Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Tak jen pisu, ze zrovna vyjizdim do tetovaciho salonu (nebydlim v CR, tak je tu casovy posun, aby jste nemyslely, ze me bude tetovat v noci
). A jsem hrozne nervozni. Potom dam vedet ![]()
Ahoooj,tak mi uplně běhá mráz po zádech…musíš napsat,hned ráno se jdu sem podívat,jak to dopadlo… ![]()
Takze vam sem napisu pokracovani tetovaci story ![]()
Dorazili jsme na misto a udelali jsme jeste nejake zmeny na navrhu. Nakonec mi to obtiskl na nohu. Cast saha do nartu, cast je na kotniku a cast na litku. To uz jsem strachy behala co pet minut curat
No a potom zacal. Samozrejme na nartu. Tak me ta bolest tak sokovala, ze jsem si hned pomyslela, ze to se proste neda vydrzet. Uplne jsem zacala panikarit. Co budu delat, ze prece nemuzu utect. No a potom se mi zacalo delat spatne a zacala jsem omdlivat. Tak prestal, daval mi obklady, ovival. Udelali jsme pauzu a zacal znovu. To jsem zacala omdlivat asi po dvou minutach, tak prestal, ja se najedla sladkeho, opet obklady. On hledal glukozu, aby mi to trochu zvisil. No tlak jsem snad mela na nule. Potom zacal znovu. No vydrzela jsem, ale musela jsem si drzet nohu, abych mu neukopla hlavu. Po asi 50 min. dodelal nart a presel na litko. Tak to bylo oproti tomu nartu trhani oboci. To uz byla bolest snesitelna. I ten kotnik se dal vydrzet, ale ten nart, to bylo neco nepredstavitelneho. Jak jezdil pres ty slachy. No hruza!!!! Jestli se me nekdo nekdy zepta, jestli si ma nechat potetovat nart, tak vykriknu velke NEEEEEE!!!! Kdybych vedela, jak to bude bolet, tak do toho nejdu a nart vynecham. Jinak se to opravdu da vydrzet. Na nekterych mistech na tom litku jsem to skoro ani necitila. Dalsi hruza ovsem nastala doma. Pali to jak cert. Se mi zase delalo spatne. A nemame doma ani zadne prasky na bolest… No a ted jak jsem s tim spokojena. Udelal to moc hezky, ale par veci udelal jinak nez jsem chtela, tak se s tim ted tak trochu zzivam. Neco bych udelala fakt jinak. No sere me to, ale pritel rika, ze super. Musim si to nechat rozlezet v hlave a proste to prijmout. Ono je to trochu na zacatku tezke. Ale jinak jsem spokojena. Zitra hodim fotku. Ted uz bezim do hajan, jestli mi ta noha dovoli spat… Proste bych to uzavrela tak. Holky tetovani se nebojte, ale ne na nart!
![]()
AHojky chystám se na rameno (tetování), ale mam strach.. příští tyýden si to jdu vybrat… a objednat..ale mam strachm .. má někdo zkušenost s ramenem? Bolí to?
ahojky na tom nartu je to docela hezke…Ja mam tetovani na ramenu tak 10 na 15 cm nevim presne..skorpiona..a me to moc nebolelo..spis mi ta bolest byla prijemna…
kéž bych stejně reagovala na porodní bolesti…z toho mám šílenou hrůzu…
Jé tak jsem pročítala diskuse a tady moje téma,sice už to není časově aktuální,ale Pajulenko tetování moc hezký.
Pro mě to byl taky šok ta bolest,inteligentně jsem si nechala potetovat záda okolo páteře ornamenty. No po těch 4hodinách co jsem tam byla jsem měla prokousanou ruku od toho jak jsem nechtěla histerčit,ale teď po pěti letech,dvou porodech jdu do toho znovu.
Chtěla bych nějaké místečko a hezkej ornament,ale ještě nejsem rozhodnuta co a kam.
Je, tak jsem si, Sabiko, prispevek od tebe precetla az ted. No abych pravdu rekla, tak uz mi zas hloda v hlave, ze bych si nechala nove tetovani. Chtela bych to na zada kolem patere
Tetovani je opravdova droga a s tim, co mam na noze jsem se uzasne zzila a mam ho moc rada. Nenchces hodit foto tech tvych zad? A uz mas vymysleno to nove? Me proste tetovani strasne zajima a uz jsem i premyslela, co je potreba k tomu, zacit tetovat ![]()
Arginecko, jak dopadlo tvoje tetovani? Hod foto!
A bolelo to?
Fotečku hodím až mě manža ofotí ![]()
Mám teď v plánu asi nohu lýtko z boku,celou uvidíme.....nevím…
asi budu muset nejdřív vybrat co a pak vybrat kam. Chtěla jsem jména dětí,ale nějak hezky,no nevím.....
Ale opravdu je to droga těším se moc…
No tak me to tetovani vlastne zasahuje na bocni stranu litka a tam to teda pekne perlilo. Citlive mistecko
Manza je taky pokerkovany?
Ja se jen bojim, aby to s tou zavislosti jednou nedopadlo, ze budu potetovana cela
![]()
Nene manža není jen se mu to líbí ![]()
Já pro něho měla právě na lýtko vybraný takovou pěknou kérku a on do toho nešel,ale mě to nevadilo,řekla jsem mu že aspoň bude víc financí na to moje ![]()
Ale to si teda to lýtko ještě rozmyslím,chtěla jsem i za krk,ale bohužel to jsem vzdala tam by to opět bylo kolem páteře a to fakt už nedám ![]()
Snad paže? Opravdu nevím ale chtěla bych tak za měsíc dva… abych v létě měla už další ![]()
Taky mám obavy abych pak nebyla jak jeden velkej obrázek!
![]()
No ono ze predu na tom litku je to docela v pohode. Ale nemyslim si, ze by to vzadu za krk bolelo vic jak na to litko. Zkus se stipnout za krk a na litku. Na tom litku to boli vic. Me se tetovani za krk strasne libi. Kuze je tam docela tuha a necitliva, tak by to takova hruza byt nemela. Ja bych se toho nebala. A kde se nechas potetovat? Mas nejakeho dobreho tatera?
Mám tatérku ![]()
Iva je jen o kousek starší než já a když jsem vybírala ty záda tak mi doporučila tetování které se nechá postupně dodělávat kdybych nevydržela celou dobu. Nakonec jsem to zvládla na jeden zátah ale bylo to fakt síla ![]()
asi mrknu už na nejakej ornammentik abych se rozhoupala a o víkendu řeknu manžovi aby mě ofotil ![]()
až něco vyberu tak musím vymyslet kam teda…
Tak ja se moc tesim na fotku… Ja uz teda taky premyslim… Tady bezi porad o tetovani a to je fakt nekdy s podivev, co si nechaji lidi natetovat. Treba si jedna zenska nechala vytetovat ananas. Nebo si jeden kluk nechal udelat do pulky oloupany banan a misto bananu z nej trcela psi hlava
No nevim, nevim, jestli bych sla na rande s klukem, ktery ma pres pul zad banan
(jako ze bych nesla, i kdyby ho nemel, jelikoz mam manzela). No nekdy valim oci. Me se nejvic libi tetovani stinovane a trochu barevne. Ne teda omalovanky. No a zatim premyslim, ze bych si na zada nechala vytovat nejake ornamenty z Muchovych obrazu. To se mi moc libi… Ty jsi si tetovani vymyslela sama, nebo ti ho vymyslela taterka? U nas to byl proces asi na mesic. Delal navrhy a vzdy jsme to zkonzultovali a on to poopravoval…