Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj mamky, budeme se co nevidět stěhovat a v domě je starý výtah (někdy ze 60. let).
Je malý, pro 3 osoby a ještě se uvnitř zavírají dvířka
. Prý plánují udělat nový - ale až někdy za rok.
Nemáte prosím tip na nějaký malý sporťáček nebo golfky? Nebo odkaz na stránky, kde jsou napsané rozměry. Hlavně jde o to, aby nebyl moc dlouhý (od předních koleček po madlo nebo košík).
Moc děkuji ![]()
Ahoj, vejdu se tam se Slalomem Reverse. Do toho starého s dvoukřídlými vnitřními dvířky, i do toho starého, co mu nějaký chytrák přidělal při modernizaci vnitřní skládací dvířka. Hlavně že má dotykový panel a zrcadlo
![]()
ahoj mi mame maly vytah a mam concord fusion a vejdeme se , sice musim klopit madlo ,ale to bude asi u vsech kocarku. bydlim v panelaku a vytah mame pro 3 a jeste tu debilni pipaci branu takze je vytah jest mensi
Tento výtah máme u pediatričky a byly krušné časy se sporťákem. Měli jsme Quinny Speedi a s ním jsem se tam nevešla. Kvůli blbému prvnímu patru jsem ho nechávala v lékárně v přízemí (dobrá vůle lékárnic) a nosila dítě na ruce. Teď máme Cybex Callisto golfky, vejdeme se, ale je to s chlupem…
Opravdu jsem jaksi toto nepochopila! ![]()
My jsme tu takovej výtah měli do minulýho listopadu, hlubokej kočár byl bez šance (máme roan marita), golfáče máme chico multiway a ten se tam vlezl a my s manželem s ním, ale bylo to tak tak, ale u mamky mají podobnej výtah a do něj jsme ani golfáče nedostali… ![]()
Fakt? My se s Maritou vešli, jen jsme museli zvednout madlo nad kočárek, jako když ho chceš složit.
kate02 píše:
My jsme tu takovej výtah měli do minulýho listopadu, hlubokej kočár byl bez šance (máme roan marita), golfáče máme chico multiway a ten se tam vlezl a my s manželem s ním, ale bylo to tak tak, ale u mamky mají podobnej výtah a do něj jsme ani golfáče nedostali…
Děkuju moc, podívám se na ty zmiňované.
My máme teď sporťák z trojkombinace a s tím jsem tam úplně bez šance
.
Zkoušela jsem pohledat a na Malvíkovi jsou i rozměry a jako zatím úplně nejmenší kočár jsem našla tento - Chipolino Rio , ale raději bych nějaký kvalitnější
. Mají délku 66cm - teda podle toho co píšou.
holky já když šla na ORL, tak jsem se musela narvat do výtahu s kočárem pro dvojčata, byla jsem do něj tak vmáčklá, stála jsem na špičkách, madlo složený co nejvíc, kola nacpaný co nejvíc pod kočár, normálně jsem měla odřený břicho
Koukám na ten Traper a má délku 88cm, takže to je bez šance…
Adélky píše:
Koukám na ten Traper a má délku 88cm, takže to je bez šance…
Aha, tak to mě mrzí, je fakt malej a to jsme si myslela, že máme malej výtah, tak pak už jedině golfky
Tak zkus nějaké jiné golfky.....Co chicco ct o5? To snad trošku vydrží
Byron: Já ho nemám přesně změřený, neměla jsem při prohlídce s makléřem metr
. Ale „od oka“, co jsem si tam včera zkusila jako natáhnout ruce, tak bude mít tak max 90cm na šířku, takže se tam s 88cm kočárem nevytočím…
Chicco ct 0.5 - 85cm
.
No to bude zase oříšek, najít nějakej kloudnej kočár ![]()
Adélky píše:
Byron: Já ho nemám přesně změřený, neměla jsem při prohlídce s makléřem metr. Ale „od oka“, co jsem si tam včera zkusila jako natáhnout ruce, tak bude mít tak max 90cm na šířku, takže se tam s 88cm kočárem nevytočím…
Ale když tam vjedeš, tak se nepotřebuješ otáčet…já jsme se tímhle kočárem nacpala všude, mám tedy starší typ, možná je i menší, nevím, ale je fakt úzký a krátký.....Popř zkus někoho sehnat s malým kočárkem, s golfkama, a jedtě to zkusit…