehoučký, jeho konstrukce váží 10kg. Chtěli jsme původně Wariora, ale když jsme viděli laret bylo vyhráno - váha a přístup do koše velké plus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
11.3.12 12:23

Libza :palec: Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
11.3.12 12:27
theresicka píše:
Navíc ten Laret je lehoučký, jeho konstrukce váží 10kg. Chtěli jsme původně Wariora, ale když jsme viděli laret bylo vyhráno - váha a přístup do koše velké plus.

Já měla taky v plánu Warrior, ale neviděla jsem ho ješte v reálu, Laret ano a líbil se mi. Zatím vede :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
11.3.12 12:27
dasjo píše:
Libza :palec: Díky ;)

Jasan :palec: Hele, vykašli se na poláky :mrgreen: , já na tom kočárku za 6 měsíců neshledala žádnou vadu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
11.3.12 12:33
dasjo píše:
theresicka píše:
Navíc ten Laret je lehoučký, jeho konstrukce váží 10kg. Chtěli jsme původně Wariora, ale když jsme viděli laret bylo vyhráno - váha a přístup do koše velké plus.
Já měla taky v plánu Warrior, ale neviděla jsem ho ješte v reálu, Laret ano a líbil se mi. Zatím vede :palec:

U Wariora jsou hezčí barevné kombinace, proto jsme ho chtěli. Ale když jsem si „potěžkala“ jejich konstrukce tak bylo jasný, kterej. A jak píše Libza je snadno skladná konstrukce, vše lehce odcvaknutelné. Navíc u toho Lareeta už vychytali i přístup do koše. A cena je dobrá. A že je to polskej výrobce? No a … vždyť oni toho pro ty mimča vyrábí snad polovinu z toho co je tady na trhu. A jsou to přijatelný ceny. Co není polský, je už cenově o dost výš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
11.3.12 12:41

Mě se moc líbí ta sitě růžová ( podle netu, na živo jsem viděla jen tu fialovou a tmavě modrou ). Čekáme holčičku, ale přítel se ofrňuje, chceme mít dvě mimi a kočár, pokud se s ním bude dobře jezdit schovat pro obě, což pokud to pak bude kluk, by asi nebylo úplně eremi :roll: Nevíte jak ve skutečnosti vypadá ta béžová? Jemu se taky moc nezdá, ale podle mě bude pěkná a elegantní, univerzální. Chlapovi se líbí ta oranžová… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
11.3.12 12:44

Ten fialovej a modrej se mi nelíbil. Béžovej se mi líbil jen na netu. Ta růžová je moc hezká a v odkazu co jsem dávala na druhou diskuzi jsem viděla ten oranžovej a ten se mi líbil. My máme tyrkysovej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
11.3.12 13:43

My máme ten warior fialová + černá, jak jsem vkládala fotku, v reálu vypadá takhle:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí