Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@natalka1999 mám dceru ve tvém věku a taky už par kerek má, jen si opravdu dobře promysli co je to napořád. Sice se to dá předělat v nejhorším odstranit, ale nejakej význam by to pro tebe mít mělo.
@BrunoKri píše:
@natalka1999 mám dceru ve tvém věku a taky už par kerek má, jen si opravdu dobře promysli co je to napořád. Sice se to dá předělat v nejhorším odstranit, ale nejakej význam by to pro tebe mít mělo.
mě mamka říká, že sem hezká holka a neni důvod si zbytečně ničit tělo.. myslim na to už delší dobu, jednou si říkám že ano, pak že ne.. tak jako tak vám děkuju za info
@natalka1999 píše:
mě mamka říká, že sem hezká holka a neni důvod si zbytečně ničit tělo.. myslim na to už delší dobu, jednou si říkám že ano, pak že ne.. tak jako tak vám děkuju za info
Tyhle věci má dělat člověk ne kvůli módě, ale kvůli vyjádřenému životnímu postoji a názoru. Ten ve svém věku prostě nemáš. Nedělej to, v Tvém věku je krásné být slečnou bez kérky. Nebudeš působit lacině.
@natalka1999 píše:
pokud máš jen špetku pochybnosti tak to nedělej. Já ho v 18 taky chtěla a moc a dneska jsem ráda že žádný nemám, na ženských se mi to nelíbí, opravdu to tělo zhyzdí. Ono když je holka mladá, štíhlá tak to ještě jde, ale pak… ![]()
Presne tohle mi doma rikaj rodice.. Je to pravda.. Minimalne s tim pockam..
@natalka1999 píše:
to je rozumný. Já znám hodně holek s tetováním a hodně z nich by už by to znova neudělaly. Navíc se může stát, že ti to neudělají podle tvých představ a to je pak konečná.
@natalka1999 píše:
Rozumná holka ![]()
Vždycky to nejméně bolí tam, kde je víc svaloviny, takže určitě zadní strana stehna. Mám nad kotníkem a zase až taková bolest to není. Vybírej místo, kde je kůže vypnutá co nejdelší dobu a i když třeba přibereš, tak se moc nemění (jako ten kotník, kousek za dlaní, lopatka, nárt atd..) Na prso bych to nedávala, v tvém případě ti ještě porostou a obrázek se zdeformuje.
@kačule.j píše:
Vždycky to nejméně bolí tam, kde je víc svaloviny, takže určitě zadní strana stehna. Mám nad kotníkem a zase až taková bolest to není. Vybírej místo, kde je kůže vypnutá co nejdelší dobu a i když třeba přibereš, tak se moc nemění (jako ten kotník, kousek za dlaní, lopatka, nárt atd..) Na prso bych to nedávala, v tvém případě ti ještě porostou a obrázek se zdeformuje.
No ja doufam, ze mi uz neporostou, uz takhle jsou az moc ![]()
@natalka1999 píše:
Přečti si tohle, něco na tom je:
http://stanclova.blog.idnes.cz/…y-zivot.html
@natalka1999 Je mi jasné, že svolení rodičů máš, ale stejně si to promysli. Já třeba taky v 15 chtěla tetování. S mamkou jsem se dohodla, že si vyberu obrázek a pokud se mi bude líbit i v 18, tak si ho nechám vytetovat. Prostě šlo o to zjistit, jestli je to něco trvalého nebo jen „hurá nápad“.
Nakonec se mi pořád líbil a v 19 jsem si ho nechala dát nad kotník
(draka v plamechech)
@lechem Jak lacině? To je jako by jste řekla, že když vy máte např. krátký vlasy, tak že dlouhovlasý holky vypadají lacině??? ![]()
@motaba píše:
@lechem Jak lacině? To je jako by jste řekla, že když vy máte např. krátký vlasy, tak že dlouhovlasý holky vypadají lacině???
Ja mam dlouhe blondate vlasy a myslim, ze lacine nevypadam ![]()
Ty ho budeš nosit, takže je to jen tvoje rozhodnutí. Pokud se ti to líbí a má to pro tebe význam může ti byt názor jiných ukradenej. Na fb je hodně stránek, tak vybirej pořádně popřemýšlej a hlavně se rozhodni podle sebe