Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
No, myslím, že je na to ještě asi brzy poznat co to je. Doktor ti to neřekl?
jezis, to d.ebil…tak mu podepis,ze hozalovat za tohle nebudes ![]()
Ja tedy nejsem znalec UTZ,ale me to pripomina pindika,ale jak rikam,je to jenom laicky odhad. ![]()
tak to je fakt vůl, nicméně dle mého je to kluk, ale nejsem doktor, je to fakt blb
mně to můj doktor řekl až někdy ve 22tt že to prý není poznat, je to taky kretén, už k němu chodit nebudu, mam s ním teda i jiné problémy
moc brzooooooo, pockej mesic, nam takhle brzzo vestili holku a po mesici tsm byl videt sourek
Mně to připadá jako kluk, ale nejsem doktor. Jistotu budeš mít až za pár měsíců
Ale u nás se dalo jít na placený UTZ, seděl tam jiný dr. a stálo to tuším jen 200. Stačilo říct, že máš nějaké problémy, ať prcka zkontrolují. Nebo dětský kardiolog nám taky dělal UTZ, stálo to 500 a taky nám řekl pohlaví. Ale jak je to dnes, to nevím.
A ještě doplním, že kluka nám doktor určil už ve 12tt, měl fakt perfektní UTZ, kde bylo všechno krásně vidět. A to jsem si myslela, že se to dá určit až od 16tt!
jee, tak ja si jdu taky tipnout
![]()
Mne to zas prijde spis na holcicku!!! ![]()
Mně to taky řekli už ve 12tt, ale dostala jsem fotku z profilu, kde pindík krásně trčel vpřed. Tady nevím a ani si netroufám hádat ![]()
No muzeto byt holka aji kluk
Vidim tam ze by to mohly byt stydke pysky,ale taky to muze byt pytlik
Takze nevim haha
![]()
Tak mi to nedalo,podivala jsem se jeste jednou a rekla bych ze je to pytlik! Holcicka by to nemela tak velky..hlavne at je zdravej ![]()
hele je to jeste brzy ale tvuj dr je vul..
Vsak budes mit velky utz kde to uz bude lepe videt a ten doktor snad nebude takovej nouma jako tvuj gyndr.
Mmch mi to pripada jako kluk,nase Emca mela krasne kavove zrno,ale treba vidim blbe. ![]()
Kopýtko,
to jsem si také bláhově myslela že čekáme kluka…jiný průběh těhotenství,nevolnosti,které jsem předtím když jsem čekala holky neměla,atd.A výsledek?Viz metřík
.Já tam tedy vidím piňdourka
.
Hehe to asi neporadím, holky maj takové kávové zrno, tohle mi ho moc nepřipomíná. Z jakého tt je to UTZ? To je taky celkem podstatné.