Znáte ten pocit?

28
29.8.17 22:18

Znáte ten pocit?

Ahoj, možná můj dotaz bude znít trochu divně - že si něco nalhávám, ale jde čistě jen o pocit - tolik na úvod.
Byla jsem s přítelem 3 roky. Za dobu našeho vztahu jsme se několikrát rozešli a on pokaždé přišel s prosíkem a sliby. Já ho vždy vzala zpět. Teď je to pár měsíců zpět, co jsme se opět rozešli ( byla v tom poprvé nevěra ) a já, ačkoliv jsem po tom všem zjistila, že bych ho už zpět rozhodně nechtěla zvláště potom, co mi udělal tak se nemůžu už od začátku rozchodu zbavit pocitu, že to není mezi námi ukončené - respektive on to nemá ukončené. Stále v sobě cítím, že to ještě bude mít nějakou dohru. Od přátel jsem slyšela, že se na mě vyptává a vadí mu, že nejsme v kontaktu ( absolutně jsem ho od sebe odřízla). A teď k mému dotazu, měli jste někdy někdo podobný pocit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
732
29.8.17 22:52

@eijmi Ono to chce čas, než si člověk zvykne na ztrátu partnera, ať už to je z jakéhokoliv důvodu..proto ten pocit, to přejde ;) Obzvlášť pokud vztah nefungoval, nerýpala bych se v tom a radši bych šla dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
29.8.17 23:01

Tak pokud s prosíkem přišel x-krát, dá se čekat, že přijde i tentokrát… a další dohra je na tobě, buď ho zase vezmeš zpátky, nebo odmítneš definitvně - v tom případě může dělat nějaké scénky a psí kusy, to záleží na povaze.
Pocit, že se někdo víceméně předvídatelně zachová, občas mám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
25.9.18 22:52
@eijmi píše:
Ahoj, možná můj dotaz bude znít trochu divně - že si něco nalhávám, ale jde čistě jen o pocit - tolik na úvod.
Byla jsem s přítelem 3 roky. Za dobu našeho vztahu jsme se několikrát rozešli a on pokaždé přišel s prosíkem a sliby. Já ho vždy vzala zpět. Teď je to pár měsíců zpět, co jsme se opět rozešli ( byla v tom poprvé nevěra ) a já, ačkoliv jsem po tom všem zjistila, že bych ho už zpět rozhodně nechtěla zvláště potom, co mi udělal tak se nemůžu už od začátku rozchodu zbavit pocitu, že to není mezi námi ukončené - respektive on to nemá ukončené. Stále v sobě cítím, že to ještě bude mít nějakou dohru. Od přátel jsem slyšela, že se na mě vyptává a vadí mu, že nejsme v kontaktu ( absolutně jsem ho od sebe odřízla). A teď k mému dotazu, měli jste někdy někdo podobný pocit? :think:

ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria