Chování muže, který se mi líbí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
94
27.8.17 15:15

Chování muže, který se mi líbí

Ahoj holky, předně se chci omluvit za anonym - přezdívka, ale mnoho známých tuto stránku zná. A teď k mému problému. Už delší dobu mám jednoho známého, který se mi líbí. Dřív jsme spolu „chodili“, ale byl to vztah na dálku, protože jsme byli každý odjinud. Takhle to nějakou dobu trvalo a pak, když se přestěhoval a konečně jsme mohli být spolu, tak jsem udělala strašnou chybu (nepodvedla jsem ho, jen se mi o tom nechce psát) a on se samozřejmě naštval, šíleně jsme se pohádali a přestali spolu mluvit. Omluvila jsem se mu za to, ale moc to nepomohlo. Tak šel čas, každý jsme si dělali své záliby, já se věnovala svým věcem, abych se nezbláznila. A on se mi po nějaké době ozval a ptal se, jak se mám a tak. Tak jsme spolu začali opět mluvit. Jenže tím, co se stalo, to mezi námi bylo takové odměřené a ne jako předtím (což je pochopitelné). Teď už je to nějaká doba, co spolu opět mluvíme a za tu dobu se to o hodně zlepšilo. Ale co mě trápí je, že on se pokaždé chová úplně jinak. Dřív měl každý den skvělou náladu (i když měl problémy), pořád jsme se smáli, mluvili jsme spolu celé hodiny a teď, spolu mluvíme třeba jen 2-3 hodiny. Já vím, že má hodně práce, chápu to, ale zkrátka mě to mrzí. Druhá věc, co mě mrzí je, že třeba dva dny má výbornou náladu a je to jako kdysi a pak najednou má dva dny, kdy s ním mám problém najít nějaké téma ke konverzaci. Že nemá tolik času opravdu chápu, ale nechápu ty změny jeho chování. Těším se na něj celý den - i když mám práce až nad hlavu a pak mě o to víc zamrzí, když má ty „své“ dny a vázne komunikace. Už jsem přemýšlela o tom, že si s ním o tom promluvím, ale nechci, aby to ode mě bral jako výčitky, když to tak není. Jen chci, aby chápal, že mě to mrzí. Co mám dělat? Máte tohle s partnery i vy? Děkuju moc všem :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
26270
27.8.17 15:26
@Anonymousl píše:
Ahoj holky, předně se chci omluvit za anonym - přezdívka, ale mnoho známých tuto stránku zná. A teď k mému problému. Už delší dobu mám jednoho známého, který se mi líbí. Dřív jsme spolu „chodili“, ale byl to vztah na dálku, protože jsme byli každý odjinud. Takhle to nějakou dobu trvalo a pak, když se přestěhoval a konečně jsme mohli být spolu, tak jsem udělala strašnou chybu (nepodvedla jsem ho, jen se mi o tom nechce psát) a on se samozřejmě naštval, šíleně jsme se pohádali a přestali spolu mluvit. Omluvila jsem se mu za to, ale moc to nepomohlo. Tak šel čas, každý jsme si dělali své záliby, já se věnovala svým věcem, abych se nezbláznila. A on se mi po nějaké době ozval a ptal se, jak se mám a tak. Tak jsme spolu začali opět mluvit. Jenže tím, co se stalo, to mezi námi bylo takové odměřené a ne jako předtím (což je pochopitelné). Teď už je to nějaká doba, co spolu opět mluvíme a za tu dobu se to o hodně zlepšilo. Ale co mě trápí je, že on se pokaždé chová úplně jinak. Dřív měl každý den skvělou náladu (i když měl problémy), pořád jsme se smáli, mluvili jsme spolu celé hodiny a teď, spolu mluvíme třeba jen 2-3 hodiny. Já vím, že má hodně práce, chápu to, ale zkrátka mě to mrzí. Druhá věc, co mě mrzí je, že třeba dva dny má výbornou náladu a je to jako kdysi a pak najednou má dva dny, kdy s ním mám problém najít nějaké téma ke konverzaci. Že nemá tolik času opravdu chápu, ale nechápu ty změny jeho chování. Těším se na něj celý den - i když mám práce až nad hlavu a pak mě o to víc zamrzí, když má ty „své“ dny a vázne komunikace. Už jsem přemýšlela o tom, že si s ním o tom promluvím, ale nechci, aby to ode mě bral jako výčitky, když to tak není. Jen chci, aby chápal, že mě to mrzí. Co mám dělat? Máte tohle s partnery i vy? Děkuju moc všem :)

Moc jsem to nepochopila…vy se někde vídáte, nebo spolu chodíte?

• načítám...
94
27.8.17 15:28
@Malaga píše:
Moc jsem to nepochopila…vy se někde vídáte, nebo spolu chodíte?

Právě, že nechodíme a po tom, co jsem udělala ani nevídáme..

• načítám...
26270
27.8.17 15:30

A ty myslíš, že by o tobě ještě někdy uvažoval jako o partnerce? Podle toho co píšeš se mi to teda nezdá…

• načítám...
20767
27.8.17 15:33

Já to teda asi moc nechápu 8o Nicméně tě podle mě nechce a ty se upínáš na nic, hodila bych ho za hlavu, přestala se s ním kontaktovat a žila dál.

• načítám...
94
27.8.17 15:34
@Malaga píše:
A ty myslíš, že by o tobě ještě někdy uvažoval jako o partnerce? Podle toho co píšeš se mi to teda nezdá…

já nevím..

• načítám...
5866
27.8.17 15:34

Málokdo dokáže být „happy“ 24/7, přijde mi normální, že někdy mu není do řeči a zvlášť když spolu nechodíte, tak by mi přišlo divný, kdybys mu měla „promlouvat“ do duše, aby s tebou zase mluvil třeba 5 hodin v kuse a byl veselá kopa.

Čekáš, že se dáte dohromady i po tom tvém záhadné prohřešku? Jestli ne, tak si zkus najít partnera a pak tohle nebudeš muset řešit

• načítám...
94
27.8.17 15:36
@radkka píše:
Já to teda asi moc nechápu 8o Nicméně tě podle mě nechce a ty se upínáš na nic, hodila bych ho za hlavu, přestala se s ním kontaktovat a žila dál.

nevím, zase to bylo ještě složitější a nemůžu to tu vypisovat celé :nevim: protože to by bylo na román :D

• načítám...
26270
27.8.17 15:37
@Anonymousl píše:
nevím, zase to bylo ještě složitější a nemůžu to tu vypisovat celé :nevim: protože to by bylo na román :D

tak ale pak počítej s radama k ničemu…

• načítám...
94
27.8.17 15:38
@Paola21 píše:
Málokdo dokáže být „happy“ 24/7, přijde mi normální, že někdy mu není do řeči a zvlášť když spolu nechodíte, tak by mi přišlo divný, kdybys mu měla „promlouvat“ do duše, aby s tebou zase mluvil třeba 5 hodin v kuse a byl veselá kopa.Čekáš, že se dáte dohromady i po tom tvém záhadné prohřešku? Jestli ne, tak si zkus najít partnera a pak tohle nebudeš muset řešit

já vím, taky chápu, že má problémy.. tak nechci mu promlouvat do duše :) jen mě mrzí, že je takový odměřenější :nevim:

• načítám...
94
27.8.17 15:39
@Malaga píše:
tak ale pak počítej s radama k ničemu…

já vim, ale fakt je to hrozně obsáhlé.. to než bych vám tu napsala :nevim: tohle je taková zkrácená verze..

• načítám...
26270
27.8.17 15:42

Píšeš, žes udělala strašnou chybu, strašně se naštval a šíleně jste se pohádali…tvoje omluva taky k ničemu nebyla…fakt si nemyslím, že bys znova po tom všem byla žena jeho snů…

• načítám...
94
27.8.17 15:43
@Malaga píše:
Píšeš, žes udělala strašnou chybu, strašně se naštval a šíleně jste se pohádali…tvoje omluva taky k ničemu nebyla…fakt si nemyslím, že bys znova po tom všem byla žena jeho snů…

to jo, ale to bylo před nějakou dobou.. mezi tím se to zase zlepšilo.. :)

• načítám...
53518
27.8.17 15:44

Pokud si jen povídáte a nevídáte se osobně, nic bych si od toho neslibovala. A co ti brání se zeptat, dnes jsi nějaký vážný, děje se něco? Osobně by mi takový vztah nevyhoval a raději bych neztrácela čas s někým, kdo na mě nemá náladu ani po telefonu.

• načítám...
9371
27.8.17 15:45

Zdá se, že už to na vztah nebude. Leda tak kamarádi.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová