Jaká je nejlepší značka sušičky/pračky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Značka pracky
Ahoj chtela bych se zeptat jaka je nejlepší značka sušičky s jakou jste moc spokojeni a nebo i pračka v 2v1 děkuji za odpověď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pokud je místo rozhodně zvlášť sušička. Já mám LG sušičku a jsem maximálně spojená.. jede už dva roky a musím říct že je vytížená fakt maximálně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
2v1 nebrat. Nikdy a nikde jsem nečetla, že by to bylo fajn.
Máme pračku a sušičky AEG a super. Mamka má pračku a sušičku LG a taky je spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Samostatná pračka AEG a samostatná sušička AEG. Jsme s nimi spokojení. Pokud chceš i sušičku, tak udělat prostor na samostatnou. Nebrat 2v1.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Miele nebo AEG. 2v1 nebrat je to paskvil, poradně to nepere ani dobře nesuší - dražší značky ani toto nevyrábějí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme už 10 let 2v1 LG a bez problémů, na samostatné přístroje nebylo místo. Ale je fakt, že je to primárně pračka, jako sušičku ji používám výjimečně, hlavně na povlečení v zimě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme AEG už 8 let. Loni jsme vymenilit motor a šlape dál. Kámoška měla LG a utahala ji někdy po 3-4 letech ale jela denně i několikrát.. teď má Beko a nadává na ní, že je to zmuchlané a tak nějak divně vytahane..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám 11 let sušičku LG. Pracuje dobře a pracuje skoro denně. Někdy i několikrát denně.
Jednou jsme ji nechali od opraváře kompletně vyčistit, protože se i přes všechny dodržované rady a doporučení vždy někam dovnitř trochu prachu dostane. Stálo to 4,5t. a od té doby zase vše jako nová…
Je fakt, že výsledek sušení závisí na čistotě filtru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kup si zvlášť. A máme oboje LG. A naprostá spokojenost, máme od LG víc spotřebičů a nemůžeme si stěžovat. Novější modely mají spárování s aplikací, takže vše vidíš a ovládáš přes apku, do jiné značky bych nešla
- Citovat
- Upravit
@Mountfield189 Pokud je místo, tak samozřejmě zvlášť je lepší. Ale i 2v1 může dobře sloužit, jen to chce správně vybrat. Rozhodně není pravda, že pořádně nepere ani nesuší, sušení trvá dlouhé hodiny, vysoká spotřeba vody, mokré a zničené prádlo. Máme osmým rokem 2v1 Bosch s tepelným čerpadlem, tedy s minimální spotřebou vody na sušení (2 nebo 3 litry). Výborně pere i suší, nemám s ní jediný problém. Nikdy se nic nezničilo, nesrazilo, prádlo je po sušení suché, není zmačkané, nesuší to věčnost. Ano, kapacita sušení je nižší než kapacita praní, takže vše, co vyperu, nevysuším. Ale nemám problém hodit pár věcí na sušák. Zase je dobrý program praní + sušení, kdy dám špinavé prádlo do pračky a vyndavám rovnou do skříně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Heduš Homolková píše: Více
Nesouhlasím, máme osmým rokem Bosch 2v1 a je super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cokoliv, kromě Candy, Whirpool a Indesitu, co má 5 let záruky přímo od výrobce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dadda8 píše: Více
Ono už kvůli času je lepší každé zvlášt.. takto peru a suším.. a jede to… Tak bud se pere nebo suší… Já mám na sobě LG a prostě paráda. Bez sušičky už si to neumím představit. Pračka bude mít v záři pět let, sušička jede zatím rok a půl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit