Soused idiot

Napsat příspěvek
Velikost písma:
761
19.1.13 08:38
@Parisien píše:
Ahojky, nemůžu si pomoct, ale v každým baráku je min. jeden blbec. Máme teď vedle v garsonce tydýta, kterej je v klidu, dokud je doma sám. Bohužel je to na svůj věk zastydlej puberťák, xktát do týdne si zve do bytu partičku kamarádů, zesílí muziku a přes tu muziku na sebe řvou. Asi u toho i popíjejí a jdou v 11 pařit, ovšem do té doby je to síla. Až v pokoji vedle jeho bytu bude jednou spát naše dítě, tak mu asi skočím po krku, protože domluva manžela zabrala asi tak na měsíc a je to tu znovu. :evil:

Jo člověk si fakt nevybere, teď u nás už zase někdo mlátí, ale už je dost hodin tak budiž :roll: My dneska budem vrtat skříňky, tak si taky užijou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
21.1.13 21:26
@lennkaa píše:
Děti zatím nemají, jsou mladý pár jako my, normální to je, můj přítel taky vstává v 6:2O, ale umyje se, obleče a odchází a s ničim netříská, oni hodinu dupou po bytě a se všim třískají jako blázni, to si myslím, že by šlo zmírnit, dveře mívaj kliku a tak.

Tak tohle jsem taky zažila, nad námi bydlela ženská v mém věku, vstávala v 6 ráno a lítala tak hodinu po celém bytě a šíleně dupala, třískala skříní atd., nejvíc to bylo slyšet nad naší ložnicí :zed: A aby toho nebylo málo, tak nad nimi ještě bydlela rodina s dětmi ve věku 6,7 let a oba lítaly po bytě, skákaly po schodech, mlátily s míčem o zed atd.

Ten bytový dům byl taky novostavba a bylo tam slyšet vše jak v paneláku :roll: Vyzkoušela jsem i špunty do uší, ale na ty dunivé zvuky to stejně nepomáhalo. Jsem ráda, že jsme byt prodali a odstěhovali se do baráku, kde máme konečně klid :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
22.1.13 08:18

No taky doufám, že to u nás tak dopadne :) ale byt není náš, takže nemáme co prodávat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.16 15:29

Problem se sousedy pod nami.

Dobry den vsem,

Nevedel jsem kde napsat svuj prispevek, tak to zkusim zde. S zenou a nasim malym capartem ( 3 roky ),zijeme na nynejsi adrese uz pomalu 5 let. Nikdy k nam nikdo neprisel si stezovat apodobne.Jen co se pod nas nastehovali novi sousede. Mlada holka s klukem a psem.Maly obcas probehne bytem, zadupe ci zakrici. Samozrejme, ze ho hned sklidnime. Nenechame ho dupat ci rvat cely den, ale kvuli tomu uz na nas jednou zvonila ta nova sousedka. Jestli s tim nemuzem neco udelat, ze nemuze spat a ze se jeji pes boji. Omluvil jsem se a rekl ji, ze to nejak napravime. Ikdyz jak asi.To mame syna zbit nebo ho zavrit do klece? Me myslenky.Ma omluva zrejme nestacila. Takze obcas klepani na topeni, cehoz se maly strasne boji a hned breci. Topeni bych prezil. Jenze jsme se dozvedeli, ze si stezovala na drustvo a vypada to, ze to bylo uz 2×.Pani si hraje na prijemnou a za nasimi zady takove podlosti? Zena kvuli tomu breci a maly s ni.Da se tohle nejak resit? Jsem uz tak vytoceny, ze tam asi vletim a bude zle!!!Bydlime v 8 patrovem baraku, to jen tak na zaver

Dekuji za odezvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.12.16 15:36

@Martin1988
Pokud dítě zakřičí nebo sem tam zadupe, není to nic hrozného. Až si mladí pořídí sviště, sklapne jí.
Snažila bych se to klepání ignorovat, copak takové chování je přípustné a křik malého dítěte ne?! A kdyby bušila každou chvilku, asi bych na ni zazvonila a zeptala se, jestli má problém, ať neváhá přijít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
9.12.16 15:43

@Martin1988 asi jde spis o toho psa, ze se chudera leka pri dupnuti :mrgreen:
Ja osobne bych to neresila. Hadam, ze ditko nelita o pulnoci a pres den-zrejme zapomeli, ze v panelaku se tiche bydleni cekat neda. A osobne mam osypky z toho, ze se ma usmernovat dite, ktere je doma, ve volnem /rozumej primerenem/ pohybu. To je nemyslitelny.
Takze ja bych si s tim tezkou hlavu nedelala a reagovala na pripadnou stiznost od druzstva. I kdyz si myslim, ze z toho halo delat nebudou, kdyz tam bydlite pet let bez problemu. Asi se s tim zabyvat budou muset, ale pokud jsou jen trochu rozumni, vysledek bude, ze stiznost od slecny je zamitnuta pro nepotvrzeni jejiho tvrzeni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
9.12.16 15:44

Něco minulého jsem měla v minulém podnájmu. Ne sice s dítětem, ale s luxováním. Mám doma psa a tak jsem luxovala 1 - 2 denně nebo když jsem něco rozsypala, tak jsem luxovala i kolem 21:00 hodině, taky mě nahlásili na družstvo a soused na mě klepal. No výsledek je takový nic ti nehrozí. Křik dítěte jako luxování je běžný chod domácnosti. Bylo mi řečeno pokud nestartuje bojing nebo neděláš mejdany o nic nejde. Celý den si můžeš dělat co chce, kromě nočního klidu od 22:00 - 06:00 hodin. Takže rozhodně pláč dítěte nic není.
U nás už to bylo na palici. Ona klepala na mě, tak jsem klepala taky. To, že chce mít nikdo klid mě nezajímá. Vedle sousedka neslyšela, tak si pouštěla hodně nahlas televizi a neřekla jsem ani slovo. Takoví lidé at nechodí bydlet do paneláku, ale jdou bydlet někam na samotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
9.12.16 15:47

A v kolik to bylo, ze nemohla spát? Ono pod námi bydlí rodina a dvě male děti. Když v šest ráno všichni bouchaji supliky a řvou v koupelně, tak bych je nejradši nakopala. A když mi vzbudili mimino, tak jsem na ne i vlitla. Přes den mi to ale nevadí, to je takový provozní hluk normální. Jaké mate podlahy? Někdy se zvuk příšerně nese. Jinak moc nechápu proč tvá žena brečí? Spis bych si s nimi šla promluvit co a jak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.12.16 15:50
@Martin1988 píše:
Dobry den vsem,

Nevedel jsem kde napsat svuj prispevek, tak to zkusim zde. S zenou a nasim malym capartem ( 3 roky ),zijeme na nynejsi adrese uz pomalu 5 let. Nikdy k nam nikdo neprisel si stezovat apodobne.Jen co se pod nas nastehovali novi sousede. Mlada holka s klukem a psem.Maly obcas probehne bytem, zadupe ci zakrici. Samozrejme, ze ho hned sklidnime. Nenechame ho dupat ci rvat cely den, ale kvuli tomu uz na nas jednou zvonila ta nova sousedka. Jestli s tim nemuzem neco udelat, ze nemuze spat a ze se jeji pes boji. Omluvil jsem se a rekl ji, ze to nejak napravime. Ikdyz jak asi.To mame syna zbit nebo ho zavrit do klece? Me myslenky.Ma omluva zrejme nestacila. Takze obcas klepani na topeni, cehoz se maly strasne boji a hned breci. Topeni bych prezil. Jenze jsme se dozvedeli, ze si stezovala na drustvo a vypada to, ze to bylo uz 2×.Pani si hraje na prijemnou a za nasimi zady takove podlosti? Zena kvuli tomu breci a maly s ni.Da se tohle nejak resit? Jsem uz tak vytoceny, ze tam asi vletim a bude zle!!!Bydlime v 8 patrovem baraku, to jen tak na zaver

Dekuji za odezvu.

Neustupujte, ba naopak, zjistí, že jste „hodní b. lbcové“ a bude se to horšit. Bohužel někdy je potřeba s lidmi jednat rázně. A přesně pokud je to běžný provoz domácnosti, nikdo vám nic nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.16 16:08

Problem se sousedy pod nami.

Moc si cenim vsech odpovedi a dekuji.Jeji drzost me jednou zarazila.Zena brecela tehdy kdyz jsme se to dozvedeli. Jenze jeste pred tou informaci nas potkala a rikala, ze nam to slusi ( herecka ) - sli jsme na svatbu.Pak bum prask info o stiznosti.Co tohle je za cloveka? Nebydli tam ani pul roku a uz takove veci dela? Mame normalne lino a pod tim nevim co je. Kazdopadne v baraku toho jde slyset hodne.Nad nami se taky dupe, rve a nevim co jeste. Opravdu mam sto chuti tam jit a rict neco. Jenze ja se znam.Jsem v klidu, jenze kdyz vybouchnu tak je to znat!!!Samozrejme naschvaly z jeji strany jsou smesne. Hudba nahlas, jeji trapny zpev atd. Delsi dobu byl klid od ni a najednou se dozvim o dalsi stiznosti!!!Opravdu mi dochazi trpelivost :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.12.16 16:21
@Martin1988 píše:
Moc si cenim vsech odpovedi a dekuji.Jeji drzost me jednou zarazila.Zena brecela tehdy kdyz jsme se to dozvedeli. Jenze jeste pred tou informaci nas potkala a rikala, ze nam to slusi ( herecka ) - sli jsme na svatbu.Pak bum prask info o stiznosti.Co tohle je za cloveka? Nebydli tam ani pul roku a uz takove veci dela? Mame normalne lino a pod tim nevim co je. Kazdopadne v baraku toho jde slyset hodne.Nad nami se taky dupe, rve a nevim co jeste. Opravdu mam sto chuti tam jit a rict neco. Jenze ja se znam.Jsem v klidu, jenze kdyz vybouchnu tak je to znat!!!Samozrejme naschvaly z jeji strany jsou smesne. Hudba nahlas, jeji trapny zpev atd. Delsi dobu byl klid od ni a najednou se dozvim o dalsi stiznosti!!!Opravdu mi dochazi trpelivost :zed:

Tak se jí zeptej, jestli má nějaké problémy doma, nebo nějaké svoje psychické, že si ji rád vyslechneš, ale že to krákání je děsný :-D V podstatě je jedno co se děje okolo, řeš to co oni dělají vám. Nejednají s vámi na přímo. Neboj se, dej si třeba panáka, srovnej si to v hlavě a zeptej se co se děje. Vy dítě omezovat prakticky nemůžete, na to jsou snad i zákony. Tam kde by to šlo, dejte koberce, ale chápu, že mít koberec s malým dítětem je problém, hlavně kvůli bakteriím a tak. Taky jsme bydleli v paneláku s malým dítětem. Už nikdy víc!!! Vždy si lidi myslí, že když si přijdou ztěžovat, že se jim automaticky ustoupí. Čeká se to. Ale vše má své meze. :think: My ustupovali, ustupovali a jednou jsme neustoupili… To bylo pak tóčo, moc se mi to nechce rozepisovat. Ale je zajímavé v jaké zrůdy se mění lidi, když není po jejich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
9.12.16 16:24

Ne, nikam nechoď, nemá cenu ječet na sousedku, vše to jen zhorší. Rozhádali jsme se takto se sousedem, protože jsme se nechali vytočit, a naučila jsem se z toho, že je rozhodně lepší toho dotyčného ignorovat, popř. pokud už nějak musíš reagovat, tak klidně a věcně. My jsme si nervů užili hrozně moc a půlku bychom si ušetřili, kdybychom se nenechali vyprovokovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.12.16 16:26
@sanyaa píše:
Ne, nikam nechoď, nemá cenu ječet na sousedku, vše to jen zhorší. Rozhádali jsme se takto se sousedem, protože jsme se nechali vytočit, a naučila jsem se z toho, že je rozhodně lepší toho dotyčného ignorovat, popř. pokud už nějak musíš reagovat, tak klidně a věcně. My jsme si nervů užili hrozně moc a půlku bychom si ušetřili, kdybychom se nenechali vyprovokovat.

Proč by ječel? Může to zkusit probrat v klidu a když se sousedka nenechá, už jí tuhle možnost nedopřát, její boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.16 16:28
@Judithkaj píše:
Ty už jsi tam právě vlítnout měl. Co jsi za chlapa, že se vypisujes na miminu a tvoje žena a dítě brečí? Bože. Dej si panáka a bez to dolů srovnat.

Mas pravdu. Nevim roc jsem tam jeste nenaletel. Panaka si dam.Doma nejsou uz nekolikaty den. Mozna se jeli uklidnit nekam do lesa. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
9.12.16 16:33
@KarinEnde píše:
Proč by ječel? Může to zkusit probrat v klidu a když se sousedka nenechá, už jí tuhle možnost nedopřát, její boj.

Tak pokud je Martin teď schopný klidného rozhovoru, tak to ano, ale píše, že mu dochází trpělivost a že když bouchne, je to znát. Tohohle bych se vyvarovala - nemusí to být pipka, co na ni nastoupí a ona sklapne, může mu začít dělat daleko horší naschvály a to je pak člověku hnusno vracet se do vlastního bytu. Takže klidný rozhovor ano, bouchnout ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová