Zkušenosti kočárku Dorjan 3 kombinace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Dorjan Danny Sport?

Přidejte zkušenost s Dorjan Danny Sport
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.3.12 08:08

taky máme tento kočárek
Hluboká korba super velká prostorná jezdily jsme s ním 9 mněsíců i v zimně z fusakem a bezproblemu.
Sporťák velký prostorný jezdíme ještě teď témněř ve dvou letech malá v něm i bezproblemu spí.
Nevrže nám poctivě promazaváme.
Strašná nevýhoda malý prostor mezi košem a korbou špatně se tam dávají věci i když je koš prostorný a ještě by mohla být trošku delší rukojeť.
a taky kočárek je pomněrně velký takže pokud nemáte auto kombíka tak zabere celý kufr, a docela to chtělo výchytat jak tam kočárek narvat, ale dá se to.
Myslím, že cena v pomněru s výkonem odpovídá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.3.12 08:10
není pravda pláštěnka z korby jde na sporťák bez problemu nasadit aspoň u modelu 2010 ano
Nainuva píše:
petka86 píše:
Monika79 píše:
Tak my ho máme, malé je 14 měsíců a já osobně jsem s ním naprosto spokojená. V pěti měsících jsme přešli na sporťák, protože Terka chtěla koukat ven a super. V létě, když hodně svítilo, tak se dala boudička překlopit prakticky až k madlu, je dobře ovladatelný, má velký košík, do kterýho se mi každej tejden vleze celej nákup, hezké barvy, příznivou cenu. Pláštěnka se dá použít jedna jak na hlubokou korbu tak na sporťák, jde k němu přidělat univerzální slunečník a asi je spokojeno víc lidí, protože ho u nás na sídlišti vidím v různých barvách poměrně často. takže za mě jednička s hvězdičkou. :potlesk:
To jsem ani nezkoušela,že jde pláštěnka z korby na sporťák :?: Zítra vyzkouším,já myslela,že je malá a nedosáhne přes to :)
pláštěnka na sporťák nejde, je malá
  • Citovat
  • Upravit
700
9.3.12 10:30

Ahoj,i my ho máme,jsem s ním taky spokojená,je pevný,skvělý v terénu,velká korba,moje malá má 7 měsíců,70cm a zrovna v něm krásně spinká ve fusaku na terase :) velký koš,přehazovací rukojeď,ve sporťáku se malé taky líbí,jen se mi s ním líp jezdí když malá kouká na mě,protože po směru jízdy je hůř ovladatelný,pláštěnka mi pasuje i na sporťák.Jen bych vytla,že je dost těžký-15kg,ale na rýchlé přesuny,máme golfky,no a zatáčí do leva,ale to je prý taky normální,dá se to seřídit,takže za mě velká spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7954
9.3.12 14:58
petka86 píše:
Monika79 píše:
Tak my ho máme, malé je 14 měsíců a já osobně jsem s ním naprosto spokojená. V pěti měsících jsme přešli na sporťák, protože Terka chtěla koukat ven a super. V létě, když hodně svítilo, tak se dala boudička překlopit prakticky až k madlu, je dobře ovladatelný, má velký košík, do kterýho se mi každej tejden vleze celej nákup, hezké barvy, příznivou cenu. Pláštěnka se dá použít jedna jak na hlubokou korbu tak na sporťák, jde k němu přidělat univerzální slunečník a asi je spokojeno víc lidí, protože ho u nás na sídlišti vidím v různých barvách poměrně často. takže za mě jednička s hvězdičkou. :potlesk:
To jsem ani nezkoušela,že jde pláštěnka z korby na sporťák :?: Zítra vyzkouším,já myslela,že je malá a nedosáhne přes to :)

Jj, pláštěnka pasuje na obojí :palec:
máme model 2010

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
21.3.12 23:37

Taky máme tu 2010 a pláštěnka pasuje perfektně na hlubokou korbu i na sporťák, v zimě mi nekoukal ani nánožník. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.12.13 13:05

Dobry den. chtela jsem se Vas zeptat, zda-li budete nekdo prodavat tento kocarek v lete 2014.barva coffe? prosim napsani do zprav na fb katerina jankova trutnov. profilova fotka svatebni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
15.11.14 13:44

Sporťák do lehu

Holky chtěla jsem se jen zeptat zda jde sporťák úplně do lehu nebo ne. Malé bude 5 měsíců a myslím že s fusakem ji na zimu do naší korbičky nedostanu (dostali jsme Zopa Pro 3 rider, ale sporťák úplně do lehu nejde), případně doporučit nějaký jiný kočárek?? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
15.11.14 13:45

@Tereza84 úplně do rovnýho lehu ho nedáš, ale do docela slušnýho ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
15.11.14 14:11

@danyk Děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
2.7.15 11:24

jak přidělat košík

Prosím, prosím. Poraďte, kdo má kočárek Dorjan Danny Sport. Sundala jsem košík, abych ho mohla omýt a teď vůbec nevím jako ho nasadit. Pořád mi ta přezka vyklouzává. Můžete někdo nafotit? V návodu zrovna připoutání košíku není :-p, děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
no-nicka
19.7.15 06:41

To mi nejde na rozum, že když se na jednu a tu samou konstrukci přidělá místo vaničky sporťák, najednou se s tim blbě jezdí. To je ta sportovní korba o tolik těžší nebo kde je zakopanej ten pes?

• Citovat
  • Upravit
24292
19.7.15 08:02

@no-nicka je těžší. Já jsem vozila dítko ve sporťáku jen směrem k sobě, takže nedokážu posoudit, jestli kdybych ho měla od sebe, jestli to nebude jiný (lepší/horší).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí