Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Mimo dotaz, ale pomaha Elicea? Beru 3 tydny a zatim nic moc
@Anonymní píše: Více
Mně třeba pomohla hodně a jestli si dobře pamatuju, po 2-3 týdnech už to začínalo být znát.
Znám lidi co nemuseli vysadit psychiatrické léky ani kvůli celkové anestezii. Proč myslíš, že to bude vadit při analgosedaci (a proč jim tam nebrnkneš pro vyjasnění)? ![]()
Mně dali na kolonkskopii rajský plyn. Určitě to stačilo. To by snad nemusel být v kombinaci s AD problém…? ![]()
Protoze jsem si to uvědomila dnes ráno
ze to co dávají je většinou v nějaké kontraindikaci
Postoupila jsem kolonoskopii s analgosedaci když jsem brala dlouhodobě Elyceu (10mg) a úplně bez problémů, žádné vedlejší účinky jsem nepociťovala. Úplně cely zákrok jsem tvrdě prospala, probudila jsem se až na dospaváku. Chvíli po probuzení jsem byla ještě trochu oblbla, a celý zbytek dne trochu víc unavená, ale nic jiného.
Ja byla na kolonoskopii v analgosedaci 2krat, i letos v únoru a to beru dvoje AD, stabilizátor nálady a troje AP. A narkóz jako takových, kdy jsem byla uspana úplně, jsem měla cca 50. Ja bych to sdělila lékaři, ze bereš AD, ale podle me je to v pohodě.
Dekuju holky, nakonec jsem sla uplne “zaživa”, ani mi nic nenabídli a myslela jsem, že umřu bolesti.. uz nikdy
Dobrý den, dnes jdu na kolonoskopii, ale beru antidepresiva elicea 10mg uz par let. Chtela jsem si dat ten oblbovak píchnout, ale ted mi došlo, ze skrz AD a riziko těch kontraindikací to asi nepůjde a mam chuť to odvolat
mate někdo zkušenost?