Zkušenosti kočárku Dorjan 3 kombinace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
787
8.3.12 22:54

zkusenosti kocarku dorjan 3 kombinace

prosim pro kamaradku napiste pozitiva i negativa techto kocarku z vasich zkusenosti prosiiim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Dorjan Danny Sport?

Přidejte zkušenost s Dorjan Danny Sport
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
449
8.3.12 23:06

Měli jsme,vypadá krásně,moderně,ale vše mě na tom kočáru štvalo,hned mě zaujal,ale jak rychle jsem ho vybrala a koupila,tak rychle mě omrzel,malej z hluboké korby vyrost a začlo mi na něm vadit snad úplně vše… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7954
8.3.12 23:21

Já jsem byla s kočárkem spokojená ;)
narodil se mi celkem buřtík, měl 4,2kg.. na roce 12kg..
a v hluboké korbičce byl skoro do půl roka.
Podle mě je to ideální, protože pak už mimi chce koukat a né ležet… :think:

Super, je, že se dá sporťák i korba vozit po i proti směru :palec:
Další plus - velký košík, boudička na sporťáku se dá dost sklopit (dobré proti větru) ;) dá se celý potah vyprat v pračce..

A negativa? :think: že se musí promazávat, jinak trošku vrže, ale to asi většina kočárků.. teda co jezdím s maminama tak všichni mažou :lol: :pankac:
Jinak asi nic.

Jsem s ním spokojená, dobře vypadá, slušná cena, jezdí tak jak má, vychytávky má taky :pankac: co víc si přát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
8.3.12 23:30

Já pak přestopila na X-lander a ten zas nedam dopustit já… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
8.3.12 23:33

Tak my ho máme, malé je 14 měsíců a já osobně jsem s ním naprosto spokojená. V pěti měsících jsme přešli na sporťák, protože Terka chtěla koukat ven a super. V létě, když hodně svítilo, tak se dala boudička překlopit prakticky až k madlu, je dobře ovladatelný, má velký košík, do kterýho se mi každej tejden vleze celej nákup, hezké barvy, příznivou cenu. Pláštěnka se dá použít jedna jak na hlubokou korbu tak na sporťák, jde k němu přidělat univerzální slunečník a asi je spokojeno víc lidí, protože ho u nás na sídlišti vidím v různých barvách poměrně často. takže za mě jednička s hvězdičkou. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3798
8.3.12 23:36

U nás spokojenost,malá byla v korbičce do 7 měs.což jsem přes větší zimu uvítala,měla nějak 73cm.Sporták super,malou mám stále otočenou na sebe,uvidíme jak poroste,zda si zvykne na opak.Koš je prostorný,vozím hodně nákupu,nemám žádné negativa máme Dorjan 2010 černý,musíme promazávat sem tam,ale to je běžná údržba,na to že ho tahám každý den do 1.patra už přes 9 měsíců je odolný perfektně,jen se nám pokazila asi brzda,ale to je tuším naše vina :nevim: vevnitř,se ulomily dva zoubky jako by,že tam dejte něco zarazit,že nezabrzdí,až najede do jiných jako by zoubků,ale druhý brzdí a já stejně kočár volně stávat nenechávám,druhá brzdí ok,reklamovat asi bych zkusila,jen prodejnu kočárku kde jsme ho koupily zrušily,tak jedině u výrobce,ale nemáme náhradní kočárek,takže nevím jak to ještě vyřešíme :think: Zatím mi to nevadí,chceme ho i na druhé zda teda vydrží i nadále tahání do schodů :roll: Jsem ráda,že jsme do něj šly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3798
8.3.12 23:38
Monika79 píše:
Tak my ho máme, malé je 14 měsíců a já osobně jsem s ním naprosto spokojená. V pěti měsících jsme přešli na sporťák, protože Terka chtěla koukat ven a super. V létě, když hodně svítilo, tak se dala boudička překlopit prakticky až k madlu, je dobře ovladatelný, má velký košík, do kterýho se mi každej tejden vleze celej nákup, hezké barvy, příznivou cenu. Pláštěnka se dá použít jedna jak na hlubokou korbu tak na sporťák, jde k němu přidělat univerzální slunečník a asi je spokojeno víc lidí, protože ho u nás na sídlišti vidím v různých barvách poměrně často. takže za mě jednička s hvězdičkou. :potlesk:

To jsem ani nezkoušela,že jde pláštěnka z korby na sporťák :?: Zítra vyzkouším,já myslela,že je malá a nedosáhne přes to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
8.3.12 23:48

Jezdím s ním 3 měsíce a zatím jsem spokojená.
Negativa: vrže, když píchneš kolečko, špatně se shání náhradní duše, špatně se odbržďuje, hodně špatně se dávají věci do a z košíku, poměrně těžký, naprosto mi nevyhovovala přebalovací taška, přišla mi malá
Pozitiva: je dost prostorná korba (malý má ve 3 měsících 68 cm a pořád jezdíme s fusakem, kámošky dítě se v létě stěhovalo do sporťáku při stejné výšce, protože mělo nedostatek prostoru), všechno se dá dát po i proti směru jízdy, velký koš (ale na malé věci), snadná manipulace, hezké barevné kombinace, hrozně se mi líbí u sporťáku možnost prodloužení lůžka.

• Citovat
  • Upravit
18223
9.3.12 07:29
petka86 píše:
Monika79 píše:
Tak my ho máme, malé je 14 měsíců a já osobně jsem s ním naprosto spokojená. V pěti měsících jsme přešli na sporťák, protože Terka chtěla koukat ven a super. V létě, když hodně svítilo, tak se dala boudička překlopit prakticky až k madlu, je dobře ovladatelný, má velký košík, do kterýho se mi každej tejden vleze celej nákup, hezké barvy, příznivou cenu. Pláštěnka se dá použít jedna jak na hlubokou korbu tak na sporťák, jde k němu přidělat univerzální slunečník a asi je spokojeno víc lidí, protože ho u nás na sídlišti vidím v různých barvách poměrně často. takže za mě jednička s hvězdičkou. :potlesk:
To jsem ani nezkoušela,že jde pláštěnka z korby na sporťák :?: Zítra vyzkouším,já myslela,že je malá a nedosáhne přes to :)

pláštěnka na sporťák nejde, je malá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
9.3.12 07:36

Aoj zrovna ho budu prodavat.Ja si na nej stezovat nemuzu.Jeho nejvetsi plus je ze je fakt prostorny.Mame auto s mensim kufrem takze jsme potrebovali nejaky ktery se dobre rozlozi a nebude tak obrovsky kdyz se spozi a to on taky splnoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
9.3.12 07:42

Je tu o něm diskuze, kde jsem ho trochu pomluvila :)
Hluboká korba- naprostá spokojenost :palec: Skládání ujde, do auta jsem musela vyndavat kolečka (fabie), což je u většiny kočárků zřejmě :palec: V hlubokým malej vydržel dlouho- přes 7 měsíců a vydržel by dýl, kdyby nebyl potřeba fusak.
Problémy přišly se sporťákem. Dokud jsem vozila ve sporťáku vleže, sotva jsem ho uvozila tak, aby koukal ke mě. to se mi s ním pak těžko zatáčelo a zvednout ho na chodník- eh. Domu jsem přijela jak po hodině v posilovně :mrgreen: Takže jsem ho v leže vozila otočenýho od sebe. Od doby, co sedí už je to ok- mám ho k sobě a tu chvilku, kdy si zdřímne to ovládání přežiju.
Brzda- nevím jak vám holky, ale mě jde dost blbě odbrzdit. Musím do ní spíš kopnout, nebo ji odbrzdit rukou :palec:
Polohování zádíček- polohování nám blblo už od začátku, nejde nám dát uplně do sedu a když, tak nejde položit :roll: a to ani silou. Posíláme do reklamace :palec: Bude to asi chyba spíš u našeho kočárku.
Vrže- jo, už se trochu rozvrzal :mrgreen:
A teď s fusakem mi ten sportovní přijde uzkej, uvidím v létě :think: :palec:
Přebalovací taška- na nic- jedna velká nedostupná kapsa :mrgreen: mám z DM a spokojenost

A klady?
Boudička na sportovním je super- velká, sklápěcí. V sedě jde sklopit o to víc.. Dá se odepnout a udělá se z části sluneční clona- v létě.
Košík- je prostorný, akorát nákup se do něj musel dát po částech. musela jsem ho trochu přišít, neb se nám rozepnul a já nevěděla, jak tam byl zaplej :lol: Se sporťákem je to lepší, když dítě sedí- dobře se do něj dostaneš :palec:
S jízdou jsem spokojená, kolečka projednou vše, je pěkně odpružený :palec:
Hluboká korba- naprostá spokojenost, tam není co dodat.
A pro mě plus- nepřeberné nožství barev :mrgreen:

Pláštěnka z hluboký nesedí na sporťák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
9.3.12 07:45
Monika79 píše:

Tobě pláštěnka pasuje? Mě z ní čouhal nánožník :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
9.3.12 07:47

Me plastenka pasuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
9.3.12 07:55

Mně pláštěnka taky pasuje,kočárek mám 14 měsíců,když vrzal,prostříkala jsem WDčkem a nevrže,brzda sice jde trochu tíž,ale zato brzdí jak o život :palec: , ty výhody toho,jak je kočárek prostorný a co všechno můžu dělat se sportovní verzí,aby dítě mělo komfort předčije drobné další nedostatky. Žádný kočárek není ideální,já jsem spokojená,dojezdím do léta a prodám jej. Svou službu u nás určitě splnil :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martinkaaaaaaaaaaaaaa
9.3.12 08:05

ahoj, máme verzi 2011, malej má půl roku a budeme teprve přecházet na sporťák, ale jsem naprosto spokojená. Jediný, co štve manžela je brzda, která jde těžko, ale já ji nepoužívám, takže je mi to fuk. Boudička prostorná, košík velkej, ovládání super (švagrová má jinej kočár a to ovládání je vážně mega rozdíl, z jejího kočáru jsem nadřená jako vůl), dobře skladnej do kufru auta atd.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4