Tetování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2287
29.9.14 10:49

@a12 já jsem to špatně napsala, ne přímo na pupku ale dole ze strany..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
29.9.14 10:57

:palec: pekny, na tehotenskym brisku to muselo vypadat super :potlesk: no ja ale spis pockam na druhy tehotensvi v prvnim se mi udelala takova vetsi strie na boku tak pockam co se vytvori po druhym a treba by se to tetovani zakrylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2287
29.9.14 11:12

@a12 to je dobrý nápad.. :palec: ten motýl byla trochu mladická nerozvážnost, ale já už o něm ani nevím..manžel tetování moc neholduje, tak jsem ráda že mě nechal si vytetovat ještě jméno dcery.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
29.9.14 11:15

@veverka89 mam taky od 16ti na rameni.. ale tak nevadi mi tam az budu stara tak proste nebudu nosit tilka :mrgreen: a myslim si ze ani kratky triko a ani v bikinach se nikde moc vystavovat nebudu :mrgreen: pritel na tetovani moc taky neni pry to je trapny kdyz uz to ma kazdy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.15 18:41

Tetování

Dobrý den, chtěla bych si dát tetování na zapesti, chtěla bych si tam dat korunku. Nikde nemůžu najít význam tak jsem se chtěla zeptat zda někdo z vás neví.
Děkuji předem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
5.10.15 14:32

vystouplé tetování

Holky, chtěla bch poradit… Tetování mám už stášně dlouho - první už 19 let a před třema rokama jsem si ho nechala předělat. Je krásné…ale letos se mi v něm udělaly pupínky (asi ze sluníčka) a teď se to jakoby rozpláclo, talže js tetování místy jakoby vystouplé… Máte někdo zkušenost? Spraví se to? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3300
6.1.16 20:15

Ahoj holky, chystám se na první tetování (jméno a datum narození dcerky), chtěla bych to na předloktí, jakoby od loktu ke dlani, ale z vnitřní strany ruky - nevím jak líp to popsat :mrgreen:
Vím, že je to hodně individuální, ale zajímalo by mě, kolik to může přibližně stát. Já se v tom vůbec nevyznám, tak ať pak nejsem moc překvapená až na mě vybafne tatér cenu. :D
Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
6.1.16 20:17

@ovečka.timmy tipuju tak 2-3 tis. Záleží jak moc to bude velké a tučné to písmo, je taky rozdíl Mia a Karolína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.1.16 20:24

@ovečka.timmy záleží na hodně věcí, vč velikosti. Počítala bych 3-5 tis :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
6.1.16 20:30

@martina.se tak to jsem z levného kraje, ale je fakt že mě tetoval kamarád no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.1.16 20:35
@Bejbyy píše:
@martina.se tak to jsem z levného kraje, ale je fakt že mě tetoval kamarád no :think:

jako nějaký né moc známý to určitě udělá levněji, já volím kvalitu :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
6.1.16 20:39

Platila sem za dvě jména 1500kc, ale na malém městě. Ale ten tater jezdi tetovat do Rakouska, je to špička.:-) Ted se chystam na další :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3300
6.1.16 20:55

Jméno má šest písmen a tučné to moc nechci, líbilo by se mi to takovým jakoby psacím písmem, to mám plus minus vybrané… Každopádně díky za odpovědi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
6.1.16 21:39

Normálně bych se ho zeptala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.1.16 08:17
@ovečka.timmy píše:
Jméno má šest písmen a tučné to moc nechci, líbilo by se mi to takovým jakoby psacím písmem, to mám plus minus vybrané… Každopádně díky za odpovědi :palec:

pak to bude míň, než jsem napsala, ale předem se zeptej, on Ti odhadem řekne, kolik to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí