Změny porodného
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Změny porodného
Holky mám dotaz k porodnému,příští rok čekáme druhé mimčo. Jsou nějaké změny? Nebo prostě nedostaneme ani korunu? Chapu ty zmeny, ale to porodne jen pro prvni dite…nevim no.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No je pravda že ne každy ho potrebuje. Ale ze jen na prvni je blbost. Kamaradka ma deti od sebe 10let to mela kocarek a veskere potreby schovavat nebo co?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
u nás jsme taky nedostali ani korunu
a to jsem porodila státu dvojčata
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle je fakt nesmysl… Ale co nadelame, asi nic
Kdyby aspon ty zenske na socialce byli fajn a snazili se pomoct, ale prijdes tam poprosit o pomoc a jeste te zbekaji at neotravujes. Desny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky jsme nedostali nic. Odstup mezi detmi mam devet let. Sest let mezi detma radne odpracovano. Bych tu nasi vladu poslala nejradeji nekam at to udelaji tem kteri namakaj a makat nechteji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Musíš být sociální případ, aby si dostala. Já rodila v říjnu a smůla …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je stejně síla, protože normálně smýšlející člověk si jako sociální případ přece jen tak dítě nepořídí, tohle mě umí naštvat.Tak buď všem a nebo nikomu, kde to jsme! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne že by se to týkalo právě mě. Ale co když se dostane do situace, kdy sice bylo naplanovane ale pak ji treba chlap utece? Mam znamou co se ji stalo dost neprijemnych veci. Podle me je fer dat urcite kriteria komu a ne jen porodne dat a komu ne. Ale zase neni to jeste domyslene.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
cely je to nesmysl proc clovek ktery normalne chodi do prace odvadi dane,socialni a zdravotni nema narok ? Je plno lidi kteri hodne premysli jestli decko nebo ne protoze hodne z nich si to nemuze dovolit a z toho porodneho se poridilo dost veci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč? Protože když už ty nahoře nemají kde brát, tak vezmou porodné, sníží mateřskou, ale že by si šáhli na svoje výhody,na svoje peníze,to ne, že jo. Musíme doufat(popřípadě připravit) defenestraci, já už to jinak nevidim. Za chvíli nás oberou i o tu mateřskou s dovětkem: Když chcete mít děti, tak si na ně vydělejte. A ty co se flákaj, tak ty dostanou dávky, protože nevydělají životní minimum - logické? Ne proč. To, že když nebudou děti, půjde náš sociální systém časem do háje, nebude mít kdo dělat na naše důchody a vůbec, to nikdo neřeší (ne že by se to nevědělo),to už naši páni poslanci budou mít nahrabáno, v klidu a blahobytu si dožijou a my budeme makat dokud tady budem. Omlouvám se za negativní příspěvek, ale děsně mě to štve a nevím, jak proti tomu bojovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
alpen píše:
u nás jsme taky nedostali ani korunua to jsem porodila státu dvojčata
Ty jsi rodila děti státu ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit