Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Háta_x píše:
Fakt? My se s Maritou vešli, jen jsme museli zvednout madlo nad kočárek, jako když ho chceš složit.kate02 píše:
My jsme tu takovej výtah měli do minulýho listopadu, hlubokej kočár byl bez šance (máme roan marita), golfáče máme chico multiway a ten se tam vlezl a my s manželem s ním, ale bylo to tak tak, ale u mamky mají podobnej výtah a do něj jsme ani golfáče nedostali…
my jsme neprojeli kolama přes ty dveře, vím, že když jsme ten kočár kupovali a vezli ho k mamce do bytu, museli jsme ho rozkládat…
![]()
Byron: No asi jo, protože v krámě mi ho asi nepůjčí
.
Ten výtah je debilní a budu se muset otočit, protože je spíše na šířku - otevřou se ta dvířka (dovnitř) a ten výtah je krátkej a o něco málo širší. Ale ta dvířka se zase musí zavřít, jinak to nejede
.
Kdo tohle vymýšlel, ten by zasloužil!
Adélky píše:
Byron: No asi jo, protože v krámě mi ho asi nepůjčí.
Ten výtah je debilní a budu se muset otočit, protože je spíše na šířku - otevřou se ta dvířka (dovnitř) a ten výtah je krátkej a o něco málo širší. Ale ta dvířka se zase musí zavřít, jinak to nejede.
Kdo tohle vymýšlel, ten by zasloužil!
my jsme to měli stejně a dělali jsme to tak, že jsme ty golfáče hooooodně nedzvedli a ty dveře zavřeli, no, jsem ráda, že tady je jinej výtah, ale zas to bylo fajn, od doby, co nám ten výtah dělali, byl malej v kočáru snad 4 krát nebo 5 krát
Naučil se díky tomu chodit sám, jen ten měsíc nošení ho do 5. patra…
![]()
kate02 píše:Adélky píše:my jsme to měli stejně a dělali jsme to tak, že jsme ty golfáče hooooodně nedzvedli a ty dveře zavřeli, no, jsem ráda, že tady je jinej výtah, ale zas to bylo fajn, od doby, co nám ten výtah dělali, byl malej v kočáru snad 4 krát nebo 5 krát
Byron: No asi jo, protože v krámě mi ho asi nepůjčí.
Ten výtah je debilní a budu se muset otočit, protože je spíše na šířku - otevřou se ta dvířka (dovnitř) a ten výtah je krátkej a o něco málo širší. Ale ta dvířka se zase musí zavřít, jinak to nejede.
Kdo tohle vymýšlel, ten by zasloužil!Naučil se díky tomu chodit sám, jen ten měsíc nošení ho do 5. patra…
![]()
Nám dělali taky nový výtah, taky měsiíc do šestého patra, dětio tři- novorozence v autosedačce, kluka za ruku a ještě v tašce psa, nezvládne schody…Dcera už je velká šikula a chodí sama. Každý ráno do školky, školy, domů, po obedě vyzvednout, udělat úkoly, a jít ven, večer s etahat s nákupem ![]()
Mame Espiro Magic - vleze se nam zatim vsude a ze je u babicky k…a maly vytah ![]()
Včera jsem viděla krásný kočárek, který by se do toho výtahu měl i vejít. Je malinkej, skladnej, ale stabilní a hlavně má pevná zádíčka, ne jako některé ty obyč. golfky.
Je to tento
Taky jsme se na nej divali. Odradilo me to, ze nema madlo (to pred miminkem) mala se bez nej neobejde… ![]()
Adélky píše:
Včera jsem viděla krásný kočárek, který by se do toho výtahu měl i vejít. Je malinkej, skladnej, ale stabilní a hlavně má pevná zádíčka, ne jako některé ty obyč. golfky.Je to tento
Je krásnej, a nešlo by to madlo přikoupit? Třeba nějaké univerzální? Nebo ho nepotřebujete?
Co jsem četla, tak madlo nemá a o univerzálním se v jedné diskuzi diskutovalo a nikdo ho nemá. Ani nevím, zda se nějaké vyrábí?
Je to jediné mínus, co jsem našla. Pak ještě polohování nožiček, ale to pro nás není tak důležité, protože nejezdíme někam na půl dne a malej v kočárku ani nespí.
Adélky píše:
Co jsem četla, tak madlo nemá a o univerzálním se v jedné diskuzi diskutovalo a nikdo ho nemá. Ani nevím, zda se nějaké vyrábí?Je to jediné mínus, co jsem našla. Pak ještě polohování nožiček, ale to pro nás není tak důležité, protože nejezdíme někam na půl dne a malej v kočárku ani nespí.
No některé děti madlo přímo ani nechtějí, já ho mám zase ráda, ale to je detail.....univerzální madla jsem viděla nějaká, já sháním odklápěcí na trojkolku, tak jsme sondovala…
Ale je to fakt detail…JInak Nunu jsme viděla naživo akorát nevím, zda přesně tento typ a je fakt moc pěkná, takže já bych do ní šla…Vypadalo, že se s ní i docela dobře jezdí ![]()