Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Dekuji. Ty se mi snad zdaji, ze budou i pohodlenjsi nez ty fare. Ja zdedila horu bot fare a jsou po jednom diteti a proste mi prijdou nepouzitelne. Kamaradka je vyprala nez mi je dala a jsou totalne takive jako ztvrdle, osklive.
Se zimní jsme ještě nevyzkoušeli, ale malý měl sandálky a bylo to super
@Anonymní píše:
Dekuji. Ty se mi snad zdaji, ze budou i pohodlenjsi nez ty fare. Ja zdedila horu bot fare a jsou po jednom diteti a proste mi prijdou nepouzitelne. Kamaradka je vyprala nez mi je dala a jsou totalne takive jako ztvrdle, osklive.
Tak ono vyprat kožené boty asi není ten nejlepší nápad, že.
@Anonymní píše:
Tak to byl nápad je vyprat
Teď je můžeš maximálně hodit do popelnice. Malá má hodně široký nárt a tato značka nám sedí. Teď jsme zkusili značku Essi, máme podzimní a taky sedí dobře. ![]()
@Anonymní píše:
pokud je vyprala, tak je vyhoď. Fare jsou kožené boty, kvalitní, měkké atd.. ale samože se nesmí prát.
To ja za to nemuzu. Stejne jim to prani asi nepomohlo. Docela smrdi, stelka je spinava stejne… Takze to kamaradka vazne moc nevychytala. Kazdopadne bych rekla, ze nektere se nedrzite otazky
Dotaz nebyl o prani ![]()
@Anonymní píše:
To ja za to nemuzu. Stejne jim to prani asi nepomohlo. Docela smrdi, stelka je spinava stejne… Takze to kamaradka vazne moc nevychytala. Kazdopadne bych rekla, ze nektere se nedrzite otazkyDotaz nebyl o prani
Jenže ty boty - nevyprané - tvrdé a hnusné nejsou…
Tvarovaná stélka je pro malé děti do tří let nevhodná.
Co Jonap? Pegres - ty sice trochu tvar. stélku mají, ale nic moc. Santé.
@Pipet píše:
Jenže ty boty - nevyprané - tvrdé a hnusné nejsou…
Tvarovaná stélka je pro malé děti do tří let nevhodná.
Co Jonap? Pegres - ty sice trochu tvar. stélku mají, ale nic moc. Santé.
to jsem moc nepochopila. Tak ma byt stelka tvarovana jako ji maji boty fare a takove a nebo ne?
@Anonymní píše:
to jsem moc nepochopila. Tak ma byt stelka tvarovana jako ji maji boty fare a takove a nebo ne?
Stelka do 3 let nema byt tvarovana. Dokonce anikotnikova obuv nemusi byt, at se kotnik pekne zpevnuje sam. A doma bosky.
Příspěvek upraven 05.11.15 v 21:07
@Anonymní píše:
Ne, nemá. Děti mají na nožičkách tukové polštářky, které jim tu tvořící se klenbu podpírají…
A me doktorka rikala, at ji davam doma boty. Kdyz si chodi. A kdyz by si chtela dyl hrat na koberci, tak sundat. Tak ja tomu nerozumim.
Je nejaka jina znacka dobrych detskych bot s klenbou, co neni tak draha jako fare? Diky