Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky,
nevedela jsem, kam tenhle dotaz zaradit, tak to strcim sem
Doufam, ze si nad timto dotazem nebudete tukat na celo
A ted k veci. Uz dlouha leta touzim po tetovani, ale jeste nebyla prilezitost a ani napad a ted konecne jsem obednana (1.1.) do tetovaciho salonu. S taterem jsme dlouho spolecne pracovali na navrhu a dopracovali jsme se k necemu, co bych opravdu rada nosila cely zivot a jsem zcela spokojena. Vybrala jsem si pro tetovani nart a trosku to bude vybihat na kotnik a na litko. Nart bude potetovany temer cely. No ale ted jsem se setkala s problemem. Kdyz jsem par lidem rikala, kde to budu mit, tak mi kazdy odpovedel, ze jsem se uplne zblaznila, ze to je nejbolestivejsi misto a ze to bude pekelne bolet. Ze jestli jsem jista, zda to vydrzim. No a kdyz uz to rikal asi ctvrty clovek, tak jsem se zacala bat (pred tim jsem se opravdu nebala, bolest mi nedela nejake vetsi problemy). No zacala bat, jsem posr… strachy:D Tak se vas tu ptam, jestli nemate nejaka tetovani na nartu (kotniku) a co mam tedy ocekavat? Da se to vydrzet tri a pul hodiny? Nejvic me stve ta nejistota, co od toho cekat…Jako pred porodem:D
Moc dekuji!!!!
Ahoj
ja mam na ruce a na pateri a pohoda.Na kotniku to pry trosku vice boli ale da se to vydrzet!!!
Kazdy ma jiny prah bolesti ale „kraso trp“
![]()
Ahoj,
bývalá kolegyně měla na kotníku ornament cca 8×6cm, prý jí to dělali něco přes 2 hodiny, první hodina byla děsná, pak už kůže znecitlivěla, takže to nebolelo. Já mám tetovaný rameno a souhlasím, zhruba po hodině kůže bolestí znecitliví ![]()
Ale, pokud to bude tvůj splněný sen, jdi do toho!!! V nejhorším se dá přece vždycky přestat a dodělat později, ne? ![]()
To ja do toho pujdu urcite. Ja se na to desne tesim!!! Pritel se nechal tetovat na stedry den a ja se necham na Novy rok. S taterem uz jsme si placli. Tak snad to nebude horsi jak porod
Me se tetovani na nartu desne libi. Rada nosim potpadky, tak to snad bude vypadat sexy
Akorat ze je to fakt velke, tak tam budu trpet dlouho a bude to primo do kosti. Ja dam urcite vedet, jak to dopadlo a jestli jsme nezustali u jedne carky ![]()
Ahojky,tak tohle mě zajímá ![]()
Určitě se pak ozvi,na nártu se mi to moooc líbí,uvažovala jsem nad tím taky,ale prý celkem bolí…ale…
jak už psali holky,každý vnímá bolest jinak.
Mám tetování na krku,jen menší,decentní a slýchávala jsem taky,že je na krku jemná kůže,že to bolí…
Byla jsem překvapená,bolest podle mě vypadá jinak ![]()
Tak se pak určitě ozvi,jsem zvědavá ![]()
Ozvu a kdyztak dam i foto. Kazdy rika, ze tetovani je droga a ze je tezke prestat, tak doufam, ze neskoncim potetovana cela
Pro me to bude mit symboliku. Bude v tom zakomponovany kvet jako muj syn a s kazdym novym ditetem pritetujem kvet dalsi, tak doufam, ze jednou nebudu jak kvetinova zahradka
![]()
Ahojky, mám radu jak na to aby tě to nebolelo
,Zajdi do lékárny a kup si mast EMLA, je to lokální anestetikum,volně prodejná,mají v každé větší lékárně,tedy aspoň u nás.opravdu odzkoušeno že to pak nebolí,musí se nanést asi tak hodinu před tím,je to napsané v příbalovém letáku
To by bylo fajn, ale my bydlime v zahranici a tady to asi mit nebudou. Zkusim se zeptat primo toho tatera…
Ahoj, moje sestra má tetování na nártu, říkala, že to teda bolelo pekelně, dělala jí to přes 3 hodiny, ale sestra musela mít přestávky po půl hodině, cukala jí z té bolesti noha, a po určité době to šla znova obtahovat, takže bolest znova. Ale má to moc pěkné a jak holky říkaly, že je to jako droga, tak má tetování na vnitřním předloktí, na za krkem, a šla i do piersingu do pupíku, do brady, do jazyka… a plánuje si jemným řetízkem (tetováním) obtáhnout celé tělo
, má to i zdůvodněné a na naše námitky má spoustu odpovědí, ale to je na jinou diskuzi.
mmch. zkusila i pseudodredy…
Tak držím pěsti!
já si myslím že ji budou mít i v zahraničí ale zeptej se na to toho tatera,uvidíš,tady se to aplikuje celkem běžně
Ahojky,
mám tetování nad kotníkem, rozměr asi 10×3 cm. Co se týče bolesti, jak psala Andrina - i podle mého vypadá bolest jinak
V začátku to vážně nebylo příjemné, jak jehla narážela na kost (hnusně řečeno, vím
), ale pak to znecitlivělo a pohoda. Trvalo to asi dvě hoďky. Neboj se, tatéři jsou zkušení, a kdyby jsi měla vážně strach z bolesti, tak mají po ruce nějaké lokální anestetikum.
Takže držím palce a i já jsem zvědavá na výsledek !!
PS: Tetování je nakažlivé, a jedno je fakt málo
Po porodu jdu do dalšího, chci si nechat dozadu na krk vytetovat jméno a datum narození prcka nějakým zajímavým stylem ![]()
ahoj holky, přesně mi tato diskuze sedla.
zdravím andrinu :.-)))
přítel by toužil, abych je měla. mě to samotnou nikdy nenapdalo. teď jsem těhu, ale co při kojení? dá se tetovat?
díky Radka
Ja taky jeste kojim. Tater to vi. Nemyslim si, ze by se z tetovani dostalo neco do obehu. To je jen lokalni. Leda ze by jsi z toho zazitku ztratilo mleko
Coz je dost nepravdepodobne…
Já mám kérku taky v plánu, ale zatím jsem teda nesebrala odvahu, ale nakonec do toho taky půjdu, mám v plánu taky kotník. Prý to na kostech víc bolí, ale teď jsem tu měla kamarádku a ta má tetovanou celou páteř od zhora od krku až ke kostrči, takže se to asi vydržet dá. Říkala ze začátku je to nepříjemný i to bolí, ale pak už si zvykneš…tak hodně štěstí a neboj, to zvládneš…kdyby to bylo tak děsně bolestivý tak by si přece nikdo nenechával dělat další tetování ne? ![]()
Ahoj
Mám kérku asi 5 cm nad kotníkem (velkou asi 5×8cm) a nemůžu říct,že by to bolelo.Ale není to přímo na kotníku,tak nevím,tam to možná bolí.
A pak jsem si nechala tetovat rameno…no né přímo rameno.Nahoře na ruce…prostě tam,co je celkem běžné místo.Nechala jsem si to dělat ke konci těhu (asi v 8.m.).A ani to tehdy nebolelo.Víc teda bolely ty kopanečky.
Kubík neměl tyhle zvuky rád a kopal vždy,když se vysávalo,vrtalo i když jsem si čistila zuby elektrickým kartáčkem.
Tak mě pěkně kopal do bříška.Jinak bych neřekla,že to nějak bolelo. Švagrová má kérku na nártu a i když je oproti mě celkem cíťa,tak říkala,že přímo na kosti to celkem bolí,ale jen přímo na kosti.Takže to bylo střídavě bolavé a nebolavé.
Hele,větší bolest než porod to není.
![]()