Znáte obchůdek Ája - Přerov

6292
1.8.11 12:43

Znáte ho?

Maminky,prosím kdo má zkušenost z obchůdkem Ája v Přerově?Záměrně neuvádím jejich adresu aby si to někdo špatně nevyložil.Mám tam vyhlídnutý kočárek a zvažuji jeho koupi,je to seriozní obchůdek,nerada bych naletěla.Budu rád za jakýkoliv postřeh či radu,dííííky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2889
1.8.11 13:17

Znám. Kupovala jsem tam v květnu autosedačku + nějaké drobnosti a asi před 14 dny skládací postýlku a obojí dorazilo za pár dní a v pořádku. Na dotazy taky odpověděli rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
1.8.11 13:32
díky,já kočárek vybraný mám je tam za nejlepší internetovou cenu co jsem našla,tak hlavně nenaletět :think:
Pipi 00 píše:
Znám. Kupovala jsem tam v květnu autosedačku + nějaké drobnosti a asi před 14 dny skládací postýlku a obojí dorazilo za pár dní a v pořádku. Na dotazy taky odpověděli rychle.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
1.8.11 13:36

já adresu uvedu, pokud nevadí, je to ajashop a pán je tomáš gajdušek, je to tak? jestli jo, tak doporučuju, všechno mi vyvětlil co jsem chtěla, byl ochotnej a kupovali jsme tam dva kočáry a naprstá spokojenost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
1.8.11 13:50
jj,je to on,takže můžu být v klidu :wink: díky
jadviga píše:
já adresu uvedu, pokud nevadí, je to ajashop a pán je tomáš gajdušek, je to tak? jestli jo, tak doporučuju, všechno mi vyvětlil co jsem chtěla, byl ochotnej a kupovali jsme tam dva kočáry a naprstá spokojenost!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
27.1.12 13:48

Ahoj holky..prosím Vás.. do 14 dní by my měl na provozovnu dorazit kočárek na očum.
Chtěla jsem se zeptat - jsem z jiného města a do Přerova trefím maximálně na vlakové nádraží..
Je ten obchod potom od něho nějak daleko? Budou ochotni mi kočárek složit a vyzkoušet ho dát do kufru ( budu sama bez přítele a nerada bych ho sama tahala )

• Citovat
  • Upravit
9166
27.1.12 14:00

Z vlaku co by kamenem dohodil…z nádru rovnou do centra kolem pošty, GEmoney banky a za ní to hned je. žlutý barák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
27.1.12 14:07
pannda píše:
Z vlaku co by kamenem dohodil…z nádru rovnou do centra kolem pošty, GEmoney banky a za ní to hned je. žlutý barák

a dá se před tím zaparkovat? ? nebo tam není kam strčit auto?
díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
27.1.12 14:41

ha..dívam se na mapu a parkoviště tam není..ach jo :cert:

• Citovat
  • Upravit
4346
27.1.12 16:08

Ahoj, zaparkovat se dá všude podél cesty, akorát tam bývá občas oříšek volné místečko sehnat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
28.1.12 08:27
Koty píše:
Ahoj, zaparkovat se dá všude podél cesty, akorát tam bývá občas oříšek volné místečko sehnat..

no práve..a když chci vyzkoušet jestli se mi do kufru vleze kočár, tak je blbé ho tahat někde kilometr daleko, když tam nebude místo..to mají pěkně blbě vyřešené..No uvidíme jak to dopadne..

• Citovat
  • Upravit
4346
28.1.12 19:48

Přinejhorším to dáš přímo před obchod na žlutý lajny, ono se to na tu chvilku nepo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí