Výtah s dvířky pro 3 osoby, jaký kočárek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19746
27.7.11 13:31

Výtah s dvířky pro 3 osoby, jaký kočárek?

Ahoj mamky, budeme se co nevidět stěhovat a v domě je starý výtah (někdy ze 60. let).
Je malý, pro 3 osoby a ještě se uvnitř zavírají dvířka :roll: . Prý plánují udělat nový - ale až někdy za rok.

Nemáte prosím tip na nějaký malý sporťáček nebo golfky? Nebo odkaz na stránky, kde jsou napsané rozměry. Hlavně jde o to, aby nebyl moc dlouhý (od předních koleček po madlo nebo košík).

Moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7576
27.7.11 13:37

Ahoj, vejdu se tam se Slalomem Reverse. Do toho starého s dvoukřídlými vnitřními dvířky, i do toho starého, co mu nějaký chytrák přidělal při modernizaci vnitřní skládací dvířka. Hlavně že má dotykový panel a zrcadlo :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
27.7.11 14:32

ahoj mi mame maly vytah a mam concord fusion a vejdeme se , sice musim klopit madlo ,ale to bude asi u vsech kocarku. bydlim v panelaku a vytah mame pro 3 a jeste tu debilni pipaci branu takze je vytah jest mensi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.7.11 14:41

Tento výtah máme u pediatričky a byly krušné časy se sporťákem. Měli jsme Quinny Speedi a s ním jsem se tam nevešla. Kvůli blbému prvnímu patru jsem ho nechávala v lékárně v přízemí (dobrá vůle lékárnic) a nosila dítě na ruce. Teď máme Cybex Callisto golfky, vejdeme se, ale je to s chlupem…
Opravdu jsem jaksi toto nepochopila! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
27.7.11 14:47

My jsme tu takovej výtah měli do minulýho listopadu, hlubokej kočár byl bez šance (máme roan marita), golfáče máme chico multiway a ten se tam vlezl a my s manželem s ním, ale bylo to tak tak, ale u mamky mají podobnej výtah a do něj jsme ani golfáče nedostali… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
27.7.11 15:03

Fakt? My se s Maritou vešli, jen jsme museli zvednout madlo nad kočárek, jako když ho chceš složit.

kate02 píše:
My jsme tu takovej výtah měli do minulýho listopadu, hlubokej kočár byl bez šance (máme roan marita), golfáče máme chico multiway a ten se tam vlezl a my s manželem s ním, ale bylo to tak tak, ale u mamky mají podobnej výtah a do něj jsme ani golfáče nedostali… :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
27.7.11 15:05

Děkuju moc, podívám se na ty zmiňované.

My máme teď sporťák z trojkombinace a s tím jsem tam úplně bez šance :-? .

Zkoušela jsem pohledat a na Malvíkovi jsou i rozměry a jako zatím úplně nejmenší kočár jsem našla tento - Chipolino Rio , ale raději bych nějaký kvalitnější :-( . Mají délku 66cm - teda podle toho co píšou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
27.7.11 15:06

Babypoint traper

• Citovat
  • Upravit
14046
27.7.11 15:06

holky já když šla na ORL, tak jsem se musela narvat do výtahu s kočárem pro dvojčata, byla jsem do něj tak vmáčklá, stála jsem na špičkách, madlo složený co nejvíc, kola nacpaný co nejvíc pod kočár, normálně jsem měla odřený břicho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
27.7.11 15:12

Koukám na ten Traper a má délku 88cm, takže to je bez šance…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
27.7.11 15:16
Adélky píše:
Koukám na ten Traper a má délku 88cm, takže to je bez šance…

Aha, tak to mě mrzí, je fakt malej a to jsme si myslela, že máme malej výtah, tak pak už jedině golfky

• Citovat
  • Upravit
byron
27.7.11 15:18

Tak zkus nějaké jiné golfky.....Co chicco ct o5? To snad trošku vydrží

• Citovat
  • Upravit
19746
27.7.11 15:19

Byron: Já ho nemám přesně změřený, neměla jsem při prohlídce s makléřem metr :roll: . Ale „od oka“, co jsem si tam včera zkusila jako natáhnout ruce, tak bude mít tak max 90cm na šířku, takže se tam s 88cm kočárem nevytočím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
27.7.11 15:21

Chicco ct 0.5 - 85cm :-( .

No to bude zase oříšek, najít nějakej kloudnej kočár :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
27.7.11 15:24
Adélky píše:
Byron: Já ho nemám přesně změřený, neměla jsem při prohlídce s makléřem metr :roll: . Ale „od oka“, co jsem si tam včera zkusila jako natáhnout ruce, tak bude mít tak max 90cm na šířku, takže se tam s 88cm kočárem nevytočím…

Ale když tam vjedeš, tak se nepotřebuješ otáčet…já jsme se tímhle kočárem nacpala všude, mám tedy starší typ, možná je i menší, nevím, ale je fakt úzký a krátký.....Popř zkus někoho sehnat s malým kočárkem, s golfkama, a jedtě to zkusit…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4