Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
tak to je teda blbec
Máš možnost taky zavolat na policii a nahlásit rušení nočního klidu. Na družstvo můžeš zkusit zajít, ale nevím jestli něco udělají ![]()
No zacala bych mu delat to same on se ze zacatku pekne nastve coz muze mit nesledky, ale casem pochopi ze jak on tak i vy a prejde ho to. V nasem starem byte jsme meli takovou podobnou sousedku. Nakonec ji to preslo, jo ale muj manzel ji rekl ze se budem stehovat a o nas byt ma zajem 8mi clenna cikanska rodina, takze at neprudi nebo jim to pronajmem a uvidi sama jaky je to mit problemovy spousedy.
Ten pán potřebuje pomoc.Proč jako mláti kladivem do zdi?Aby jednou on nedostal kladivem po hlavě.
megham33 píše:
Ten pán potřebuje pomoc.Proč jako mláti kladivem do zdi?Aby jednou on nedostal kladivem po hlavě.
tak s tim naprosto souhlasim
Anonymní píše:
Ahoj, potřebuju prosím poradit.Je to přes rok, co žijeme v bytě pod sousedem, který je prostě idiot. Buší do země kladivem, bud teda začne třeba i o půl 7mé ráno - to hlavně přes víkendy nebo buší večer (což je třeba i po 22 hod.) a to je přes týden. Nedělá to, že by rekonstruoval byt, prostě jen bouchne třikrát kladivem, pak je chvíli klid a zase nanovo. Ty naschvály dělal i nájemníkům před námi.
Už jsme na něj dvakrát byli (slušně) s tím, co to má znamenat. Oznámil nám, že si časem zvykneme. Po mé poslední návštěvě u něj, kdy jsem mu sdělila, že už to museme muset začít řešit jinak, se mi mstí tím, že mi opakovaně strhává jmenovky ze schránky a zvonku.
Podat stížnost na družstvo bychom mohli, ale nepředpokládám, že se tím něco změní, spíš bude dělat ještě větší naschvály.
hele sousedské vztahy to je věčné téma ,u nás si sousedky ženy v letech, serou na rohožku a řvou tady na sebe do sv..ní na celej barák–taky moc pěkné soužití ,když je někdo dement trpí celej barák..držim pěstě at ti nerupnou nervy ..je aspon starej ,že by šel pod kytky už brzy?
TŘEBA LOUSKÁ OŘECHY NE?NA ZIMU?
Promin blbej for,ale k tvemu problemu:obavam se ,ze druzstvo s tim nic neudela,chlapik ma nejspis iq nula,zkusila bych opravdo oko za oko ,jakmile zacne tukat,tukej na neho taky,a kdyz prestane neprestavej ale bus co muzes,to same se schrankou take odlepuj..hele mivate domovni schuze?pokud ano rekla bych pred vsema spolubydlicima,at se magor chytne za hlavu,drzim palce,a rekni mu,jestli mu nemas koupit pytel vlasskych orechu,kdyz uz musi tlouct tak aspon uzitecne,ze potrebujes naloupat na peceni
![]()
Nevim, jaké naschvály mu dělat. Za měsíc se nám narodí mimi, nechci to zhoršovat, aby nedělal naschvály ještě více ![]()
Když začne bušit, tak třeba taky zabušim na radiátor, ale jako to nemá žádný význam a ani účinek. Někdy tam jdu, už se ale stalo, že mi ani neotevřel. Když otevře, tak je ještě drzej.
Policajty volat nemá cenu, že ruší noční klid, je to jak kdy a věřím, že kdyby přijeli - třeba by zrovna nebušil, a ještě by se nám vysmáli. ![]()
To je fakt magor,budeš to mít těžké když ještě za chvíli rodíš,nevím jak ti poradit.Tak mu v noci zazvon několikrát na zvonek a uteč;-) moje oblíbená hra v mládí:-)
Starej je, ale pod kytky nepůjde určitě, takový mají štěstí a přežijou všecky
akorát chrchle, jak kdyby měl tuberu - kéž by.
Jinak Marro domovní schůze tu bude, půjdu se mrknout kdy a s přítelem tam asi zajdeme ![]()
Vím od sousedů, že tohle dělá, co tu bydlí. My už jsme to vychytali naštěstí, že „jen buší“, kdysi měl údajně za mlada hifi věž a pouštěl muziku na plné pecky a vodil si tu k…y.
vsak pockej az se ti to narodi, mimi bude rvat i v noci a dedek si to pekne vyzere.
Vychytej kdy chodi dedek ven a zacni pred tim myt chodbu a schody, dej tam ceduli-POZOR MOKRA PODLAHA at ses kryta kdyby te chtel zalovat, kdyby brblal ty mu na to taky rekni ze si zvykne a kdyz budes mit stesti a pouzivat dost mydla tak ......
To je fakt mmagor.hele co mu darkove zabalit kladivko a dat se vzkazem-prijemny vecer-ke dverim? ![]()
No s blbcem se nedomluvíš
Zkus to pořešit na té schůzi ![]()
Na družstvo zajdi a poptej se jich jak to máš řešit. KDo by ti pomohl, třeba ti poradí. Jinak se poptej sousedů, jestli to taky neslyší a třeba by se dala sepsat nějaká hromadná stížnost ![]()
A nebo ať si na něj někde počká chlap a řekne mu to ručně. Pokud ho nikdo neuvidí, tak mu nic nedosvědčí a třeba budete mít klid.
To je těžký, můj chlap, kdyby mu jednu ubalil, tak soused lehne, páč je jak papír. Takhle bych to nechtěla
jako, co vím, když vylezu, tak to bušení jde slyšet na celou chobu. Kdysi se tu hromadná stížnost řešila, ale „lidi o žádném bušení“ údajně nevěděli. Prej se ho bojí.
Mě to celkem vadí, o mě by nešlo, ale když sedím v obýváku a z ničeho nic taková rána, miminko úplně nadskočí, jak se lekne. ![]()
Já si i jeho jméno vygooglila, našlo mi to že je živnostník se sídlem v našem domě, ale v čem podniká to netušim.
To je těžký, můj chlap, kdyby mu jednu ubalil, tak soused lehne, páč je jak papír. Takhle bych to nechtěla
jako, co vím, když vylezu, tak to bušení jde slyšet na celou chobu. Kdysi se tu hromadná stížnost řešila, ale „lidi o žádném bušení“ údajně nevěděli. Prej se ho bojí.
Mě to celkem vadí, o mě by nešlo, ale když sedím v obýváku a z ničeho nic taková rána, miminko úplně nadskočí, jak se lekne. ![]()
Já si i jeho jméno vygooglila, našlo mi to že je živnostník se sídlem v našem domě, ale v čem podniká to netušim.
Ahoj, potřebuju prosím poradit.
Je to přes rok, co žijeme v bytě pod sousedem, který je prostě idiot. Buší do země kladivem, bud teda začne třeba i o půl 7mé ráno - to hlavně přes víkendy nebo buší večer (což je třeba i po 22 hod.) a to je přes týden. Nedělá to, že by rekonstruoval byt, prostě jen bouchne třikrát kladivem, pak je chvíli klid a zase nanovo. Ty naschvály dělal i nájemníkům před námi.
Už jsme na něj dvakrát byli (slušně) s tím, co to má znamenat. Oznámil nám, že si časem zvykneme. Po mé poslední návštěvě u něj, kdy jsem mu sdělila, že už to museme muset začít řešit jinak, se mi mstí tím, že mi opakovaně strhává jmenovky ze schránky a zvonku.
Podat stížnost na družstvo bychom mohli, ale nepředpokládám, že se tím něco změní, spíš bude dělat ještě větší naschvály.