Sice jdu k dermatologovi, ale pro jistotu, je to znaménko ok?

34
24.10.25 12:10

Znaménko ok?

Ahoj holky, sice mam za měsíc termín u dermatologa, ale člověk někdy blázni 🙈myslíte že tohle znaménko je v pohodě? (je trochu takove hrubší) jinak nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
335
24.10.25 12:28

Tak podle mne úplně v pohodě, ale jsem laik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21619
24.10.25 12:42

Ta fotka je strašně nekvalitní. Ale trošku to vypadá jako moje znaménka. Ony to teda nejsou znaménka, ale takové „suché stařecké bradavice“ :mrgreen: Nějak tak mi to vysvětlovala kožní. A to mi tehdy bylo lehce přes 40, tak mě „potěšila“ :mrgreen: 8) Ale uvidíš, co řekne na kontrole tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9189
24.10.25 12:48

Ja ted čekám ja výsledky znaménka, ktere je nejspíš melanom. Dr. se hodně nelíbilo a hned volala na chirurgii, at mi ho co nejdříve odstraní. Vypadá úplně jinak, nez to tvoje. Je takové úplně černé, tedy bylo, uz je venku. Jinak se k tvému vyjádřit nemůžu, nejsem dermatolog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
24.10.25 12:56

Nejsem odborník, ale podle fotky to vypadá celkem běžně. Dermatolog ti to přesně zhodnotí. Lepší se někdy zbytečně neznepokojovat 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76762
24.10.25 13:25
@Kačka3394 píše: Více

v pohodě, také se mi to spíš zdá jako „stařecká“ bradavice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
24.10.25 15:13

Taky hlasuji pro stařeckou bradavici ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.25 17:33

Nejsem lékař, ale asi by mi nepřišlo divné. Pár let zpět jsem si nechávala jedno znaménko odstranit, prý v něm “možná něco začínalo”. Pak mi odebrali jeste okolní tkáň a bylo to v pořádku. Nicméně vypadalo úplně jinak a hlavně jsem na něm pozorovala změny. Je dobře, že si ho necháváš zkontrolovat, radši 100× zbytečně, než aby byl průšvih. Určitě to bude dobré. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí