Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@girlie sage píše:
@lenin007 teď jsem to taky někde četla, že raději počkat. Z důvodu infekcekdybys musela mít ATB
Dobrý den, prosím vás máte někdo zkušenost s tetováním nad kotníkem? Ja jsem si ho nechala udělat před dvěma dny a nevím jestli je normální bolest celé nohy, když po delší nehybnosti mě bolí celá noha a nemůžu ani doslapnout.
@natasa123 píše:
Dobrý den, prosím vás máte někdo zkušenost s tetováním nad kotníkem? Ja jsem si ho nechala udělat před dvěma dny a nevím jestli je normální bolest celé nohy, když po delší nehybnosti mě bolí celá noha a nemůžu ani doslapnout.
Já tda tetování nad kotníkem nemám, mám ho na ruce ale žádná bolest se nekonala, myslim že to normální neni, zavolala bych pořípadě tatérovi jestli se to muže stát měl by to vědět a upozornit ale přijde mi to divné ![]()
@natasa123 píše:
Ahoj, mám a nic mě nebolelo.
Jak to vypadá, není to nateklé, nehnísá to nebo cokoliv? Podle mě to normální není. ![]()
Ahojky, potřebuju poradit. Chci si dát tetování na kotník nebo nad kotník, ale mám již hodně metličky na nohách a velké rodinné dispozice ke křečovým žilám, v létě mi nohy otékají. Je vhodné dávat si tetování nad kotník.
Díky
Ahoj, chtěla bych nové tetování, anglické přísloví a datum narození mého miminka. Můžete mi prosím poradit místo, kam by se to hodilo? Kotníky, dolní část zad a za krkem už jsou obsazené. Díky za inspiraci ![]()
Dobrý den,
je mi 15 let a chtěla bych si nechat udělat tetování.. líbilo by se mi buď nápis na nárt, nebo písmeno „N“ na zadní část stehna, popřípadě malý nápis jakoby za prso, že to zakrývá ruka..
Na kterém z těchto míst bolí tetování nejméně.. možná by mi to pomohlo při výběru ![]()
Díky
@natalka1999 píše:
Dobrý den,je mi 15 let a chtěla bych si nechat udělat tetování.. líbilo by se mi buď nápis na nárt, nebo písmeno „N“ na zadní část stehna, popřípadě malý nápis jakoby za prso, že to zakrývá ruka..
Na kterém z těchto míst bolí tetování nejméně.. možná by mi to pomohlo při výběru
Díky
Máš souhlas rodičů? Bez něj ti totiž nikdo tetování neudělá ![]()
@natalka1999
no jestli se rozhoduješ podle bolesti tak se ani netetuj… Jinak se v salonu dá koupit mast na znecitlivění no a jinak nejmíň boli stehno, ale dost záleží jakej máš práh bolestivosti
@BrunoKri píše:
@natalka1999no jestli se rozhoduješ podle bolesti tak se ani netetuj… Jinak se v salonu dá koupit mast na znecitlivění no a jinak nejmíň boli stehno, ale dost záleží jakej máš práh bolestivosti
ne podle bolesti, jen mě to zajímalo, na kterém místě to bolí nejvíce a kde nejméně.. ok, říkáte na stehně, to sem si taky myslela.. no, já to ještě promyslim, všichni mi říkají, kromě rodičů, kterým se to sice nelíbí, ale že je to moje věc, ať to nedělám.. na jednu stranu si nechci ničit tělo, ale tohle se mi líbí..
tak děkuju