Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bohužel jsem měla toto podezření už dlouho a minulou sobotu se mi vše potvrdilo, když si na chvilku nechal mobil na konferenčním stolku v obýváku a odběhnul na toaletu. Hodně narychlo jsem si prošla pár esemesek. Nikdy jsem to neudělala, ale ta nejistota byla ubíjející. Nakonec jsem ráda, že jsem si to potvrdila. Už vím, proč spolu tak dlouho nespíme. Měla bych mu říct, že o tom vím? Nebo bude snad lepší mlčet? ![]()
@Faye67 tak to by pro mě bylo silný kafe… Jo, asi bych mu to řekla. A pak ![]()
Tak jestli je na chlapy, tak s tim asi nic neudelas
Ja bych mu to rekla, ale predtim si dobre rozmysli, co dal. Deti mate?
Příspěvek upraven 28.08.17 v 21:39
@Faye67 píše:
Bohužel jsem měla toto podezření už dlouho a minulou sobotu se mi vše potvrdilo, když si na chvilku nechal mobil na konferenčním stolku v obýváku a odběhnul na toaletu. Hodně narychlo jsem si prošla pár esemesek. Nikdy jsem to neudělala, ale ta nejistota byla ubíjející. Nakonec jsem ráda, že jsem si to potvrdila. Už vím, proč spolu tak dlouho nespíme. Měla bych mu říct, že o tom vím? Nebo bude snad lepší mlčet?
no nejistota byla ubíjející tak ted máš jistotu a nevíš co s ní… ono totiž za mužským jménem v telefonu může být klidně kamuflovaná žena.. ale to je jedno.. co ted uděláš?
Tohle se mi teda nezdá?
To zjistíš, že je chlap na zadky a jako mlčíš a nic neřekneš? Asi bych dělala všechno, jen ne blbou teda..
Zdá se mi to jako fake.. ![]()
@dada85: Momentálně si s ním nechci, ani nedovedu představit žádné intimnosti.
@Markéta80: Zatím budu muset. Já ani nemám kam jít.
Jistě, že jsem měla chuť roztrhnout ho jako hada, ale umím se docela dobře ovládat. Máme jedno dítě - kluka, 5 let starýho.
@Faye67 na základě smsek jsi přišla na to, že muž spí se svým kolegou? ![]()
@Faye67 tak mu to řekni ne? Třeba bude rád že to víš a zatím můžete bydlet jako kamarádi a jestli spolu máte sex bez ochrany tak bych šla na testy at z toho nemáš nějaký bonus ![]()
@LLump píše:
Tss, na zadky. Kolik chlapů sní o tom, jak budou do zadku šu… svoji starou, hm? A ani ma to nepotřebujou kolegu
Tak stará a kolega je rozdíl.. ![]()
@jdukolem píše:
no nejistota byla ubíjející tak ted máš jistotu a nevíš co s ní… ono totiž za mužským jménem v telefonu může být klidně kamuflovaná žena.. ale to je jedno.. co ted uděláš?
To je pravda… Táta to tak měl prý taky… A jeho současná žena opravdu není Hans ![]()
Nedávno tu podobná diskuze byla. To by člověk neřekl kolik, omlouvám se za ten výraz zenatych " uchylu" je… Radu nemám, ale každopádně když mu rekneš, že to víš taky se vám oběma úleví.
@Markéta80 píše:
@Faye67 tak mu to řekni ne? Třeba bude rád že to víš a zatím můžete bydlet jako kamarádi a jestli spolu máte sex bez ochrany tak bych šla na testy at z toho nemáš nějaký bonus
Nevím, co bude dál. Jsem na něm závislá ve všech směrech, svou vlastní rodinu už nemám. Obávám se jeho reakce, je dost prudký.