Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Čau holky, celkem nechutný, ale měla jste některá? Doktorka mě odmítá objednat, prej mám čekat.
Dnes je to 20. den, kdy mám zpoždění. Jinak jsem od porodu měla na den přesně (v červnu je to 3.rok) + ještě mám zvláštní zápach z… 🔶 Neumím ho popsat.
Byla jsem teď 14 dní nemocná, ale nic zvláštního, ani jsem nebrala žádné léky.
Test jsem si dělala a je úplně negativní.
Nevím, no. Už si říkám, jestli se to nemůže zpozdit kvůli zánětu nebo něčemu podobnému?
Doktorka mi řekla, že jestli nedostanu do týdne, ať si znova zavolám a že mě teda objedná.
A na ten zápach. Poradíte něco? Je to fakt hnus. Večer o půlnoci se osprchuju, ráno v 8 vstanu a zas to cítím.
![]()
Poraďte, prosím.
Děkuji
Pokud máš zápach z pochvy, tak tam máš nejspíš zánět. To je na akutní ošetření, ne čekat týden a pak se objednat. Co to máš za doktorku?
Tetraboraxove globule…bez předpisu a jsou fakt dobré. Jinak doktorka je nějaká divná ne? ![]()
Zapáchající výtok z pochvy bývá bakteriálního původu a ten se většinou, aspoň co vím, běžně dostupnými léky z lékárny vyléčit nedá. Taky už jsem to párkrát měla - nažloutlý výtok a zápach po rybině a byla to bakteriální vaginóza. Zkoušela jsem na to různě volně prodejné léky ale nezabralo nic. Vždycky až doktorka musela něco napsat.
Může to byt cokoliv. Říká se, ze i mykoza smrdi, ale to jsem teda nikdy nepozorovala a mela jsem ji asi trikrat za zivot. Kazdopadne to co popisujes ty se mi stalo. Zpozdila se MS a divnej zapach rybiny/zanetu s bilym vytokem, ktery byl citit i pres obleceni. Podle steru se jednalo o nejakou bakterii gardenellu, dostala jsem cipky a bylo to ok. Stalo se mi to jeste jednou na dovolene v Turecko, vedela jsem presne oc jde, ale nedalo se tam s tim nic moc delat.. bude to ok, ale doktorku bych taky zmenila, neprijde mi to moc normalni pristup..