Tetování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6256
7.9.12 14:41

No tak to kérku přežiješ s přehledem :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.12 14:57

Vážně?? :) Ulevilo se mi :)

• Citovat
  • Upravit
6256
7.9.12 15:01

Jo jo já měla propíchnutý jazyk ;) náušnice je dávno pryč. A teď s sebou na kérku beru i svoji mamuš :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.12 15:06

To já jdu teda sama, kdybych dělala scény, ať je to v soukromí :D

• Citovat
  • Upravit
4087
7.9.12 15:08

@girlie sage jsem o jedno cislo pozadu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.12 15:10

Jak myslíš že to bude na dlouho?? :)

• Citovat
  • Upravit
6256
7.9.12 15:10
@Anonymní píše:
To já jdu teda sama, kdybych dělala scény, ať je to v soukromí :D

Ale já ji tam táhnu protože jsem ji objednala taky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
7.9.12 15:11

@apocalypsa :pankac: :pankac: :pankac: máš je černý nebo i barvu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
7.9.12 15:12

@girlie sage cerny..a mam to uz stareee simte, ne takove parady jak tady na obrazku :D a ty??barevne? cerne? a co tam mas?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
7.9.12 15:16

@apocalypsa všechno černý a poslední je stará pět let. naramek kolem paže, naramek na kotníku, ornament kolem pupku a velky slunce na zadek a ornament na zadech dole. Tedka si necham dat obtisk synkovi nozky z porodky s jeho jmenem a datum narozeni na rameno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
7.9.12 15:20

@girlie sage slunko na zadku? :pankac: drsneee…ja mám nejstarsi 8let stare- je to ornament na rameni pak mam tygra(moje cinske znameni)vzadu na krku, pak jesterku na lopatce, a dalsi vetsi ornament na rameni a ruce…aj bych brala jeste…chtela jsem krokodyla..ale nechcu byt jak plakat do zoo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
7.9.12 15:23

:mrgreen: :mrgreen: ježíš tak to je dobrý překlep. mělo tam být na zádech :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: zadek je neposkvrněn :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
7.9.12 15:39

Ahoj jsem taky pro obr. č.2,a hele holky já chci jít taky ale potřebuju poradit?! jdu jen přesně na jméno a datum na zápěstí, malá kerka ale kojim, a nechci aby to byl nějakej problém, samozřejmě pujdu do osvědčenýho salonu ale co vy šli byste nebo byste počkaly až dokojíte? díky za radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
7.9.12 15:42
@girlie sage píše:
@apocalypsa všechno černý a poslední je stará pět let. naramek kolem paže, naramek na kotníku, ornament kolem pupku a velky slunce na zadek a ornament na zadech dole. Tedka si necham dat obtisk synkovi nozky z porodky s jeho jmenem a datum narozeni na rameno

ten obtisk té nožičky je výbornej nápad :palec: :palec:,pro mě to teda neni já jsem jen malinký tetováni ale nápad je to fakt dobrej a i bych chtěla vidět jak to pak vypadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
7.9.12 15:44

@lenin007 pak hodím foto ;) ;) vím, že nemají chodit těhotný. Co zeptat se přímo v salonu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí