Znáte oblečení značky O'Style?

1612
15.11.11 17:43

Znáte oblečení značky O' style?

Řeším teď aktuální téma :mrgreen: , protože je zima jak v Rusku :mrgreen: Chci malému koupit kombinézu a rozhoduju se mezi dvěma značkama O'Style (měla by to být česká značka, ale vůbec ji neznám) a pro mě celkem známou značku T@GO. S tím, že tu první můžu mít novou i se mi líbí design, ale neznám tu značku a ta druhá kombinéza je dle mého celkem dobrý materiál, ale budu ji kupovat už používanou. Cena obou dvou je pro mě téměř stejná.
Tak poraďte :?: :?: znáte někdo oblečení O'style :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
marra
15.11.11 17:50

Ahoj,ja mam par tricek teto znacky,a musim rict ze kvalita je dobra,barva drzi,nejsou rozgajdane,a kdybych se mela rozhodovat mezi puzitu kombou a novou brala bych novou :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
17595
15.11.11 17:50

Ahoj, znám oblečení téhle značky.
Koupila jsem našim i sobě bundy a teplé kalhoty.
Oblečení je kvalitní a drží.
S dětským zkušenost nemám.
Kamenný obchod je v Litoměřicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
15.11.11 22:41

Tak moc díky za info. To jsem ráda :dance: Jen jsem se chtěla ujistit není to něco jako zančky Wolf nebo YDI apod…? (vůbec se nechci tímto nikoho dotknout, sama občas od těchto značek nakupuji, jen tu kombinézu bych vážně brala kvalitní, jezdíme dost na hory).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
16.9.14 10:39

Ahoj,
my máme dvě kombinézy YDI a nepromoknou, ani když se malej válí dvě hod. ve sněhu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
17.9.14 10:50

O'style je super:) mám taky pár triček a musím říct že materiál opravdu kvalitka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat