Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky, sice mam za měsíc termín u dermatologa, ale člověk někdy blázni 🙈myslíte že tohle znaménko je v pohodě? (je trochu takove hrubší) jinak nic
Ta fotka je strašně nekvalitní. Ale trošku to vypadá jako moje znaménka. Ony to teda nejsou znaménka, ale takové „suché stařecké bradavice“
Nějak tak mi to vysvětlovala kožní. A to mi tehdy bylo lehce přes 40, tak mě „potěšila“
Ale uvidíš, co řekne na kontrole tobě.
Ja ted čekám ja výsledky znaménka, ktere je nejspíš melanom. Dr. se hodně nelíbilo a hned volala na chirurgii, at mi ho co nejdříve odstraní. Vypadá úplně jinak, nez to tvoje. Je takové úplně černé, tedy bylo, uz je venku. Jinak se k tvému vyjádřit nemůžu, nejsem dermatolog.
Nejsem odborník, ale podle fotky to vypadá celkem běžně. Dermatolog ti to přesně zhodnotí. Lepší se někdy zbytečně neznepokojovat 🙂
@Kačka3394 píše: Více
v pohodě, také se mi to spíš zdá jako „stařecká“ bradavice
Nejsem lékař, ale asi by mi nepřišlo divné. Pár let zpět jsem si nechávala jedno znaménko odstranit, prý v něm “možná něco začínalo”. Pak mi odebrali jeste okolní tkáň a bylo to v pořádku. Nicméně vypadalo úplně jinak a hlavně jsem na něm pozorovala změny. Je dobře, že si ho necháváš zkontrolovat, radši 100× zbytečně, než aby byl průšvih. Určitě to bude dobré. ![]()