Zná tu někdo Tupperware?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
63
13.3.13 13:06

Zná tu někdo Tupperware?

Ahoj, na internetu jsem narazila na značku Tupperware. Viděla jsem jejich výrobky a líbilo se mi tam pár věcí :) nedělá tu někdo Tupperware? :) má tu někdo stou značkou nějaké zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
13.3.13 13:14

Jo, mám od nich pár věcí a dobrý. Akorát teda mně osobně vadí ta přehnaná barevnost, ale to je o vkusu, né o použitelnost nebo kvalitě (ty jsou super :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
13.3.13 13:14

@LucaaTadik já mám takovou utěrku, kterou jen dáš do vlažné vody s mýdlem a myješ okno - nejdřív jarem a hadrem a pak přetřeš tou utěrkou, takovou vlhkou, paráda, žádné šmouhy, nic - to s clinem a podobným jsem se udřela jak magor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
13.3.13 13:16

Máme doma od tety, ale za vlastní peníze bych to nikdy nekoupila, ceny mi přijdou přemrštěné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
13.3.13 13:17

Mám od nich misku a je dobrá :palec:.
Nic jiného zatím nemáme, ale dokázala bych si tam vybrat, mají v nabídce hezké věci :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
13.3.13 13:18
@pvmr píše:
@LucaaTadik já mám takovou utěrku, kterou jen dáš do vlažné vody s mýdlem a myješ okno - nejdřív jarem a hadrem a pak přetřeš tou utěrkou, takovou vlhkou, paráda, žádné šmouhy, nic - to s clinem a podobným jsem se udřela jak magor

fakt tak to jsem neviděla, tu chci taky :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
13.3.13 13:20

@IvkaH dívej, to je ona http://www.mimibazar.cz/foto.php?… akorát já ji dostala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31269
13.3.13 13:24

Já občas něco dostala od „macechy“ :kytka: která to prodává, pro mě je to jen hodně drahý kus plastu a navíc notně přeceňovaný - neřekla bych, že je to taková dokonalost oproti jiným výrobkům jiných firem…
sama sem si koupila jen v nějaké superakci pár misek (ta víka jsou fakt dobrý, že těsní, to jo), ale za normální cenu ani náhodou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
13.3.13 13:26

S tupperwarem mám dobré zkušenosti. Mají pár šikovných věcí a barvičky se mi právě líbí. Prodávala to babička a švagrová, tak mám plno věcí. Jen dózičky na uskladnění a následné ohřívání se uvnitř poškrábou stejně jako obyčejné. Myslela jsem, že budou odolnější i vůči zabarvení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
13.3.13 13:27

Mám sportovní flašku pro syna, takovou tu se zacvakávacím pítkem a dvě krabičky, vše jsem dostala. A spokojená jsem :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
13.3.13 13:31

@LucaaTadik já mám pár věcí :) a můžu říct že jsem opravdu spokojená :palec: pro malou mám lahvičku jménem (Cipísek) líbí se mi na něm že jde rozdělit :)

Příspěvek upraven 13.03.13 v 13:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R2
3656
13.3.13 13:32

Mám toho plnou kuchyn :mrgreen: mamka to dělá tak dostanu to co potřebuju, využivám hodně misky, otvirák na konzervy, na víno ty jsou supr :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
13.3.13 13:36
@pvmr píše:
@IvkaH dívej, to je ona http://www.mimibazar.cz/foto.php?… akorát já ji dostala :lol:

hmm asi si ji pořídím, sice drahá hadra na okna, ale zas když je tak dobrá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peo
6738
13.3.13 13:37

Taky mám pár věcí, nejlepší mi přijdou zacvakávací krabičky, které těsní a chlebník, ten je výborný. Dětské nádobí máme taky, ale to mi moc super nepřipadá (třeba ten hrníček teče, nemá membránu, takže pro naše dítě naprosto k ničemu). Kupuje mi to tchýně, já bych do toho ty peníze nedala. Třeba ten chlebník je šílená pálka na kus plastu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
13.3.13 13:38
@pvmr píše:
@IvkaH dívej, to je ona http://www.mimibazar.cz/foto.php?… akorát já ji dostala :lol:

tu taky mám a na okna je suprová :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný