Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Tak jsem si dala tu práci a začala hledat jak dlouho už mám tetování a bude to 6 let
no ona měla návrhy přímo v salonu a jen jsme dodělávali.
Je to jednoduchý nic efektovýho jen mi to padlo do oka
barevný mi moc „nevonělo“ a tak černá u mě vede. Jak jsem viděla to tvoje tetování byla jsem unešená,moc se mi to líbilo!
Je, tak to dekuji
Jinak cerne je taky pekne. Me kdyz se libi barevne, tak max. tri barvy a zaklad cerna. Tak ty ho musis mit velike, co? Urcite hod tu fotku! Me se velike tetovani libi. Hodne lidi se velkeho tetovani boji, tak si nechaji nasmudlat neco malickeho, a potom to vypada, jako by je osral ptak. Urcite veci vypadaji lip vetsi nez menci…
Tak to souhlasím!
Taky mám raději větší! (tetování samozřejmě
)(no ikdyž asi nejen to
)
Fotku ráda hodím,taky se tím ráda chlubím jsem na svoje tetko pyšná ![]()
Manža si na mě o víkendu čas udělá,přes týden pracuje a chodi odpo i na melouchy tak asi až o tom víkendu. A Martin kérku má? Možná si tu psala že jo?viď?
Martin ma. nechali jsme se potetovat spolecne. On teda o pr dni driv, ale resili jsme to vse spou…
Nechces sem treba hodit webove stranky te tve taterky? Treba jen tak pro inspiraci? ![]()
její webovky jsem nenašla ale je to
EGO salon Havlíčkův Brod-Ivana Dočkalová
Sabiko, to je moc pekne. To je to tetovani, co si chces nechat udelat, nebo to, co uz mas? Ale je to fakt moc hezke…
To je to co bych chtěla na zádech mám něco trochu jednoduššího.
Zítra ti hodim fotku ![]()
Tak to by vypadalo hezky za tim krkem. Trosku se mi zda, ze se to ve spodni casti staci doleva, tak bych to trochu narovnala a asi bych do toho trosku hodila nejaky cerveny detail. Nebo to nastinovala lehounce do cervena (cerny stin je trosku podkreslen cervene, jestli vis, co myslim). Ale to jsem ja. Me se trosku s barvou tetovani libi. Ale urcite to bude moc hezke. Asi by se mi moc libilo, kdyby v tom byl zakombinovany kvet ruze. Krasne rudy. Ale urcite i tak jak to je, to bude velmi zajimave. Jdi do toho ![]()
A cekam na fotku
![]()
Ahojky Paju,
no jak jsem viděla právě tvoje tetko tak jsem začala uvažovat nad tou barvičkou,budu to muset ještě trošku asi dopracovat já právě chtěla třeba i něco kam bych mohla zakomponovat jména děti.
No vidíš foto,jdu na to.
Paju,
fota nic moc neboť nemůžu najít foťák kde mi to Petr nafotil,tak dávám alespoň zatím z mobilu
![]()
Sabiko, moc pekne. Takove jednoduche, coz je vyhoda s dalsi tetovackou. Nic te neomezuje. K tomuhle se bude hodit vsechno…
Ja si nemuzu pomoct, ae me by se fakt libilo, kdyby v tom ornamentu, co jsi sem dala, byla zapletena ruda ruze a urcite by se do toho dali zakombinovat deti. Treba nad tou ruzi muzou letet, ja nevim, treba dva motylci, nebo vcelky (vkusne udelane a vylozene jen cernobile), jako tve deti. Na trup (tech motylku nebo vcelek) bych dala pocatecni pismeno z jmen tvych deti. Barevna by byla jen ta ruze. To jsem vylozene placla od boku, ale neco na ten zpusob. No vsak jen pro inspiraci. Nechci ti do toho kecat. Me se libi, kdyz ma tetovani takovy trochu skryty vyznam… Ne treba, jak jsem jednou videla clena nasi tmavsi ceske mensiny, ktery mel od ramene po zapesti krive vytetovane BLAZENA
![]()
![]()
Tak s tou Blazenou jsi mě dostala (jsem Blažková
nevim jestli víš
)
![]()
Ale opravdu mi začíná jít na chuť ta růže
jen najít někoho kdo by mi to načrtnul,asi se budu muset stavit za Ivou a nějak jí to vyvoslit ![]()
Tak to jsem nevedela ![]()
Hele, ja jak jsem nad tim premyslela, tak jsem neco nactrtla. Jak jsem psala, tak by me to dost bavilo, tak mi to nedalo
Tak jestli chces, posli mi tvou e-mailovou adresu, ja to blejsknu a poslu ti to,ok? S tou ruzi ten ornament vypada fakt hezky…