Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, nevím jak přesně začít poznali jsme se když mi bylo 16 takže partnery už jsem měla(ale jenom ráda) pak přišel on a poprvé jsem se zamilovala jako nikdy předtím motýlky v břiše taková ta šílená natěšenost byl dokonalý nepil, nekouří a po škole si našel solidně placenou práci…najednou bylo méně času já chtěla svatbu, bydlení a on se k tomu moc neměl říkal ať vydržím že na to vše je potřeba moc peněz tak tím jak jsem na něj tlačila byl více v práci a snažil se vydělat více peněz a já byla čím dal víc sama a jak plynul čas tak po 4 letech mi přišlo jako bych o něco přicházela a chtěla jsem zkusit něco jiného takže jsem se sním rozešla. Měla jsem pár vztahů ale furt jsem myslela na tu První velkou lásku. S první láskou jsme byly sice méně spolu ale cítila jsem se bezstarostně a štastně ikdyž občas provokoval ale nebylo to nic hrozného spiš jsme se tomu smáli:) Nyní je tomu 8let co nejsme spolu a nemohu ho stále vyhnat z hlavy je to normální? už jsem ho i kontaktovala a říkal mi že má přítelkyni s kterou je štastný a že mě stále miluje ale nechce se mnou být že by mi nemohl věřit… takže se vlastně milujeme oba ale nejsme spolu co myslíte má cenu se snažit? A nejvíc mě trápí když vidím o co jsem přišla super kluk který pracuje, nepije nekouří má krásný byt a chatu a má se prostě skvěle s jinou holkou kde jsem mohla být já. A nejhorší na tom je že když jsme byly na kafe tak je furt stejný v ničem se nezměnil nepřibral, nezestárnul a furt je to charismatická flegmatik s kterým je sranda
nevím co mám dělat máte některá něco podobného? popř. jak jste to vyřešili? předem děkuji
@karolina89s píše:
Ahoj holky, nevím jak přesně začít poznali jsme se když mi bylo 16 takže partnery už jsem měla(ale jenom ráda) pak přišel on a poprvé jsem se zamilovala jako nikdy předtím motýlky v břiše taková ta šílená natěšenost byl dokonalý nepil, nekouří a po škole si našel solidně placenou práci…najednou bylo méně času já chtěla svatbu, bydlení a on se k tomu moc neměl říkal ať vydržím že na to vše je potřeba moc peněz tak tím jak jsem na něj tlačila byl více v práci a snažil se vydělat více peněz a já byla čím dal víc sama a jak plynul čas tak po 4 letech mi přišlo jako bych o něco přicházela a chtěla jsem zkusit něco jiného takže jsem se sním rozešla. Měla jsem pár vztahů ale furt jsem myslela na tu První velkou lásku. S první láskou jsme byly sice méně spolu ale cítila jsem se bezstarostně a štastně ikdyž občas provokoval ale nebylo to nic hrozného spiš jsme se tomu smáli:) Nyní je tomu 8let co nejsme spolu a nemohu ho stále vyhnat z hlavy je to normální? už jsem ho i kontaktovala a říkal mi že má přítelkyni s kterou je štastný a že mě stále miluje ale nechce se mnou být že by mi nemohl věřit… takže se vlastně milujeme oba ale nejsme spolu co myslíte má cenu se snažit? A nejvíc mě trápí když vidím o co jsem přišla super kluk který pracuje, nepije nekouří má krásný byt a chatu a má se prostě skvěle s jinou holkou kde jsem mohla být já. A nejhorší na tom je že když jsme byly na kafe tak je furt stejný v ničem se nezměnil nepřibral, nezestárnul a furt je to charismatická flegmatik s kterým je sranda![]()
![]()
![]()
nevím co mám dělat máte některá něco podobného? popř. jak jste to vyřešili? předem děkuji
A resis opravdu jeho, nebo to zajisteni
?
@karolina89s píše:
Ahoj holky, nevím jak přesně začít poznali jsme se když mi bylo 16 takže partnery už jsem měla(ale jenom ráda) pak přišel on a poprvé jsem se zamilovala jako nikdy předtím motýlky v břiše taková ta šílená natěšenost byl dokonalý nepil, nekouří a po škole si našel solidně placenou práci…najednou bylo méně času já chtěla svatbu, bydlení a on se k tomu moc neměl říkal ať vydržím že na to vše je potřeba moc peněz tak tím jak jsem na něj tlačila byl více v práci a snažil se vydělat více peněz a já byla čím dal víc sama a jak plynul čas tak po 4 letech mi přišlo jako bych o něco přicházela a chtěla jsem zkusit něco jiného takže jsem se sním rozešla. Měla jsem pár vztahů ale furt jsem myslela na tu První velkou lásku. S první láskou jsme byly sice méně spolu ale cítila jsem se bezstarostně a štastně ikdyž občas provokoval ale nebylo to nic hrozného spiš jsme se tomu smáli:) Nyní je tomu 8let co nejsme spolu a nemohu ho stále vyhnat z hlavy je to normální? už jsem ho i kontaktovala a říkal mi že má přítelkyni s kterou je štastný a že mě stále miluje ale nechce se mnou být že by mi nemohl věřit… takže se vlastně milujeme oba ale nejsme spolu co myslíte má cenu se snažit? A nejvíc mě trápí když vidím o co jsem přišla super kluk který pracuje, nepije nekouří má krásný byt a chatu a má se prostě skvěle s jinou holkou kde jsem mohla být já. A nejhorší na tom je že když jsme byly na kafe tak je furt stejný v ničem se nezměnil nepřibral, nezestárnul a furt je to charismatická flegmatik s kterým je sranda![]()
![]()
![]()
A nejvíc mě trápí když vidím o co jsem přišla super kluk který pracuje, nepije nekouří má krásný byt a chatu
je krásný a strašně optimistický vědět, že holkám jde v první řadě o city
![]()
A miluješ jeho, nebo to, že víš, že budeš u něho finančně zajištěná?
![]()
@Inaris píše:
Je krásný, jak někdo (asi soudě podle sebe) vypíchne jen část textu.
Jiných vět sis nevšiml?
i ostatní dámy budeš kritizovat, že jsou zlatokopky, jen se podívej výše ![]()
Jestli vy v tom slečno, nevidíte spíš tu hmotnou stránku
. Ale jo, chápu to, taky občas přemýšlím, jaké by to bylo zůstat s prvním přítelem, a kolik by to ušetřilo průserů
. Takže za mě ano, je to normální. Normální už není, vracet se k bývalým partnerům
.
Vykašlete se na coby kdyby a buďte ráda tam kde jste
.
@Inaris píše:
Je krásný, jak někdo (asi soudě podle sebe) vypíchne jen část textu.
Jiných vět sis nevšiml?
No tak me tohle take zaujalo, protoze ve lkani po zivotni lasce bych asi vubec neresila to, ze ma krasnou chajdu.
Sama nevím proč se v tom užírám… možná protože se nikdo tak hezky nechoval tak jak on furt mě objímal, dával pusu, doteky sice v sexu byl trošku kopyto
ale aji tak to všechno bylo moc pěkný. Zamilovali jste se ještě víc jak na poprvé? a o finanční stránku mi nejde sama mám průměrný plat spíš bych chtěla prožívat život stou první láskou.
I jiní chlapi mají byty a chaty
tenhle už má přítelkyni, tak zamáčkni slzu a hledej jinde. Nebo mákni v práci, a ten byt i chatu můžeš mít taky.
Kdyby te miloval, tak je s tebou a ne s tou slecnou. By slecnu vypoklonkoval (a pokud nemaji deti, tak neni problem) a byl by s tebou. Zapomen na nej.
@Inaris píše:
Já jsem tuto její informaci vzala tak, že holt popsala všecko.
Její pocity chápu, protože znám dost chlapů, kteří zasněně vzpomínají na svoje první lásky… Od ženských to tak často neslyším.
Ja si umim uplne v pohode predstavit, ze zenska si (zvlast v urcitem veku) rika, ze je skoda, ze nechala jit kluka do zivota, ktery se umi postarat o rodinu a je schopny.
Ale pripoustim, ze vycet bytu, chaty a neztloustnuti me zaujal
.
Nicmene pripoustim, ze to mohlo byt jen nestastne napsano.
Jinak pokud to v sexu neklapalo, neklapalo by to ani teď, někdy to prostě s někým nefunguje.
Vytrimaj dievča, vytrimaj.
Z každý baby se časem stane semetrika, pak zaujmeš místo vedle něho. ![]()
@analoja píše:
Jinak pokud to v sexu neklapalo, neklapalo by to ani teď, někdy to prostě s někým nefunguje.
jenže to byl před tím sex v najemním bytě a vypůjčené chatě, když je to ve vlastním, tak je míra vzrušení podstatně navýšena ![]()