Soused idiot

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2205
9.12.16 17:57
@Martin1988 píše:
No o ni bych si neoprel ani kolo, s prominutim.Za to co dela! Neprovadime nic schvalne.Jak jsem psal v jednom prispevku, maleho usmernujem a vic pro to neudelame. Urcite si kvuli jedne nespokojene holce nebudu kupovat do celeho bytu koberce. Kolikrat od nich sel kraval a ja s tim nic nedelal. Nejsem ten typ cloveka, ktery by hned nekde letel zvonit a nebo si jinak stezovat. Treba jsem srac kdyz to mam takhle rict, ale vychovany s rozumem a urcitym pochopenim…Bouzel to nekterym chybi a delaji jen zle!

Ono by možná bylo lepší kdyby místo afektovanému fňukání na emiminu si právě zazvonil a ne řval, ale důrazně vysvětlil a případně byste hodili řeč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.16 18:13
@Lady Bee píše:
Ono by možná bylo lepší kdyby místo afektovanému fňukání na emiminu si právě zazvonil a ne řval, ale důrazně vysvětlil a případně byste hodili řeč.

Zdravim.Ja tady neprisel fnukat.Jen jsem se chtel dozvedet jestli s tim druzstvo neco bude delat a precist si par nazoru.To je vse. Treba to prozivame, ale kazdy je nejaky.Kdyz ji vicemene nepotkam, tak jsem v klidu. Jenze ejhle.Maly asi zase vic zadupal a je tu dalsi stiznost. Bohate mi staci se nasirat v praci, kdyz jsou vasi nadrizeni idioti. Nechci byt jeste nastvany doma a nekde za nekym chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
9.12.16 18:17

Já si u podobných diskuzí vždycky říkám, co si o nás asi říkají sousedi. Máme dvě děti 1,5 a 3 roky a snažíme se je vést na dnešní dobu poměrně přísně. Ale to sebou nese i to, že neustupujeme a děti pak samozřejmě řvou a zkoušejí to. My to bereme jako investici do budoucna, ale z pohledu sousedů by možná bylo v tuto chvíli mnohem lepší, kdybych jim prostě ten počítač nechala celý den zapnutý a k tomu jim dala mísu bonbonů :mrgreen: Dupání apod. se tedy snažíme vyřešit poměrně vysokým kobercem, na skákání a podobné blbiny máme žíněnky z IKEA, které jim roztáhnu a na nich můžou řádit (doporučuju i všem, kteří mají zimu od podhlahy, skvěle izolují a dají se z nich dělat i bunkry :lol: ), ale tahání se o hračky, občas pády a s tím spojený brek, a hlavně vtekání a řev, když není po jejich… to je bohužel denní rutina (teď ještě podpořená jejich nemocí a nemožností moc courat venku) a myslím, že ještě tak 1-2 roky to masakr bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
9.12.16 18:31

@Lady Bee :potlesk: no taky netuším proč manželka zakladatele brečí. Bojí se, že příjde o byt nebo že chtěla být se sousedkou kamarádka? jestli s ní chtěla být kamarádka, ať jí pozve na kafe a sousedka uvidí, jak malý chodí, hraje si a uvidí, že nedělá nic špatného, jen, že se občas proběhme po patách, ale nedělá to schválně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.16 18:42
@axlpol píše:
@Lady Bee :potlesk: no taky netuším proč manželka zakladatele brečí. Bojí se, že příjde o byt nebo že chtěla být se sousedkou kamarádka? jestli s ní chtěla být kamarádka, ať jí pozve na kafe a sousedka uvidí, jak malý chodí, hraje si a uvidí, že nedělá nic špatného, jen, že se občas proběhme po patách, ale nedělá to schválně.

Ja bych to moc nerozebiral. Prislo ji to tehdy proste jen lito. K nam urcite nikoho zvat nebudem.Jak uz tu nekdo psal, vsak pozna mozna nekdy jake to je mit deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová