Značka jiná než fare

Anonymní
5.11.15 19:23

Značka jiná než fare

Je nejaka jina znacka dobrych detskych bot s klenbou, co neni tak draha jako fare? Diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5418
5.11.15 19:24

Veleta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.15 19:35

Dekuji. Ty se mi snad zdaji, ze budou i pohodlenjsi nez ty fare. Ja zdedila horu bot fare a jsou po jednom diteti a proste mi prijdou nepouzitelne. Kamaradka je vyprala nez mi je dala a jsou totalne takive jako ztvrdle, osklive.

• Citovat
  • Upravit
5418
5.11.15 19:50

Se zimní jsme ještě nevyzkoušeli, ale malý měl sandálky a bylo to super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
5.11.15 20:18
@Anonymní píše:
Dekuji. Ty se mi snad zdaji, ze budou i pohodlenjsi nez ty fare. Ja zdedila horu bot fare a jsou po jednom diteti a proste mi prijdou nepouzitelne. Kamaradka je vyprala nez mi je dala a jsou totalne takive jako ztvrdle, osklive.

Tak ono vyprat kožené boty asi není ten nejlepší nápad, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
5.11.15 20:24
@Anonymní píše:

Tak to byl nápad je vyprat 8o Teď je můžeš maximálně hodit do popelnice. Malá má hodně široký nárt a tato značka nám sedí. Teď jsme zkusili značku Essi, máme podzimní a taky sedí dobře. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.11.15 20:27
@Anonymní píše:

pokud je vyprala, tak je vyhoď. Fare jsou kožené boty, kvalitní, měkké atd.. ale samože se nesmí prát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.15 20:42

To ja za to nemuzu. Stejne jim to prani asi nepomohlo. Docela smrdi, stelka je spinava stejne… Takze to kamaradka vazne moc nevychytala. Kazdopadne bych rekla, ze nektere se nedrzite otazky :-D Dotaz nebyl o prani :-D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.11.15 20:43

Ostatnim moc dekujiiiii

• Citovat
  • Upravit
21905
5.11.15 20:46

Pegres, Sante, Protetika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
5.11.15 20:47
@Anonymní píše:
To ja za to nemuzu. Stejne jim to prani asi nepomohlo. Docela smrdi, stelka je spinava stejne… Takze to kamaradka vazne moc nevychytala. Kazdopadne bych rekla, ze nektere se nedrzite otazky :-D Dotaz nebyl o prani :-D

Jenže ty boty - nevyprané - tvrdé a hnusné nejsou…
Tvarovaná stélka je pro malé děti do tří let nevhodná.
Co Jonap? Pegres - ty sice trochu tvar. stélku mají, ale nic moc. Santé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.15 21:03
@Pipet píše:
Jenže ty boty - nevyprané - tvrdé a hnusné nejsou…
Tvarovaná stélka je pro malé děti do tří let nevhodná.
Co Jonap? Pegres - ty sice trochu tvar. stélku mají, ale nic moc. Santé.

to jsem moc nepochopila. Tak ma byt stelka tvarovana jako ji maji boty fare a takove a nebo ne?

• Citovat
  • Upravit
2973
5.11.15 21:06
@Anonymní píše:
to jsem moc nepochopila. Tak ma byt stelka tvarovana jako ji maji boty fare a takove a nebo ne?

Stelka do 3 let nema byt tvarovana. Dokonce anikotnikova obuv nemusi byt, at se kotnik pekne zpevnuje sam. A doma bosky.

Příspěvek upraven 05.11.15 v 21:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
5.11.15 21:07
@Anonymní píše:
to jsem moc nepochopila. Tak ma byt stelka tvarovana jako ji maji boty fare a takove a nebo ne?

Ne, nemá. Děti mají na nožičkách tukové polštářky, které jim tu tvořící se klenbu podpírají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.15 21:16

A me doktorka rikala, at ji davam doma boty. Kdyz si chodi. A kdyz by si chtela dyl hrat na koberci, tak sundat. Tak ja tomu nerozumim.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková