Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojte těhulky a maminy
Máte některá zkušenosti s novými modely kočárků Tako pro rok 2012. Líbí se mi Laret, a teď jsem viděla na živo i Ballilu a taky mně zaujala… Který z nich vybrat? Nebo jít raději do jiné značky? Jsem z vesnice a budu jezdit i v terénu. Děs. O těch kočárech už se mi i zdá… ![]()
záleží kolik peněz chceš do kočárku vrazit a co od něj očekáváš. Já než poláka bych si koupila něco kvalitního a ojetýho. Po zkušenostech už bych velký prachy do kočáru nevrážela a koupila si značkovou ojetinu. Na MMB jsou značkové kočárky ojeté a dokonce ještě v záruce.
no já mám taky vybranej Tako laret fialový
je perfektní…maj trojkombinaci za 9000
Právě švagrová měla Tako Jumper X a super, za celou dobu bez závady a dobře se s ním jezdilo, jen blbej přístup do koše pod kočárem. Tak si říkám, že ty nový modely by mohly být OK
Ale pomohlo by, kdyby někdo napsal osobní zkušenosti ![]()
dasjo píše:
Právě švagrová měla Tako Jumper X a super, za celou dobu bez závady a dobře se s ním jezdilo, jen blbej přístup do koše pod kočárem. Tak si říkám, že ty nový modely by mohly být OKAle pomohlo by, kdyby někdo napsal osobní zkušenosti
U toho Laretu je opravdu snadný přístup do koše pod kočárkem. My jsme s ním zatím spokojeni.
Já mám ten na fotce, tako warior piratz, dala jsem za něj ( bez autosedačky ) 8 000,– a jsem naprosto spokojená
Vůbec mi nevadí, že je to ‚polák‘. Kdybych měla zbytečných 15 000,– tak si jistě vyberu jiný kočár, ale dala jsem si limit těch 8000,– a zatím jsem v téhle cenové dostupnosti nenašla hezčí kočár. Jezdíme s ním lesníma cestama i po silnici a v naprosté pohodě…
Za mě ANO, kupte si ho
![]()
Navíc ten Laret je lehoučký, jeho konstrukce váží 10kg. Chtěli jsme původně Wariora, ale když jsme viděli laret bylo vyhráno - váha a přístup do koše velké plus.
theresicka píše:
Navíc ten Laret je lehoučký, jeho konstrukce váží 10kg. Chtěli jsme původně Wariora, ale když jsme viděli laret bylo vyhráno - váha a přístup do koše velké plus.
Já měla taky v plánu Warrior, ale neviděla jsem ho ješte v reálu, Laret ano a líbil se mi. Zatím vede ![]()
dasjo píše:
LibzaDíky
Jasan
Hele, vykašli se na poláky
, já na tom kočárku za 6 měsíců neshledala žádnou vadu ![]()
dasjo píše:theresicka píše:Já měla taky v plánu Warrior, ale neviděla jsem ho ješte v reálu, Laret ano a líbil se mi. Zatím vede
U Wariora jsou hezčí barevné kombinace, proto jsme ho chtěli. Ale když jsem si „potěžkala“ jejich konstrukce tak bylo jasný, kterej. A jak píše Libza je snadno skladná konstrukce, vše lehce odcvaknutelné. Navíc u toho Lareeta už vychytali i přístup do koše. A cena je dobrá. A že je to polskej výrobce? No a … vždyť oni toho pro ty mimča vyrábí snad polovinu z toho co je tady na trhu. A jsou to přijatelný ceny. Co není polský, je už cenově o dost výš.
Mě se moc líbí ta sitě růžová ( podle netu, na živo jsem viděla jen tu fialovou a tmavě modrou ). Čekáme holčičku, ale přítel se ofrňuje, chceme mít dvě mimi a kočár, pokud se s ním bude dobře jezdit schovat pro obě, což pokud to pak bude kluk, by asi nebylo úplně eremi
Nevíte jak ve skutečnosti vypadá ta béžová? Jemu se taky moc nezdá, ale podle mě bude pěkná a elegantní, univerzální. Chlapovi se líbí ta oranžová… ![]()
Ten fialovej a modrej se mi nelíbil. Béžovej se mi líbil jen na netu. Ta růžová je moc hezká a v odkazu co jsem dávala na druhou diskuzi jsem viděla ten oranžovej a ten se mi líbil. My máme tyrkysovej.
My máme ten warior fialová + černá, jak jsem vkládala fotku, v reálu vypadá takhle: