Znaménko u dcery, strach

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
727
22.5.24 21:45

@Jahudka82 no ja zase nechci uplne plasit, moc se mi nelibi ale neni to tak, ze by bylo cerne nebo makvalo ci krvacelo.. ale stejne nemam moc klidu, tak uvazuju zda to vydrzet, nebo to nedam a povolam jine doktory. Ale jak jsem slysela, tak cekaci doba je vetsinou vsude stejna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
22.5.24 21:48

@Jahudka82 to je fajn, to tady nezname. Jen mi detska sestricka rikala, ze je v okoli jeden kozni a ten kazdou stredu rano dve hodiny bere pacienty jen tak bez objednavky a koukne jim rychle na problemy a rekne jestli by si meli udelat Termin. Tak jsem tam volala pro jistotu a oni, ze jsou do 31. Na dovolene :? A tu dalsi stredu ma dcera narozeniny tak ji nebudu tahat po Doktorech, ze 8o no a pak uz je skoro ten Termin, ktery uz vlastne mame..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
22.5.24 21:49
@gusica píše: Více

Leda fakt někam kde berou bez objednání, příp na stávající pracoviště zavolat, že se vám to už nějak nezdá, mění se tvar aj. a jestli by vás vzali dřív, kdyby jim třeba někdo vypadl, zrušil to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
22.5.24 21:55

Když půjdete ráno k dr. a odpoledne si uděláte oslavu, tak to určitě podle mě ničemu nevadí a zdraví je důležitější. A vy budete klidnější. Moje dcera půjde na svůj svátek poprvé do školy;) a taky to kvůli tomu nebudu odkládat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2987
22.5.24 21:56

Ne, ani u dětí není normální takhle dlouhá objednací lhůta. U kůže a podezřelého znaménka už vůbec ne. Je to nesmysl. Mně vzali hned, řekla jsem že jdu jen s tím znaménkem. V ordinaci jsem byla přesně 2 minuty! Doktor to nasvítí a ví hned. Řekla bych jim že se mění a chceš aby ti zkontrolovali jen toto, že chceš mít klid. Musí tě vzít dříve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2987
22.5.24 21:58

Aporopo, musí vzít dříve. u měnících znamének se hraje o čas, 2 měsíce je sakra dlouhá doba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
22.5.24 22:04

@Jazmine ja tam volala a oni, ze Fakt nemaji Termin, ze mam zajet k detskemu a jestli se mu to nebude zdat tak da zadanku a pujde to rychleji. Ale pediatr myslim moc sajn nema.. zitra tam jeste zavolam a reknu to tak jak jste napsala… taky si myslim, ze to prece nemuze byt tak nemozne ji nekam vtlacit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
22.5.24 22:05

@Jahudka82 no uvidime, mozna to preci jen klapne jeste predtim…snad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
22.5.24 22:18

Zkusila bych asi toho pediatra, poradí a může vás někam přímo objednat, že je to akutní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.24 23:13
@Jazmine píše: Více

Me vzali ihned, obvodak napsal papir, ten den me vzali na koznim, ten me vsechny znamenka zkontroloval s hned jsem sla rezat. Naštěstí vsechno v pořádku. Ale i jako dospela jsem necekala 2 mesice a vpodstate slo vsechno hned. Dnes je tolik koznich, i soukromých, kde vám znamenka kontroluji na počkání

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA