Zmražení těsta na cukroví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3409
31.8.12 14:17

@Temaho no to sem zkusila jednou :lol: jakože on je zlatý a pomáhá mi v kuchyni ale některé věci si udělám raději sama :mrgreen:
1.nikdy to těsto neumíchá tak „dokonale“ jak by zrovna na cukroví mělo být…takže si ho stejně sama musím dodělat
2.po dvou těstech začne skučet že už nemůže a bolí ho ruce :lol: (bývalý sportovec co v posilovně na jedné ruce zvedal pomalu moji váhu no :lol: )takže si zbylé stejně dodělávám sama
ale jinak je to :srdce: co mi klidně uvaří celý oběd když sem třeba jen lednici otevřela a :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
31.8.12 14:20
@cizova píše:
@monika32 a tak to já si klidně u toho sednu hezky ke stolu a vykrajuju v sedě to je v pohodě…ale přeci jen to míchání těsta je docela i makačka…kor když ja sem takový ten blb co dělá vše najednou v jednom bordýlku :D

Taky je dělám všechny naráz, peču pak postupně během 3dnů. Ale jako s pupkem bych to nedala, to je fakt. A nechat to dělat chlapa? Hm, to bychom byli bez cukroví, protože tatínek by byl nejradši kdyby se nepeklo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
31.8.12 14:23

Joo tak to máme asi stejné:-D akorát teda s tím rozdílem že manžel je hooodně na cukroví takže peču jak pro armádu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
31.8.12 14:39

Já nemrazím těsta, ale cukroví a je to úplně v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
31.8.12 14:43

@Janušee ono je pak sice takové křehčí když se vytáhne z mrazu ale já tam dycky cítím takovou pachuť toho mražení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
31.8.12 14:46

Pred dvema lety jsem byla po porodu, nektere cukrovi jsem na vanoce delala a nejaka testa mi udelala mamka, na mrazaku to ten mesic bylo urcite a cukrovi bylo uuuplne v pohode a vyborne (konkretne vyzkouseno na lineckem a van. rohliccich). Letos to bude stejne, planuju ze mamka udela par test a budou na mrazaku jiste pres mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
10.12.12 11:57

Ahoj potřebuji se zeptat, jak dlouho můžu mít těsto na ořechy v lednici, minulý týden jsem dělala těsta, myslela jsem, že jsem je spotřebovala, ale mužskej ho hodil za brokolici, když dělal nálet na ledničku a já dnes našla jedno těsto…je to 9 dnů co tam leží a nevim jestli ho vyhodit nebo ne…když to vidim v obchodech a ty těsta tam jsou skoro měsíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
10.12.12 12:24
@Traccy píše:
Ahoj potřebuji se zeptat, jak dlouho můžu mít těsto na ořechy v lednici, minulý týden jsem dělala těsta, myslela jsem, že jsem je spotřebovala, ale mužskej ho hodil za brokolici, když dělal nálet na ledničku a já dnes našla jedno těsto…je to 9 dnů co tam leží a nevim jestli ho vyhodit nebo ne…když to vidim v obchodech a ty těsta tam jsou skoro měsíc…

Já bych ho určitě nevyhodila 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9403
10.12.12 12:33

Tomu nic nemůže být, bude v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
11.12.21 19:50

Jak dlouho vydrží těsto chlazené?

Ahoj,
asi už nestihnu dodělat linecké, než pojedu na týden pryč, ale těsta jsem si už udělala. Nechaly byste těsta ten týden v lednici nebo raději již zamrazily? Obsahují vejce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
11.12.21 19:57
@LucaLuca píše:
Ahoj,
asi už nestihnu dodělat linecké, než pojedu na týden pryč, ale těsta jsem si už udělala. Nechaly byste těsta ten týden v lednici nebo raději již zamrazily? Obsahují vejce.

Zamrazila bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
11.12.21 19:58

Zmrazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9280
11.12.21 20:00

@LucaLuca taky bych to šoupla do mrazáku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
11.12.21 20:03
@LucaLuca píše:
Ahoj,
asi už nestihnu dodělat linecké, než pojedu na týden pryč, ale těsta jsem si už udělala. Nechaly byste těsta ten týden v lednici nebo raději již zamrazily? Obsahují vejce.

Nedávej to do mrazáku. Zbytečnost. Nech to týden klidně v lednici. Noc se tomu nestane.
Taky jsem teď měla těsto na linecké 8 dní … Prostě nebyl čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24138
11.12.21 20:04

Normálně ho pak použij a nech ho v lednici. Mě se to jeden rok taky povedlo nechat v lednici dlouho Vše bylo v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí