Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych právě byla děsně milá. To mu sebere vítr s plachet nejvíc. Třeba jak tu kdosi psal s těma ořechama,prostě mu je fakt koupit a mile dát a tak. A pokud chceš naschvály tak bych mu dala sirku do zvonku ![]()
ale to řvací miminko to bude dobrej trest pro dědka ..ale jak to azčne dělat když bude mimi spát ,ty wogi už by měl krumpáč ve dveřích ,jasně schůze ,pořešit ! ![]()
Schůze už byla, koukala jsem v suterénu ![]()
Ale napadlo mě, je tam taková nástěnka, kde prostě lidi připíchnou vzkaz, že od tehdy do tehdy budou dělat rekonstrukci a omlouvají se za zvýšenej hluk v domě. Tak jsem napsala vzkaz - dotaz a půjdu to vyvěsit ![]()
**Žádáme tímto nájemníky z bytu č…, zda by mohli dát alespoň zde na nástěnku na vědomí, do kdy bude v jejich bytě probíhat „asi rekonstrukce“.
Už přes rok se z Vašeho bytu ať v brzkých ranních hodinách (víkendy) či naopak velmi pozdních hodinách (přes pracovní týden) ozývá poklepávání (tři bouchnutí kladivem do hodiny pak delší pauza a zase repete), pilování, řezání, praskání, bouchání do plechu a podobně.
Věřte, že pro okolí není zrovna dvakrát příjemné bydlet v blízkosti „domácí dřevařské dílny“.
Děkujeme.**
Uvidim, co a jak dál ![]()
Dobrý napád
,zkus mu dát ke dveřím hřebičky s kladívkem a prkýnkem ![]()
a napsat všem nájemníku tento pán buší…každý den …
Ne tohle neni ani možný
.
Až by začal po 10 večer zavolala bych na policii kvůli rušení nočního klidu . ![]()
A nevyrábí tam něco, když je živnostník?
Když zavoláte policii za rušení nočního klidu, tak i kdyby v tu chvíli dojeli a nic neslyšeli, tak vám budou věřit, přece nebudete volat policii naschvál. Teď nevím jak to přesně je, ale pokud tam přijedou 2krát na stejnou adresu nebo dokonce 3krát, tak potom soused dostane předvolání, musí se dostavit a situaci vysvětlit, proč tam dělá bordel. Pokud se to bude stále opakovat, tak pak nevím jak se to řeší. Možná by ho i vystěhovali ne?
Zákeží na stanovách družstva,ale mohou ho i vyloučit z družstva. ![]()
tak třeba já jdu příští týden konečně k přtupkové komisy kvůli naší sousedce co bydlí nad námi,a se kterou je už půlroku problém.. jdeme tam kvůli narušení sousedského soužití z důvodů: nadměrné hlučnosti, v kteroukoliv dení i noční dobu, neustálé dupání, křik a neustálý štěkot psa.. ta ženská je prostě hysterická kravka, která schválně dupe, nechá štěkat psa, hází mu tam třeba od půl 7 ráno míček sem tam nad naší ložnicí atd.. domluvy a chození za ní nepomáhalop.. a tak sme začaly volat městskou policii která vždy udělala zápis a protože jsou to přestupky vůči občanskému soužití ( a nemusí se jednat pouze o noční klid) tak jdeme před přestupkovou komisi kde jáí jak doufám konečněš někdo vysvětlí že takhle se žít nedá, protože ona je tam nájemník, my majitelé a musíme se kvůli ní omezovat, například přes den je tam prakticky nemožné si jakkoliv odpočinout díky neustálýmu hluku, takže třeba přítel je po noční na nervy, a nejspíš dostane pokutu.. a pokud se to nezlepší jsem připravená opět volat policii a TO V KTEROUKOLIV DENÍ I NOČNÍ DOBU, PROTOŽE JINAK SI ASI KE KLIDU NEPOMŮŽEME..
jo a omlouvám se za překlepy psala jsem to jedním dechem, značně na** protože jakmile si na naší sousedku jen vzpomenu mám chuť vraždit.. ![]()
Hele a co upíct koláč a jít na dědu zazvonit, že chcete dobré sousedské vztahy? Já bych to teda nedokázala, ale třeba by mu spadla čelist? ![]()
Sumaya píše:
A nevyrábí tam něco, když je živnostník?
Tak tohle mě taky napadlo…možná je truhlář a vyrábí něco po nocích, ve dne se mu asi nechce ![]()
Pozvala bych si domů kamarády a uspořádala tam nějakou párty až do rána, at se dědek nevyspí ![]()
To je hotová beznaděj! Úplně vím, jak se cítíš…
Naše sousedka vedle je holka veselá a když je doma, nelení a parádně si užívá.. třeba i sedm hodin v kuse… a většinou to dá hodně najevo a pán taky… a my dovlečem z práce a začne divadlo.. člověk je chvíli tolerantní, pap pustí TV a za čtyři hodiny se ale tolerance vytratí a je to jen zoufalství… A když není přes noc doma, její pes bez ustání štěká..
Takže není to nic moc, ale jde udělat: podat ofiko stížnost na družstvo nebo svj, které pak písemně nájemníka napomene a bohužel při každé takové hlučné akci volat policii.
Ano, je to trapné, volat je, ale jen tak vznikne úřední zápis a jak se budou zápisy hromadit, ud ezahájenou přestupkové (nebo nějaké takové) řízení na městské části a řeší se to..
Když už nic, je to určitě nepříjemné.. a tak trošku zadostiučinění..
Tak mi takového magora máme taky! Ale bydlí pod náma a dělá nám naschváli. Když má jít malý spát po obědě nebo po svačině, pouští si dooost nahlas muziku a tak už jsem to řešila s domovníkem který mi poradil ať si seženu ještě dva sousedy, kteří mi podepsají stížnost a mladík dostane pokutu 1000Kč.. Udělá to znovu 3000Kč.. a takto pořád výš.. tak náš soused se má na co těšit
![]()
Ahoj holky, už velmi dlouho jsem chodím pročítat různá témata, ale až dnes jsem se zaregistrovala, nejsem zatím maminka, ale to doufám nevadí
V březnu loňského roku jsme se přestěhovali s přítelem do novostavby, prvního půl roku to bylo v pohodě, ale teď poslední dobou a hlavně od Vánoc se mi zdá, že budu ze sousedů snad mít žaludeční neurózu
Dřív jsem byla schopná spát do deseti, poslední měsíc, jakmile se ráno vzbudím, vím, že už neusnu, protože sousedi od šesti lítaj po bytě, hlavně ti nad námi, dupou, koupou se, se vším třískají, je pravda, že je tu slyšet opravdu hodně, jako asi v každé novostavbě, ale to nemůžou mít trochu ohled
hlavně vědí, že nechodím do práce pravidelně, jen na brigády a dálkově dělám vysokou a příjde mi, že dělají naschvály, když se jich zeptám, tak oni samozřejmě nic a sváděj to na všechny okolo
Ale k mému hlavnímu problému, dřív mi to nevadilo a teď při každém zvuku se mi svírá žaludek, nikdo se nepřistěhoval ani neodstěhoval, nic se nezměnilo, sousedi jsou podle mě pořád stejní, ale teď jsem fakt na nervy, opravdu mě bolí žaludek z každého vrznutí, ikdyž se na to snažím nemyslet. Měla to některá z vás taky tak a zvykli jste si? ![]()