Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@natalka1999 píše:
Dobrý den,je mi 15 let a chtěla bych si nechat udělat tetování.. líbilo by se mi buď nápis na nárt, nebo písmeno „N“ na zadní část stehna, popřípadě malý nápis jakoby za prso, že to zakrývá ruka..
Na kterém z těchto míst bolí tetování nejméně.. možná by mi to pomohlo při výběru
Díky
dospěj. Pak nebudeš řešit, jestli to na tom a tom místě bolí, ale dáš si kéru, dle toho, co Ti bude vyhovovat a dáš si jí tam, kde to budeš chtět, i kdybys u toho cedila litry krve a řvala jak želva..
@terien píše:
pokud máš jen špetku pochybnosti tak to nedělej. Já ho v 18 taky chtěla a moc a dneska jsem ráda že žádný nemám, na ženských se mi to nelíbí, opravdu to tělo zhyzdí. Ono když je holka mladá, štíhlá tak to ještě jde, ale pak…
Dovolím si oponovat. Nejsem už štíhlá a ani nemládnu. Nemyslím si, že by mě mé tetování zhyzdilo. Když je kérka pěkná, tak přece nemůže zhyzdit. ![]()
Jinak k zakladatelce. Opravdu si to rozmysli. Nejlépe vyber obrázek a ještě počkej. A když tě to ani za rok nepustí, tak bych do toho nejspíš šla. Pokud máš jen trochu pochybností, tak určitě počkej. Ještě není ten pravý čas. Ten bude, až budeš na 100% rozhodnutá a jistá. Jak obrázkem, tak umístěním.
@jirabobes píše:
Dovolím si oponovat. Nejsem už štíhlá a ani nemládnu. Nemyslím si, že by mě mé tetování zhyzdilo. Když je kérka pěkná, tak přece nemůže zhyzdit.Jinak k zakladatelce. Opravdu si to rozmysli. Nejlépe vyber obrázek a ještě počkej. A když tě to ani za rok nepustí, tak bych do toho nejspíš šla. Pokud máš jen trochu pochybností, tak určitě počkej. Ještě není ten pravý čas. Ten bude, až budeš na 100% rozhodnutá a jistá. Jak obrázkem, tak umístěním.
tak to je věc vkusu a soudnosti každého jedince. Pokud je to pro někoho životní styl a přesvědčení tak proč ne, já mám spíš na mysli ty módní výstřelky. 50ti letá korpulentní dáma s ostnáčem na ruce nebo nápisem I love this world pod klíční kostí je prostě trapas.
Natálko, jako první tetování v Tvém věku radím něco decentního na kotník a nárt. Nožku to zjemní, nemusíš se za to stydět ani v pozdějším věku a když je nutnost, lze to hravě skrýt. Pro inspiraci přidávám foto svého kotníku.
@Adriana88 píše:
Natálko, jako první tetování v Tvém věku radím něco decentního na kotník a nárt. Nožku to zjemní, nemusíš se za to stydět ani v pozdějším věku a když je nutnost, lze to hravě skrýt. Pro inspiraci přidávám foto svého kotníku.
Vypada to zajimave, ja bych prave nechtela, aby to moc rvalo..
Tak dekuju.. ![]()
Nemáš zač, trochu to bolí, ale když si vyžádáš krém, tak se to dá vydržet. Tatérka mi to dělala asi půl hodiny. Než se Ti to vyhojí, tak nenos sandále. Já je nosila a musela jsem pak na obtah.
@Adriana88 píše:
Nemáš zač, trochu to bolí, ale když si vyžádáš krém, tak se to dá vydržet. Tatérka mi to dělala asi půl hodiny. Než se Ti to vyhojí, tak nenos sandále. Já je nosila a musela jsem pak na obtah.
A to vyhojeni trva prosim jak dlouho, ![]()
Tak zhruba tři týdny a pak v létě, když se chodí na boso, je dobré to mazat krémem, aby to na slunku nevybledlo.
Ahoj, máte někdo vytetovaného anděla s křídly, můžete hodit foto? Díky ![]()
Zdravím všechny majitelky tetování
už dlouho přemýšlím, že si nechám vytetovat datum narození svého syna (ano vím, není to originální ale mě se to líbí
) ale jde mi o to, že nejsem hubená - a nedaří se mi zhubnout, a možná půjdu na resekci žaludku, a bojím se, aby se to tetování potom „nescvrklo“, ráda bych si ho nechala udělat na lopatku…víte že by se někdy něco takového stalo? je mi jasné že když se přibere že se tetování zvětší, a asi to funguje i opačně že? ![]()
@cecil7 ano, funguje to všemi směry. Otázka ovšem, jak moc máš nadváhu atd.. já teď byla těhotná, kéry mám přes celé břicho, na bocích atd. Očekávala jsem, co se stane a kupodivu vůbec nic. Tetování bylo samože "nafouklé, obrovské, ovšem opět se to stáhlo do původní velikosti a je to bez poškození
takže je otázkou i elasticita kůže atd.. můžeš si to tetování nechat i napotom a udělat to, až budeš po zákroku..
@cecil7 souhlasím s @martina.se taky mám tetování na břiše a po těhotenství se vrátilo do původního tvaru i velikosti..ale přesně záleží jak je to u tebe „extrémní“, pokud hodně zhubneš bála bych se že kůže začne viset a tetování to úplně zdeformuje, i když si myslím že zrovna lopatka by v tomhle případě nemusela vadit tolik jako právě třeba břicho..každopádně ať se rozhodneš jakkoli držím palce.. ![]()
Jeee, to musi byt zajimavy pupek s tetovanim
taky jsem ho driv chtela na bricho ale kvuli tomu tehotenstvi jsem si to rozmyslela.. nemate nektera fotku?