Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Temaho no to sem zkusila jednou
jakože on je zlatý a pomáhá mi v kuchyni ale některé věci si udělám raději sama ![]()
1.nikdy to těsto neumíchá tak „dokonale“ jak by zrovna na cukroví mělo být…takže si ho stejně sama musím dodělat
2.po dvou těstech začne skučet že už nemůže a bolí ho ruce
(bývalý sportovec co v posilovně na jedné ruce zvedal pomalu moji váhu no
)takže si zbylé stejně dodělávám sama
ale jinak je to
co mi klidně uvaří celý oběd když sem třeba jen lednici otevřela a ![]()
@cizova píše:
@monika32 a tak to já si klidně u toho sednu hezky ke stolu a vykrajuju v sedě to je v pohodě…ale přeci jen to míchání těsta je docela i makačka…kor když ja sem takový ten blb co dělá vše najednou v jednom bordýlku
Taky je dělám všechny naráz, peču pak postupně během 3dnů. Ale jako s pupkem bych to nedala, to je fakt. A nechat to dělat chlapa? Hm, to bychom byli bez cukroví, protože tatínek by byl nejradši kdyby se nepeklo ![]()
Joo tak to máme asi stejné:-D akorát teda s tím rozdílem že manžel je hooodně na cukroví takže peču jak pro armádu ![]()
@Janušee ono je pak sice takové křehčí když se vytáhne z mrazu ale já tam dycky cítím takovou pachuť toho mražení ![]()
Pred dvema lety jsem byla po porodu, nektere cukrovi jsem na vanoce delala a nejaka testa mi udelala mamka, na mrazaku to ten mesic bylo urcite a cukrovi bylo uuuplne v pohode a vyborne (konkretne vyzkouseno na lineckem a van. rohliccich). Letos to bude stejne, planuju ze mamka udela par test a budou na mrazaku jiste pres mesic.
Ahoj potřebuji se zeptat, jak dlouho můžu mít těsto na ořechy v lednici, minulý týden jsem dělala těsta, myslela jsem, že jsem je spotřebovala, ale mužskej ho hodil za brokolici, když dělal nálet na ledničku a já dnes našla jedno těsto…je to 9 dnů co tam leží a nevim jestli ho vyhodit nebo ne…když to vidim v obchodech a ty těsta tam jsou skoro měsíc…
@Traccy píše:
Ahoj potřebuji se zeptat, jak dlouho můžu mít těsto na ořechy v lednici, minulý týden jsem dělala těsta, myslela jsem, že jsem je spotřebovala, ale mužskej ho hodil za brokolici, když dělal nálet na ledničku a já dnes našla jedno těsto…je to 9 dnů co tam leží a nevim jestli ho vyhodit nebo ne…když to vidim v obchodech a ty těsta tam jsou skoro měsíc…
Já bych ho určitě nevyhodila ![]()
Ahoj,
asi už nestihnu dodělat linecké, než pojedu na týden pryč, ale těsta jsem si už udělala. Nechaly byste těsta ten týden v lednici nebo raději již zamrazily? Obsahují vejce.
@LucaLuca píše:
Ahoj,
asi už nestihnu dodělat linecké, než pojedu na týden pryč, ale těsta jsem si už udělala. Nechaly byste těsta ten týden v lednici nebo raději již zamrazily? Obsahují vejce.
Zamrazila bych to.
@LucaLuca píše:
Ahoj,
Nedávej to do mrazáku. Zbytečnost. Nech to týden klidně v lednici. Noc se tomu nestane.
Taky jsem teď měla těsto na linecké 8 dní … Prostě nebyl čas.
Normálně ho pak použij a nech ho v lednici. Mě se to jeden rok taky povedlo nechat v lednici dlouho Vše bylo v pohodě.