Změny v přechodu, jak to zvládnout?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
109758
19.7.25 12:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56972
19.7.25 22:14
@Anonymní píše: Více

Sportuj, intenzivně. Budeš v pohodě pak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elielieliii
20.7.25 00:55

Hlavně odpočinek, regenerace, zvolnit, netlačit na sebe.
Cvičení, přiměřené.
Dobrý gynekolog…poradí se subst. léčbou, zodpoví otázky, nezlehčuje.
Estetický chirurg- lifting, face jóga a jiné „xichtění“ je tak max. pro ten vnitřní pocit
ale nic neřeší
Veselá mysl a hýčkat se.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.7.25 17:29

Já jsem vysledovala, že mi potíže, hlavně pocení, zvyšuje alkohol. Ráda si dávám večer víno a když si dám jednou za čas skleničku, tak dobrý. Ale když si sám třeba dvě sklenky tři dny za sebou (když si koupím láhev a jsem na ní sama), tak se potím a špatně spím několik dní, než se to zase srovná. Takže v tomhle se snažím být rozumná. A taky víc hrnků kávy přes den na sobě cítím. Jedno ranní kafe mi nic nedělá. Prsa se mi zvětšila o dvě čísla a přibrala jsem 5 kg. Obojí mi už cca dva roky stagnuje, tak snad už víc neporostu. Moc se nehýbu, spíš jen chodím pěšky nebo se pohybuju na zahrádce a po domě, práci mám sedavou. Snažím se ubrat množství jídla, ale jím v podstatě pořád všechno, navíc mám ráda nezdravá jídla, smažená, brambůrky atd. Tady v tom vidím svoje rezervy. Tedy za mě - pít alkohol pouze minimálně, rozumně s kávou, více spát a hlídat si množství (a složení) jídla. Já si pořád dávám závazek, že začnu jíst zdravě, vydržím tak tři dny.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.25 12:41
Alkohol už jsem vysadila, zhoršuje mi zmíněné migrény a spánek. Má gyndařka mi řekla, že dokud mám menzes, byť nepravidelně, nic mi napsat nemůže 8)
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.25 13:36

Proč? to je pěkný nesmysl :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat