Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj všem máte zkušenosti s touto značkou?Myslím veškeré jejich výrobky
Používáme celkem hodně výrobků - hlavně vlhčené ubrousky, pěnu do koupele, šampony, při kojení jsem měla tampony do podprsenky, ted kupujeme i plínky a jsem moc spokojená se vším!
Ahoj, taky používáme hodně DM produktů - plenky, ubrousky, sprchové gely, šampony, kojenecké lahve, kaše, čaje apod. a naprostá spokojenost. Jediné, co se podle mě moc nepovedlo je UM babylove (chuť nic moc a dělá hrudky). Děti odchované na Sunaru poznaly rozdíl hned
M.
Papáme kaše - mňam, používala jsem vložky do podprdy - spokojenost, mají lepíky, takže necestují. Máme plastové lžičky - jsou malé, tak se vejdou dobře do pusiny, používáme
u 3 kartáčků na zuby - malá si i sama ohryzává ty gumové.
Taky máme - kaše, ubrousky, plínky, dřív i vložky do podprsenky, tělové mléko, sensitiv mazací olejíček, pudr na zadeček, šampon, lžičky, dudlíky, jednorázové podložky… už si na víc nevzpomínám.
Se vším spokojenost ![]()
Tak díky moc za spoustu zkušeností.Čekáme mimi tak se seznamuju se vším možným.Značka babylove je docela výhodná cenově a já ted používám krém na strije.Díky všem
Taky se přidávám - plenky, ubrousky super a za rozumnou cenu.
Pokud můžu dát tip - obojí plenky i ubrousky jsou dobré i z Plusu, kvalitově srovnatelné s oblíbenými Tesco plenkymi ![]()
Pouzivame toho hodne, kosmetiky uz min, protoze maji s hermankem, ale maji treba nejlepsi Sensitive ubrousky, na ktery jsem narazila, je v nich tusim jen panthenol
Pliny jsme brali vzdycky hlavne BL, nez se v DM objevily ekologicky Alany
BL taky doporucuju!
Používali jsme hlavně ubrousky sensitive (na rozdíl od všechn ostatních se po nich malá nikdy neosypala ani neměla jiné problémy), plenky, tělové mlého, pěnu do koupele, plastové lžičky, kousátka, … na víc si už nějak nevzpomenu
![]()
Používáme - ubrousky, pleny, pěnu do koupele, šampon, pleny na plavání (sou supr i cenově), lžičky, lahvičky na pití, talířek na jídlo (dostali sme), čistidlo do oušek (je širší a má zábranu proti tomu aby zajelo víc do ouška), ty 3 dětský kartáčky sou super, takový jakoby vatový tampóny (něco jak odličovací ale větší), kapesníky, kelímky na hraní, pak sme používali podložky pod mimčo a vložky do podprdy. Je toho hodně a můžu jen doporučit a vyplatí se i přihlásit se do toho jejich babybonusu, protože pak získáš od nich i slevový kupóny.
Používáme:
Naprostá spokojenost se vším ![]()
my jsme taky používali spoustu věcí od DM babylove, a nikdy s ničím nebyl problém.
(jenom plenky se mi zdály trošku „nízké“, „krátké“…)
Kosmetika v naprosté pohodě, vlhčené ubrousky snad nejlepší co jsme měli
brávali jsme babylove sensitive dvojité výhodné balení (ty do běla). Fakt se vyplatily a byly bomba.
Jo a taky jsme v DM sbírali ty jejich bodíčky.
Vždycky když jsme nasbírali na slevu, přihasili jsme si to před DM div ne s náklaďákem
![]()
(bane, přehánim.......) ![]()
Ale nabrali jsme si vždycky do foroty: plenky, ubrousky, čaje, kaše - všechno ![]()
AHojky,
bereme tam pleny,vlhčené ubrousky,vložky do poprsenky pro kojící matky, žlučové mýdlo,plavací pleny,přebalovací podložky a jsme maximálně spokojení.
A body taky sbíráme. Jo a hodně věcí jsem brala přes baby bonus.
To je paráda,nakoupím si něco do zásoby už teď abychpak měla chvíli klid.Ještě jsem si objednala chůvy od FIscher price a taky nevím jestli jsem uděala dobře.Ve skladech jsou vyprodaný-údajně kvůli velkému zájmu tak uvidíme.Děkuji všem za rady