Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky
já se taky chystám na tetování…mám na zádech okolo obratle takovou hrůzu (z 15let, takový tetování co si necháváte dělat z blbosti
a chci to předělat a mít už fakt pecku
představovala bych si nějaký velký květ, který by překryl to staré tetování a pak nějaký „stonky, cancoury, liány“ nebo jak to popsat
jen vybírám teď studio…můj kamarád, který tetuje už léééta se specializuje na biomechaniku a s tímhle se k němu tak trochu bojím, že když ho to nebude bavit, že to nebude tak dobrý, jako ta jeho biomechanika
Já už se ptala, prý to neměl bejt u malý problém, ale tak nevim viď, dnes ti za učelem kšeftu řekne každe co chceš slyšet, tak se ještě utvrzuji a ptm se zkušených.)
Holky nemate tip na fakt profika… Mam taky blbou kerku, kterou chci predelat. Bude to trochu orisek a tak potrebuju nekoho fakt sikovneho.
@simongap píše:
Ahoj holkyjá se taky chystám na tetování…mám na zádech okolo obratle takovou hrůzu (z 15let, takový tetování co si necháváte dělat z blbosti
a chci to předělat a mít už fakt pecku
představovala bych si nějaký velký květ, který by překryl to staré tetování a pak nějaký „stonky, cancoury, liány“ nebo jak to popsat
jen vybírám teď studio…můj kamarád, který tetuje už léééta se specializuje na biomechaniku a s tímhle se k němu tak trochu bojím, že když ho to nebude bavit, že to nebude tak dobrý, jako ta jeho biomechanika
S tím by si měl šikovný tatér poradit. Je to těžký jít k někomu ke komu nemáš důvěru
co takhle se kouknout na nějakou jeho práci a odrazit se od toho?
@PetraKad píše:
Holky nemate tip na fakt profika… Mam taky blbou kerku, kterou chci predelat. Bude to trochu orisek a tak potrebuju nekoho fakt sikovneho.
založila jsem podobný téma…mrkni.. https://www.emimino.cz/…raze-121430/
@lenin007 me zase tater rekl, ze v dobe kojeni me nevezme ani nahodou, takze jsem musela pockat
.
@PetraKad znam,ale je z Kladna.Ceny ma smluvni, proste se s nim da dohodnout.
@Jaruna píše:
@lenin007 me zase tater rekl, ze v dobe kojeni me nevezme ani nahodou, takze jsem musela pockat.
A jak velké si chtěla tetování?
@lenin007 jak velke
?Mam ho na rameni, zasahuje i na lopatku.
To já chci malinké jenom jako pul narámek ze spodu na zápěstí, a to povídaj že prej neva ![]()
Hele, mě řekli v čb v salonu že kojící mi to neudělaj, kojim už jen v noci a jinej salon v poho
Zakl.
@lenin007 teď jsem to taky někde četla, že raději počkat. Z důvodu infekce
kdybys musela mít ATB