Jaký byste mi doporučily ojetý kočárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
272
9.3.12 12:54

Jaký byste mi doporučili ojetý kočárek

Pořád zvažuji jaký koupit kočárek. Přemýšlím nad tím, že bych koupila ojetý kočárek, ALE jaký??? Nejvíc se mi zamlouvají X-lander, Jané, Austin Colleto. Co je lepší trojkolka nebo čtyřkolka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
347
9.3.12 12:57

Ja mam ctyrkolku x-lander xa a jsem nadsena,je to muj sesty kocarek a nejlepsi:-))a nebala bych se koupit ojety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
9.3.12 13:06

Mam janecko a jsem s nim moc spokojena.Kdybych kupovala kocarek znovu urcite by byl zase od Jane.Jestli trojkolku nebo ctyrkolku budes muset zjistit sama,kazdymu vyhovuje neco jinyho.Ja treba neumim jezdit s ctyrkolkama,vzdycky sem mela trojkolku-vyhovuje mi a jsem na ni zvykla..Zkus si zajit nekam do obchodu a vyzkousej si s cim se ti jezdi lip..A ojetyho kocarku bych se taky nebala,ale asi bych uprednostnovala osobni odber,aby jsi si ho mohla prohlednout na miste,popripade zjistit zavady,skrabance,vysisovani barvy a tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
9.3.12 13:07

Já souhlasím, x-lander xa, též máme a supéééér :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
9.3.12 13:15

Teď jsem jako ojetý kupovala Peg Perego AT4 a zatím pro mne nejlepší kočár :lol: Tedy až na potah, ty jim „zestárly“ rychle, takže není extra na parádu :( Ale jízdní vlastnosti do terénu + ovladatelnost v terénu + odpružení + stabilita…

Jako „hlavní“ kočár máme x-lander XA a to je typický měšťáček proti tomuhle.

Záleží kam ten kočár chceš primárně :)

Příspěvek upraven 09.03.12 v 15:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
9.3.12 13:17

A který X-lander a rok výroby? Je jich hodně u některých je problém u zadové opěrky, že nejde do úplného sedu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
9.3.12 13:19
Hanule píše:
Teď jsem jako ojetý kupovala Peg Perego GT4 a zatím pro mne nejlepší kočár :lol: Tedy až na potah, ty jim „zestárly“ rychle, takže není extra na parádu :( Ale jízdní vlastnosti do terénu + ovladatelnost v terénu + odpružení + stabilita…

Jako „hlavní“ kočár máme x-lander XA a to je typický měšťáček proti tomuhle.

Záleží kam ten kočár chceš primárně :)

Převážně město sem tam lehčí terén tak ať vyjedu Pustevny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
9.3.12 13:20

My máme 2011

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
9.3.12 13:27

Já měla 4 roky zpět kolekci 2007 plata (stříbrná) od Jané… byla jsem hodně spokojená, i druhá holčička jím odvozená… a 14 dní zpět jsme jeli v metru a maminka tam vezla v této stříbrné kolekci holčičku…
po tolika letech a ta trojkolka vypadala pořád dobře :palec:
Kdybych měla 3 děťátko, kupovala bych zase Jané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
9.3.12 14:26

Já měla trojkombinace Jané Nomád,ale tu předávám švagrové a teď jsem přešla na Graco…původně jsem chtěla quattro tour,ale něměli na skladě, tak jsem šla do Graco Trekko…má spoustu vychytávek, tak snad to půjde… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
9.3.12 18:22

Mám X-lander XV 09 a je bááájo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
12.3.12 21:57

Mám Casual play trojkolu z druhé ruky a jsem spokojená. Pokud chces trojkolku vybrala by jsem z tech, co maji ve predu 2 kolecka. Moje kamaradka ma jinou zancku s jednim kolecke´m a rika, ze neni moc stabilní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
27.12.13 09:14

Zdravím všechny, zkouším oživit diskusi. Jaký by jste doporučily kočárek? Chtěla bych klasiku 4kola, bez předních otáčecí, houpací a veliký :) docela se mi líbí roan marita…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
27.12.13 09:19

Inglesina magnum, dá se sehnat ojetý za pěkné peníze v plné výbavě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.12.13 09:21

@Lenka001 vzala bych roana. Je to super kočár. Měla jsem já, v mém odvozila 2 děti švagrová, pořád vypadá jak nový. od roku 2006 jediná závada - jednou jsem píchla gumu :mrgreen: a kdybych vybírala znovu, beru jedině tento. Hluboká korba je prostorná, vešlo se tam moje extra velké dítě, sporťák můžeš nasměrovat jak chceš. Za mne 100 % :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí