Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@a12 já jsem to špatně napsala, ne přímo na pupku ale dole ze strany..
pekny, na tehotenskym brisku to muselo vypadat super
no ja ale spis pockam na druhy tehotensvi v prvnim se mi udelala takova vetsi strie na boku tak pockam co se vytvori po druhym a treba by se to tetovani zakrylo ![]()
@a12 to je dobrý nápad..
ten motýl byla trochu mladická nerozvážnost, ale já už o něm ani nevím..manžel tetování moc neholduje, tak jsem ráda že mě nechal si vytetovat ještě jméno dcery.. ![]()
@veverka89 mam taky od 16ti na rameni.. ale tak nevadi mi tam az budu stara tak proste nebudu nosit tilka
a myslim si ze ani kratky triko a ani v bikinach se nikde moc vystavovat nebudu
pritel na tetovani moc taky neni pry to je trapny kdyz uz to ma kazdy ![]()
Dobrý den, chtěla bych si dát tetování na zapesti, chtěla bych si tam dat korunku. Nikde nemůžu najít význam tak jsem se chtěla zeptat zda někdo z vás neví.
Děkuji předem. ![]()
Holky, chtěla bch poradit… Tetování mám už stášně dlouho - první už 19 let a před třema rokama jsem si ho nechala předělat. Je krásné…ale letos se mi v něm udělaly pupínky (asi ze sluníčka) a teď se to jakoby rozpláclo, talže js tetování místy jakoby vystouplé… Máte někdo zkušenost? Spraví se to? ![]()
Ahoj holky, chystám se na první tetování (jméno a datum narození dcerky), chtěla bych to na předloktí, jakoby od loktu ke dlani, ale z vnitřní strany ruky - nevím jak líp to popsat ![]()
Vím, že je to hodně individuální, ale zajímalo by mě, kolik to může přibližně stát. Já se v tom vůbec nevyznám, tak ať pak nejsem moc překvapená až na mě vybafne tatér cenu. ![]()
Díky za odpovědi
@ovečka.timmy tipuju tak 2-3 tis. Záleží jak moc to bude velké a tučné to písmo, je taky rozdíl Mia a Karolína
@ovečka.timmy záleží na hodně věcí, vč velikosti. Počítala bych 3-5 tis ![]()
@martina.se tak to jsem z levného kraje, ale je fakt že mě tetoval kamarád no ![]()
@Bejbyy píše:
@martina.se tak to jsem z levného kraje, ale je fakt že mě tetoval kamarád no
jako nějaký né moc známý to určitě udělá levněji, já volím kvalitu
![]()
Platila sem za dvě jména 1500kc, ale na malém městě. Ale ten tater jezdi tetovat do Rakouska, je to špička.:-) Ted se chystam na další ![]()
Jméno má šest písmen a tučné to moc nechci, líbilo by se mi to takovým jakoby psacím písmem, to mám plus minus vybrané… Každopádně díky za odpovědi ![]()
@ovečka.timmy píše:
Jméno má šest písmen a tučné to moc nechci, líbilo by se mi to takovým jakoby psacím písmem, to mám plus minus vybrané… Každopádně díky za odpovědi
pak to bude míň, než jsem napsala, ale předem se zeptej, on Ti odhadem řekne, kolik to bude.