Tetování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
157
7.9.12 15:48

Ahoj holky :)) já se taky chystám na tetování…mám na zádech okolo obratle takovou hrůzu (z 15let, takový tetování co si necháváte dělat z blbosti :)) a chci to předělat a mít už fakt pecku :)) představovala bych si nějaký velký květ, který by překryl to staré tetování a pak nějaký „stonky, cancoury, liány“ nebo jak to popsat :)) jen vybírám teď studio…můj kamarád, který tetuje už léééta se specializuje na biomechaniku a s tímhle se k němu tak trochu bojím, že když ho to nebude bavit, že to nebude tak dobrý, jako ta jeho biomechanika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
7.9.12 15:50

Já už se ptala, prý to neměl bejt u malý problém, ale tak nevim viď, dnes ti za učelem kšeftu řekne každe co chceš slyšet, tak se ještě utvrzuji a ptm se zkušených.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
7.9.12 16:12

Holky nemate tip na fakt profika… Mam taky blbou kerku, kterou chci predelat. Bude to trochu orisek a tak potrebuju nekoho fakt sikovneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
7.9.12 16:13

Jo zapomnela jsem- praha, stredocesky kraj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
7.9.12 16:21

@girlie sage si rikaaammm to by bylo drsneeee :mrgreen: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
7.9.12 16:27

@lenin007 myslím, že kojení nevadí, ale to je jen můj názor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
7.9.12 16:29
@simongap píše:
Ahoj holky :)) já se taky chystám na tetování…mám na zádech okolo obratle takovou hrůzu (z 15let, takový tetování co si necháváte dělat z blbosti :)) a chci to předělat a mít už fakt pecku :)) představovala bych si nějaký velký květ, který by překryl to staré tetování a pak nějaký „stonky, cancoury, liány“ nebo jak to popsat :)) jen vybírám teď studio…můj kamarád, který tetuje už léééta se specializuje na biomechaniku a s tímhle se k němu tak trochu bojím, že když ho to nebude bavit, že to nebude tak dobrý, jako ta jeho biomechanika

S tím by si měl šikovný tatér poradit. Je to těžký jít k někomu ke komu nemáš důvěru :think: co takhle se kouknout na nějakou jeho práci a odrazit se od toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
7.9.12 16:34
@PetraKad píše:
Holky nemate tip na fakt profika… Mam taky blbou kerku, kterou chci predelat. Bude to trochu orisek a tak potrebuju nekoho fakt sikovneho.

založila jsem podobný téma…mrkni.. https://www.emimino.cz/…raze-121430/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
7.9.12 16:55

@lenin007 me zase tater rekl, ze v dobe kojeni me nevezme ani nahodou, takze jsem musela pockat :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
7.9.12 16:57

@PetraKad znam,ale je z Kladna.Ceny ma smluvni, proste se s nim da dohodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
7.9.12 16:58
@Jaruna píše:
@lenin007 me zase tater rekl, ze v dobe kojeni me nevezme ani nahodou, takze jsem musela pockat :nevim:.

A jak velké si chtěla tetování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
7.9.12 17:00

@lenin007 jak velke :lol:?Mam ho na rameni, zasahuje i na lopatku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
7.9.12 17:27

To já chci malinké jenom jako pul narámek ze spodu na zápěstí, a to povídaj že prej neva :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.12 17:37

Hele, mě řekli v čb v salonu že kojící mi to neudělaj, kojim už jen v noci a jinej salon v poho :palec: Zakl.

• Citovat
  • Upravit
6256
7.9.12 17:40

@lenin007 teď jsem to taky někde četla, že raději počkat. Z důvodu infekce :think: kdybys musela mít ATB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí