Znáte nějakého anděla?

marra
24.9.11 13:41

Znáte nějakého anděla?

Včerejší mnou založená diskuze,mě přesvědčila založit tohle téma,chci se vás zeptat:Znáte nejakeho andela,mate takoveho cloveka mezi sebou?nebo naopak potkavate predevsim jen sameho dábla?ja osobne zadneho neznam,vetsinou je to ten dabel :roll: ale po vcerejsi diskuzi muzu rict o nejmene ctyrech lidech odtud,ze bych je chtela jako andeli titulovat,holy urcite budou vedet :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
24.9.11 13:44

Ano, jednou nade mnou byl anděl, možná jich bylo víc.. Ta osudná noc mé autonehody, z pátka na sobotu, 13.6., byl úplněk.. Té noci jsem si uvědomila jak je život křehký a že si ho mám vážit..
Jinak z andělů mám nejradši Gabriela :wink:
I na Ďábla jsem občas narazila :roll:

A ty víš :wink: :hug:

Příspěvek upraven 24.09.11 v 13:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
24.9.11 13:49

Jo jo, znám :andel: . Ti ďáblíci víc vyčnívají, tak má člověk někdy pocit že je to na světě samá sviňule, ale není to pravda, musíš se líp dívat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
24.9.11 13:51

můj táta, lepšího člověka neznám a maminka už se bohužel stala andílkem strážným před mnoha lety :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
24.9.11 14:08

andělé jsou, jak mezi lidma, tak i nad náma, úžasně se o tom čte v knihách od Doreen Virtue . Je úžasná a čtení taky úžasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
24.9.11 14:32

Když je nejhůř, občas se nějaký ten anděl objeví :andel: Ať je to kamarádka, ségra, známý nebo báječný ezoterik Arachnid :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
24.9.11 14:34

A taky jsou andělé holky na emiminu ! Mockrát mi tady radami pomohly a psychicky podpořily :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
24.9.11 14:54

Má báječná kamarádka se kterou se znám kam má pamět sahá. Jen kdyby to šlo tak bych jí hned nasadila svatozář :andel: Věřím tomu, že mezi námi jich je spousta jen je těžké je najít a právě proto si celé dlouhé roky vážím právě této kamarádky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
24.9.11 15:00

Jednoho mi přivedl v mých snech můj děda. Byl už tři roky mrtvý a protože už musel odejít a už na nás nemohl dávat pozor a mně zprávy, na co bych si měla dát pozor, předal mi aspoň zprávu, že o kluky je postaráno. Mají svého anděla strážného. Už je to přes rok. A asi jo. Vždycky, když by se něco mohlo stát, cítím nutkání, nějaký impulz NĚCO udělat. Kdybych to neudělala, mohlo vše dopadnout úplně jinak.

Mezi lidma? Nevím. Jsme „jen“ lidi. Dobří či zlí. Chybující. Ale mně nenáleží kohokoli soudit. Nevěřím v boha, ale věřím v boží mlýny. A taky věřím v to, že i chybující člověk má vždy i těsně před božím soudem ještě šanci své hříchy odčinit. Nějak. (Ovšem nesmí to být účelové aby se těm mlýnům vyhnul … ) A taky věřím v to, že pro jednoho „ďábel“ je pro jiného „anděl“. Nejsme černobílí. Nevěřím v boha, věřím v dobrého člověka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
24.9.11 15:13

Moje babička je anděl. Pomáhá lidem (je bylinkářka a takové) a nic z toho nemá. Nemá ani čas sama na sebe kvůli tomu. Pomáhá příbuzným, kamarádům, kamarádčino kamarádům a i cizím lidem na internetu. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
24.9.11 15:48

Já mám anděla pořád u sebe.A věřím jen na něho.Člověka jako anděla si nedokážu představit.Člověk je nevyspitatelný,a nikdy nevíš kdy ti hodí poleno pod nohy.

• Citovat
  • Upravit
23847
24.9.11 17:13

Já potkala anděla v Hořovické porodnici - MUDr. Chudáčkovou, kterou jsem měla u porodu. Opravdu dělala mnohem víc, než byla její povinnost a moc nám pomohla.
Pak jsem měla tu čest poznat osobně Ivanu Konigsmarkovou, prezidentku unie porodních asistentek. Chodila jsem k ní jen na předporodní kurzy, a přestože jsem nebyla její „pacientka“, ochotně a nezištně mi radila po telefonu při mém prvním porodu, kdy mi v porodnici teda moc nepomáhali (slušně řečeno).
Jo a tady nebo u sousedů na BC je také mnoho holek - andělů, co dokážou poradit, pomoct a povzbudit. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
24.9.11 19:30

Andělé jsou všude kolem nás.
Každý,kdo dokáže podat pomocnou ruku a podpořit jiného člověka v těžké chvíli má v sobě kus anděla.
Jenže v dnešním světě jsou víc vidět špatné věci,ty dobré jsou tak nějak neviditelné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
25.9.11 20:14

Jo a koho?? :lol: :mrgreen:

Mimochodem všichni jsme andělé s ďáblem v těle
a obráceně. Tohle nepoznáš za 1 den, 3 měsíce a někdy ani za celý život:)
marra píše:
Včerejší mnou založená diskuze,mě přesvědčila založit tohle téma,chci se vás zeptat:Znáte nejakeho andela,mate takoveho cloveka mezi sebou?nebo naopak potkavate predevsim jen sameho dábla?ja osobne zadneho neznam,vetsinou je to ten dabel :roll: ale po vcerejsi diskuzi muzu rict o nejmene ctyrech lidech odtud,ze bych je chtela jako andeli titulovat,holy urcite budou vedet :hug: :hug:
  • Citovat
  • Upravit
24603
27.9.11 23:30
marra píše:
Včerejší mnou založená diskuze,mě přesvědčila založit tohle téma,chci se vás zeptat:Znáte nejakeho andela,mate takoveho cloveka mezi sebou?nebo naopak potkavate predevsim jen sameho dábla?ja osobne zadneho neznam,vetsinou je to ten dabel :roll: ale po vcerejsi diskuzi muzu rict o nejmene ctyrech lidech odtud,ze bych je chtela jako andeli titulovat,holy urcite budou vedet :hug: :hug:

a jak se jmenuje ta diskuze??
jinak neznam zadneho andela :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová