Kolonoskopie a antidepresiva

Anonymní
24.10.25 04:31

Kolonoskopie a antidepresiva

Dobrý den, dnes jdu na kolonoskopii, ale beru antidepresiva elicea 10mg uz par let. Chtela jsem si dat ten oblbovak píchnout, ale ted mi došlo, ze skrz AD a riziko těch kontraindikací to asi nepůjde a mam chuť to odvolat :D mate někdo zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
24.10.25 05:09

Mimo dotaz, ale pomaha Elicea? Beru 3 tydny a zatim nic moc

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.25 05:33
@Anonymní píše: Více

Mně třeba pomohla hodně a jestli si dobře pamatuju, po 2-3 týdnech už to začínalo být znát.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.25 05:38

Znám lidi co nemuseli vysadit psychiatrické léky ani kvůli celkové anestezii. Proč myslíš, že to bude vadit při analgosedaci (a proč jim tam nebrnkneš pro vyjasnění)? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.25 06:19

Mně dali na kolonkskopii rajský plyn. Určitě to stačilo. To by snad nemusel být v kombinaci s AD problém…? ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.25 07:07

Protoze jsem si to uvědomila dnes ráno :D ze to co dávají je většinou v nějaké kontraindikaci

• Citovat
  • Upravit
48
24.10.25 07:28

Postoupila jsem kolonoskopii s analgosedaci když jsem brala dlouhodobě Elyceu (10mg) a úplně bez problémů, žádné vedlejší účinky jsem nepociťovala. Úplně cely zákrok jsem tvrdě prospala, probudila jsem se až na dospaváku. Chvíli po probuzení jsem byla ještě trochu oblbla, a celý zbytek dne trochu víc unavená, ale nic jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.25 07:35

A prosim na co beres Eliceu?

• Citovat
  • Upravit
9209
24.10.25 09:42

Ja byla na kolonoskopii v analgosedaci 2krat, i letos v únoru a to beru dvoje AD, stabilizátor nálady a troje AP. A narkóz jako takových, kdy jsem byla uspana úplně, jsem měla cca 50. Ja bych to sdělila lékaři, ze bereš AD, ale podle me je to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.25 11:29

Dekuju holky, nakonec jsem sla uplne “zaživa”, ani mi nic nenabídli a myslela jsem, že umřu bolesti.. uz nikdy

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex